Marco de Wit 27 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on uskaltanut paljastaa yhden erittäin tärkeän faktan: Persut varmistivat natsipassin käyttöönoton, jotta kokoomus ottaisi heidät mukaan seuraavaan hallitukseen.

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

 

Kaikki muut vaihtoehtomediat hyssyttelevät persujen petturuutta ja kaksilla rattailla ajamista, koska persuja ei kuulemma saa kritisoida. Toisin sanoen Suomessa vaihtoehtomediakin on osa valeoppositiota.

 

Niinpä monet nyt luulevat, että persut muka oikeasti vastustaisivat koronapassia. Tätä virheellistä käsitystä on myös käytännössä ollut levittämässä VKK, joka ei jostain syystä ole halunnut paljastaa persujen huijausta.

 

 

Onneksi on kuitenkin persujen Arja Juvonen! Hän ei osaa ja halua juonitella Purran tavoin. Juvonen ei kaksilla rattailla ajele, vaan ihan ylpeästi ajelee rokotemafian rattailla!

 

Ja nimenomaan persujohdon siunauksella.

 

Purrapersut taas vaatimassa lisää koronasulkuja!! VKK jatkaa nynnyilyä?

 

 

Juvonen on hyvin merkittävä persu, koska hän on mm. eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan pitkäaikaisempia jäseniä. Näin hänellä on myös merkittävä asema koronapassia käsiteltäessä.

 

Katsokaapas mitä Juvonen alla olevassa lyhyessä videopätkässä paljastaa. Tätä Laiton Lehti on myös koko ajan selittänyt aivokuolleelle kansallismieliselle kentälle: Persuilla EI ole mitään periaatteellista eli perustuslaillista huolta natsipassista. Persujen mielestä kyse on ainoastaan siitä, onko natsipassi juuri nyt tarpeeksi tehokas väline.

 

Kannattaa huomata, että alla koko persujohto on tägätty twiittiin noin viikko sitten, mutta eivät ole vaivautuneet selittämään Juvosen paljastusta.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Arja Juvonen: ”Perussuomalaisten mielestä koronapassi tuli aivan liian myöhään”

 1. Juvonen on julistanut samaa kirjallisesti Suomen uutisissa ja suullisesti Ylellä. Persut siis vastusti hallituksen koronapassiesitystä koska se tuli liian myöhään, mutta koronapassi on aivan laillinen ja hyväksyttävä.

 2. Kyllä toi todellakin oli Persuilta huijaus. Immonen, Mäkynen ja Puisto puolsivat passia Perustuslakivaliokunnassa, mutta sitten eduskuntaäänestyksessä Immonen ja Puisto äänestivätkin vastaan, Mäkysen ollessa poissa.

  Kun ehdotus tuli Plakivaliokunnasta eduskuntaan oli täysin selvää, että se menee läpi, joten silloin Persut voi rauhassa kiillottaa kilpeään ja vastustaa sitä, koska se kuitenkin menee läpi ja näin ei astu oikeesti kokkareiden ja muiden varpaille.

   1. Marco, kun fanijoukko huutaa omalle yleisölleen – silloinkin kun ne häviää – ”homma on just ton näköistä”.

    Barcelonan futisfanit olivat – ainakin takavuosina – kriittisiä silloinkin kun OMA jengi voitti huonolla pelillä. Näetkö eron?

 3. Kun katsoo frenologin silmin Juvosen kalloa niin voi todeta ensin luiskan otsan. Joka kertoo normaalia pienemmästä tunnehermostosta. Sitten voi havaita puuttuvat korvannipukat, joita poikkeuksetta koitetaan peitellä peittävillä korvakoruilla. Poskipäitäkään ei ole pohjolan rotujen tavoin ja voimakkaasti ulospäin kaareutuvat hampaat luovat ”ajokoiralookin” joka paljastaa normaalista poikkeavan kasvojen lihasrakenteen. Tuollainen ihminen kun nauraa niin takahampaat noi nähdä sivulta.

  Mitä näistä voimme päätellä?

 4. Turhaan kirjottelet noista persuressukoista. Aikojen alussa puolueessa jotain pientä yritystä,nykyään vaan rahastushommissa. Mikään ei tule muuttumaan tuon höpinäpuolueen aikaansaannoksena. Tosin koskee myös koko eduskuntaa. Ainoa mikä tuo muutoksen on suora toiminta ja vastavuoroisesti heidän käyttämä metodi…pelko. Kun nämä porsaat saa pelkäämään niin myös päätökset muuttuvat. Vielä kerran: Suurin syy muutokseen: p e l k o. Kaikki valta perustuu loppuviimeksi tähän. Yksinkertaista

 5. Nyt eivät edes yksinkertaiset perustotuudet ja selkeät vasta-argumentit mene perille niille, jotka ovat nielleet korona-pelottelun syötin: ”Nyt ei ole aika käyttää tervettä järkeä nyt ollaan massapsykoosissa.”
  Tällainen on oikeasti ennennäkemätöntä, että tällaiseen ollaan saatu niin suuri enemmistö mukaan. Kertoo kyllä ihan ylipäätään siitä mihin ihmiskunta on menossa… jopa lukeneet ja älykkäät (ns. sivistyneistö) tukee täysillä tätä Branch Covidian -kulttia.
  kts. https://tokentube.net/view?i=1242569455

  Vallitsee siis kaaos jossa järki ja looginen ajattelu ei enää toimi. Nielaistaan ennen kuin tutkitaan mitä ollaan nielemässä. Se on tyypillistä paniikki käytöstä. Loogista ajattelua ja totuutta etsivät ja siitä kertovat eivät silloin ole suosittuja ja joutuvat jopa vainon kohteiksi ja huijaava eliitti kerää riemuvoittoja.

  Sain eräässä viestissä hyvän kommentin : ”No one cared who I was before I refused to put on the mask.”

  Katsokaa edes tämän videon alku https://www.bitchute.com/channel/6DNCVpNofW5k/

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*