Marco de Wit 27 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kertoi eilen Levelin uusimmasta ohjelmasta.

 

Leveli paljasti lisää purrapersujen koronatyranneja!

 

Moni on ihmetellyt miksei Laiton Lehti ollenkaan kommentoinut Levelin poikien puhetta yhteistyöstä Marco de Witin kanssa.

 

No, turha puhua, kun neuvottelut vielä kesken.

 

 

Sen kai voi kertoa, että tosiaan Level harkitsee Laittomat Uutiset -ohjelmasarjan aloittamista Levelin upeassa studiossa. Eli käytännössä Marco de Wit kävisi läpi viikon uutisia omaan räväkkään tyyliinsä. Ideana olisi myös ottaa vastaan puheluita ja vieraita.

 

Marco siis tarjoaa maksimaalisen raivon, kun taas Leveli hoitaa kaiken teknisen puolen, jossa Marco on maksimaalisen surkea.

 

 

Suurimpana kompastuskivenä, että todennäköisesti Youtube vetää koko kanavan alas suorassa lähetyksessä, kuten on käynyt Marcon 13 omalle kanavalle.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Leveli alkaa lähettämään Laittomia Uutisia??

 1. Marco tuhoaa Levelin aiheuttamallaan raivolla. Suvakit, persut ja poliittinen poliisi ei kestä edes Marcon olemassaoloa.

 2. Eikö tätä roskajulkaisua ole saatu vieläkään alas? Jatkuvaa tykitystä ja kukaan ei puutu jatkuvaan vihapuheeseen.

  1. Nimetön Juntti…Jos ET kestä toisten mielipiteitä…NIIN…Häivy…Niin ongelma ratkaistu

 3. Persut kestävät, eivät noteeraa tätä räpä-äijää. Virkakoneisto ei kestä tätä maanvaivaa ja saa syyttäjän käymään kimppuun, ordre public!

 4. Voisiko Marcoliinikin alkaa käyttämään daavidin tähteä ja vaikka kumartaa Israelin lipulle lähetyksen alussa ja lopussa?

 5. Olisikko YouTube:n sensuuritaipumuksista johtuen paras julkaista Laittomat Uutiset muilla alustoilla kuten TokenTube(jos pysyssä), BitChute tai Library (Odysee)?. Jos Uutisia mainostaisi YouTube:n puolella, niin saattaisi saada katsojakuntaa toisille alustuoille, mikä olisi hyvä sillä Leveli ei kuitenkaa tule tod. näk. pysymään YouTubessa vuotta paria pidempään tällä menolla.

 6. Blevel on kuollut junnun paniikki mielistelyn takia hyväksyy mitä vastaan piti olla ja koronajutut loppuu kuolee ohjelma lopulta, ählämit ja neekerit kiittää ja junnu lähtee sossuun ja hullujen huoneelle.

 7. Tommi lähtee oppi- ja elämisrahat taskussa yliopistoa loppuun käymään ilman rahahuolta. Kunnille ei riitä siis enää psykoterapia vaan hullujenhuone ja kela, kunnes lopullinen hulluuseläke.

 8. Tommi lähtee oppi- ja elämisrahat taskussa yliopistoa loppuun käymään ilman rahahuolta. Kunnille ei riitä siis enää psykoterapia vaan hullujenhuone ja kela, kunnes lopullinen hulluuseläke.

 9. Televisiolle ja sen uutisille suosittelen kaikille antenninomistajille seuraavaa:
  1 : katkaise ukkosenjohdattimen maadoituskaapeli
  2 : liitä ukkosenjohdatin televisiokaapeliin
  3 : odota kesää

 10. Tuota Levelin tyhjänpäiväistä höpötystä voisikin ehkä katsella JOS tuo yksi kampaisi tuon pehkonsa pois silmiltä. Mutta kun se näyttää ulkoiselta habitukseltaan luolamiehen ja terroristin sekoitukselta, niin ei tuota ole koskaan yrityksistä huolimatta katsoa kuin ari minuuttia. Ja sinä aikana on tullut yleensä ainakin yksi ”mieti sitä”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*