5 thoughts on “Päivän video: Ei naamavaippaa

 1. Ei hulluille ja mielisairaille kannata vastata mitään kun keskustelu ei johda mihinkään. Ehkä edes joku nainen herää pikku hiljaa kun Karenit alkavat vainoamaan myös heitä ja naisten lapset, sekä naiset tullaan kaikki raiskaamaan. Lapsille tungetaan erittäin vaarallisia ja koko ajan enemmän myrkkypiikkejä.

 2. Jep. passivinen vastarina toimii aina parhaiten. Sama juttu täälä pohjolassa. Meidän pitää vain dissata nämä rokote-hörhöt ja rokote-viranomaiset. Sillä ne ovat tajunneet tehneensä suuren virheen ja nyt haluavat että me muut mentäisiin lampaina perässä. Ne tietää että ne sairastu kohta ja ovat meitä rokottamattomia kohtaan siksi kaunaisia.

 3. Nyt eivät edes yksinkertaiset perustotuudet ja selkeät vasta-argumentit mene perille niille, jotka ovat nielleet korona-pelottelun syötin: ”Nyt ei ole aika käyttää tervettä järkeä nyt ollaan massapsykoosissa.”
  Tällainen on oikeasti ennennäkemätöntä, että tällaiseen ollaan saatu niin suuri enemmistö mukaan. Kertoo kyllä ihan ylipäätään siitä mihin ihmiskunta on menossa… jopa lukeneet ja älykkäät (ns. sivistyneistö) tukee täysillä tätä Branch Covidian -kulttia.
  kts. https://tokentube.net/view?i=1242569455

  Vallitsee siis kaaos jossa järki ja looginen ajattelu ei enää toimi. Nielaistaan ennen kuin tutkitaan mitä ollaan nielemässä. Se on tyypillistä paniikki käytöstä. Loogista ajattelua ja totuutta etsivät ja siitä kertovat eivät silloin ole suosittuja ja joutuvat jopa vainon kohteiksi ja huijaava eliitti kerää riemuvoittoja.

  Sain eräässä viestissä hyvän kommentin : ”No one cared who I was before I refused to put on the mask.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*