Marco de Wit 28 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

On yksi simppeli keino hallita koko politiikkaa ja saada kaikki muut puolueet tottelemaan sinua. Ei tarvita muuta kuin vanha Overtonin ikkuna -kikka.

 

Eli muuttamalla keskustelun keskustan sijaintia muutat kaikkien muiden mielipiteet. Tämä johtuu siitä, että suurin osa ihmisistä ovat tyhmiä ja raukkoja sopuleita. Ihmiset eivät muodosta mielipiteitään itsenäisesti, vaan sen mukaan mitä mieltä muut ovat. (Osasyynä evoluutio eli eläinryhmän kannattaa seurata alfaa/mielipiteenmuodostajaa, koska alfat ovat keskimäärin älykkäämpiä. Jos on kaksi alfaa, niin sitten eläinryhmä menee sekaisin, mutta tämä yleensä ratkaistaan alfojen kaksintaistelulla. Ihmisryhmissä on ihan sama prosessi, mutta se on hitaampi päätyen sisällissotaan.)

 

Lähes kaikissa kysymyksissä ihmiset ovat vähän epävarmoja ja ovat taipuvaisia omaksumaan keskustan mielipiteen. Jos esim. äärioikeisto on hiljaa, niin sitten äärivasemmisto pystyy vetämään keskustaa itseään kohti ja siten myös kaikkien muiden mielipiteitä.

 

 

Sama periaate pätee myös esimerkiksi rokotekysymyksessä. Jos rokoteskeptikot ovat hiljaa (tai hiljennetään), niin sitten kaikista ihmisistä alkaa tulla rokotefanaatikoita. Lopulta ihmiset eivät edes enää tiedä, että on olemassa rokotekriitikoita puhumattakaan rokotteiden vastustajista. Tai jos tavalliset ihmiset kuulevat rokotteiden vastustajista, niin sitten pitävät niitä täysin hulluina terroristeina.

 

Viime aikoina rokotekeskustelu onkin mennyt todella paljon rokotefanatismin suuntaan. Tässä vaihtoehtoiset näkemykset:

 

1. Rokotevastaisuus

 • Koronavirusta ei ole edes olemassa, vaan se on eksosomi
 • virusteoria siis sekoittaa syyn ja seurauksen
 • AIDS seurausta poppereista, tuberkuloosista, yms. eikä HIV-viruksesta
 • patogeenisiä viruksia ei ole eristetty, koska niitä ei ole olemassa (virologi Stefan Lanka)
 • satunnaistettuja tutkimuksia rokotusten vaikutuksista ei ole tehty
 • esim. rokottamattomia ja rokotettujia yhteisöjä ei ole koskaan vertailtu
 • sairaudet johtuvat myrkyistä, puutostiloista ja bakteereille altistavista epäterveellisistä elintavoista
 • patenttilainsäädäntö tehnyt teollisuudesta ja varsinkin lääketeollisuudesta monopolistisen
 • lääketiede, THL ja lääkäriliitto ovat lääkeyhtiöiden ja teollisuuden kaappaamat (säätelykaappaus)
 • D-vitamiinin suositusmäärät alennettu 10 kertaisesti liian alhaisiksi (1960: 150 -> 2021: 15 mcg/vrk)
 • ilmansaasteiden ja säteilyn sallitut haittarajat nostettu aivan liian korkeiksi
 • myrkyt ja puutostilat johtavat aneuploidiaan, joka selittää mm. syövän yleisyyden (Peter Duesberg)
 • Laiton Lehti (korona-arkisto) ja mahdollisesti Magneettimedia ja Juha Kärkkäinen

 

Juha Kärkkäinen taistelee koronahysteriaa ja myrkkypiikkejä vastaan!

 

 

 

2. Rokotekriittisyys

 • monet rokotteet tärkeitä ja erittäin hyödyllisiä
 • joistain rokotteista saattaa kuitenkin olla enemmän haittaa kuin hyötyä
 • rokotteita joskus tehokkaampaa on parantaa immuniteettia terveellisillä elämäntavoilla
 • immuniteettia parannettava esim. D-vitamiinilla
 • tätä näkökulmaa näyttää ajavan UMV-lehti

 

 

3. Rokotemyönteisyys

 • rokotteista useimmiten enemmän hyötyä kuin haittaa
 • normaalit neuvolarokotteet tärkeitä ja erittäin hyödyllisiä
 • parasta yhdistää rokotteet ja immuniteetin parantaminen
 • Ano Turtiainen ja Ossi Tiihonen

 

 

Nykyinen Overtonin ikkuna esittää rokotemyönteiset normaaleina, rokotekriittiset hörhöinä ja rokotevastaiset mielisairaina. Tämän vuoksi persujen puheenjohtaja Riikka Purrakin pitää jopa rokotekriitikkoja (vastustajista puhumattakaan) mielisairaina salaliittoteoreetikkoina.

 

Purran mielestä ihminen ei voi olla aidosti rokotekriittinen, vaan hänen on silloin pakko olla valehtelija tai seinähullu.

 

Riikka Purra: “Viranomaisten reagoitava rokotekriittisten valheisiin”

 

 

Lähes kaikki koronarokotteita vastustavat ovat rokotemyönteisiä. He vain katsovat, ettei koronarokote ole kunnon rokote. Ano Turtiainen ja Ossi Tiihonen ovat koerokotevastaisia, mutta EIVÄT rokotekriittisiä, vaan rokoteMYÖNTEISIÄ.

 

(Tosin on Purran rokotefanatismissa se hyvä puoli, että Ano, Ossi ja moni muu rokotemyönteinen on varmaan alkanut miettiä, että ehkä rokotteiden vastustajat ovat sittenkin oikeassa.)

 

 

Kaikki eduskuntapuolueet ja kansanedustajat ovat siis rokotemyönteisiä. Koerokotekysymys on sitten rokotemyönteisten SISÄINEN kiista, joten siinäkin on aste-eroja.

 

3.1. Koerokotevastaisuus

 • koronarokote ei ole normaali rokote, vaan uutta geeniterapiaa
 • koronarokotteita ei ole testattu tarpeeksi
 • koronapandemiaa ei ole olemassa, koska kuolleita ja sairastuneita niin vähän
 • Ano Turtiaisen ja Ossi Tiihosen linja

 

3.2. Koerokotekriittisyys

 • koronarokoteet ehkä hyödyttävät joitakin, mutta eivät välttämättä kaikkia
 • ihmisiä ei saa painostaa kokeellisen rokotteen ottamiseen
 • lapsia ei kannata koerokottaa, koska heillä niin pieni riski saada korona
 • Ville-Veikko Elomaan linja

 

3.3. Koerokotemyönteisyys

 • Suomessa vaarallinen koronapandemia
 • Koronarokote hyödyllinen kaikille eli myös lapsille
 • Koronarokotekattavuus nostettava vähintään 80-90%
 • perussuomalaisen puolueen linja

 

 

Koerokotekysymys on siis rokotemyönteisten sisäinen kiista. Koronapassi puolestaan on sitten koerokotemyönteisten sisäinen kiista. Tämä selittää miksi persut eivät tuomitse (eivätkä voi loogisesti tuomita) koronapassia perusoikeuksien vastaisena.

 

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

 

Hämmästyttävintä onkin, että persut puolueena eivät ole pelkästään a) rokotemyönteinen, b) koerokotemyönteinen, vaan myös c) koronapassimyönteinen tai -kriittinen EIKÄ siis lainkaan koronapassivastainen!

 

 

3.1.1. Koronapassivastaisuus

 • loukkaa perustuslaillisia oikeuksia
 • painostaa rokotteen ottamiseen eli monille käytännössä rokotepakko
 • muuttuu helposti yhä pitempiaikaiseksi ja tiukemmaksi
 • synnyttää poliisivaltion
 • Ano Turtiaisen, Ossi Tiihosen ja Ville-Veikko Elomaan linja

 

 

 

3.1.2.  Koronapassikriittisyys

 • koronapassi ei loukkaa perustuslaillisia oikeuksia
 • niinpä persut eivät yrittäneet estää tai edes jarruttaa koronapassia perustuslakivaliokunnassa
 • näin persut varmistivat, että hallituksen äänet riittävät natsipassin toteuttamiseen
 • persujen mukaan koronapassin hyvänä puolena, että nostaa rokotekattavuutta
 • ei kuitenkaan sovi juuri nyt käyttöön, kun rokotekattavuus muutenkin nousemassa
 • perussuomalainen puolue ja varsinkin sen johto

 

Arja Juvonen: “Perussuomalaisten mielestä koronapassi tuli aivan liian myöhään”

 

 

3.1.3. Koronapassimyönteisyys

 • koronapassi ei loukkaa perustuslaillisia oikeuksia
 • koronapassi nostaa tehokkaasti rokotekattavuutta
 • koronapassi estää pandemian voimistumisen
 • koronapassi ei synnytä poliisivaltiota
 • vajaa puolet persukansanedustajista ja vain hieman yli puolet kaikista kansanedustajista

 

 

On siis hyvä huomata, että Overtonin ikkuna liikkuu KOKO ajan. Sen liikkeen suunta riippuu aina siitä kumpi ”ääripää” pitää enemmän meteliä. Jos toinen ääripää hiljenee, niin ikkuna siirtyy asteittain toiseen suuntaan. Tämän takia esim. virusteoria on niin tärkeä. Heti kun hyväksyy absurdin teorian näkymättömistä/eristämättömistä pahisviruksista, niin Overtonin ikkuna lähtee väistämättä kovalla vauhdilla kohti keskitysleirejä.

 

Prosessi on aivan sama kuin joissain neekerimaissa, joissa leviää huhu viattomia ihmisiä vaanivista pahoista hengistä. Jos kukaan ei vastusta tätä ääliömäistä ideaa, niin sitten vainot ja noitaroviot ovat lähellä.

 

On hyvin tärkeä muistaa, että Suomikin on neekeritasavalta. Suomalaisten keskimääräinen älykkyysosamäärä on korkeampi kuin afrikkalaisilla, mutta silti niin alhainen, että kaikenlaiset virus/tonttuteoriat ja hysteriat leviävät myös valkoisten keskuudessa nopeasti. Prosessia vielä nopeuttaa sekä rahakoneen että patenttien taipumus monopolisoida koko talous harvoihin eli valtaeliitin käsiin, joka sitten ihan onnessaan käyttää ihmisten tyhmyyttä hyväkseen rakentaakseen poliisivaltion.

 

 

 

Tässä tämän hetken Overtonin ikkuna. (Animaatiolla sen saisi liikkumaan.)

 

Terroristit       Rokotevastainen                    Koerokotevastainen                     Koronapassivastainen

Hörhöt              Rokotekriittinen                     Koerokotekriittinen                     Koronapassikriittinen

Normaalit        Rokotemyönteinen                Koerokotemyönteinen                Koronapassimyönteinen

Hörhöt               Pakkorokotemyönteinen      Pakkokoerokotemyönteinen     Tiukka koronapassimyönteinen

Terroristit       Keskitysleirimyönteinen        Keskitysleirimyönteinen            Keskitysleirimyönteinen

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Ano Turtiainen ja Ossi Tiihonen rokotemyönteisiä. Overtonin ikkuna hämää!

 1. Luojan kiitos, että Suomen virallinen linja koko ”pandemian” aikana on ollut se, että kaupoissa, huoltroasemilla ja mm. alkoissa ei korona leviä, joten on älyllisesti epärehellistä alkaa nyt vaatia koronapassia kyseisissä paikoissa!

  Myöskään eläinten keskitysleirissä, eli korkeasaaressa ei ollut kesällä mitään rajoituksia/maskisuosituksia, kun kävin perheeni kanssa siellä.

  On myös suuri ihme, että pääkaupunkiseudun joukkoliikenteessä ei korona leviä! Tosin siellä liikkuu paljon matuja, jotka levittävät muita tauteja, kuten tuberkuloosia! Hyi yäk!!!

  Kuka muistaa vielä Nihtisillan jättivokin Espoossa, jossa oli koronaepidemia kesällä 2020? Tuolloin yli sadalla matulla oli korona ja mitään eristystoimenpiteitä ei tehty, vaan tauteja levittävät matut saivat kulkea lähimarketteihin ilman maskia ja valtio ei tehnyt mitään. Paikalliset valkoiset kunnon espoolaiset olivat järkyttyneitä ja kauhuissaan!!!
  Tuolloin mm. THL ilmoitti pitävänsä kesälomaa!

  Miksi keväällä 2021 koronapotilaita ei tullut räjähdysmäisesti, kun se lähti leviämään ja kuntavaalitkin piti siirtää?
  On hyvä muistaa, että tuolloin ei pahemmin oltu vielä kansalaisia myrkkypiikitetty esinahattomien liuoksella!!!

  Miksi kehopositiivinen puolimatu Fatim Diarra vaatii suomalaisia ottamaan esinahattoman suvakkipiikin, vedoten sen olevan ”kansalaisvelvollisuus”?

  Eikö läski puolimatu Fatim Diarra ymmärrä, että hän voi esittää röyhkeät vaatimuksensa ainoastaan isänmaassaan, eli Malissa?!!

  Suomessa valkoisella kantasuomalaisella ei ole mitään velvollisuutta ottaa komentoja vastaan matuilta/puolimatuilta!

  1. No kyllähän siitä lähdetään että jopa varttimoku on kuonaa. En ole enkä tule ottamaan mitään ohjeita koskaan enkä missään yhdeltäkään keksijärodun edustajalta eli kuten peruskoulussa opetettiin neekeriltä.Täten myös edellä tulkitsemani kivapuhe on olemattoman” luokattoman opiskelun ”persereiän eli koulahallituksen vika ja syypäitä nettipoliisiksi ajautunut ressukkavätys voi etsiä sieltä suunnalta.
   Vinkiksi toimituksen päivän videoksi juuutuupista otsikolla ”somalit helsingin taksitolpalla” josta voitte arvoisat kanssaeläytyjät itse todeta kuinka säälittäväksi mokoma narkkikylä on ajautunut. No,itsepähän ovat mokomat soppansa keittäneet. Nauttikaahan nyt monikulttuurin suomista kuluttajaystävällisistä ratkaisuista sanoisinko täysin siemauksin…ja sanonkin.

 2. Tätä olisi hyvä käydä läpi tarkemmin että suojaako esim. Meningokokkirokote itse tautia vastaan vai onko se kokonaisuudessaan pelkästään huijausta?

 3. Minua kiinnostaa, että mikä on Marco teidän mielipiteenne muista, jo pitkään käytössä olleista rokotteista? Minä suhtaudun kriittisen ja myönteisen väliltä esimerkiksi jäykkäkouristus, hinkuyskä tai riskiryhmäläisten influenssa rokotuksiin, luulen että ne on voineet pelastaa jonkin verran ihmisiä, mutta täyttä varmuutta asiasta ei ole ja siksi olen hivenen myös kriittinen. Koronarokotteelle jyrkkä stoppi!

  1. Hyvä kysymys. Henkilökohtaisesti en usko patogeenisiin viruksiin lainkaan. Ks. korona-kategoriasta lähteet. Niinpä rokotteet ovat pelkästään haitallisten aineiden injektoimista kehoon, kun kerran ei ole mitään haitallista virusta, jolta ne suojaisivat.

 4. Pidän koronapandemiaa täytenä huijauksena ja ”rokotetta” maailmanhistorian pahimpana bioaseena, mutta mielestäni viruksien olemassaolon kieltäminen ei ole tuotteliasta. Olivat ne olemassa väitetyssä muodossa tai eivät, olen kokenut semmoisen tilanteen jossa olin elämäni vedossa vaelluksella vuoristossa, täynnä riemua, erittäin terve ja hyväkuntoinen, ja sitten yksi ryhmämme jäsen sairastui flunssaan. Yritimme pitää häntä hieman erossa ruoistamme, mutta henkilö oli varsin tyhmä ja rähmi illallisella vähän joka kippoa. Seuraavana päivänä olin korkeassa kuumeessa ja hädin tuskin jaksoin perille. Toipuminen vei viikkoja. Mikään muu kuin tartunta ei selitä tätä; kyse ei voi olla mistään kehon epätasapainosta tai pikkuhiljaa syntyneestä puute- tai myrkytystilasta.

  Totuus on jokin sellainen, jossa mikrobit kyllä levittävät tiettyjä tauteja, mutta se ei millään tavalla muuta sitä, että jokaikinen globalisti ja suurin osa virkamiehistämme ja eduskunnastamme tulisi viedä sotaoikeuteen ja vetää hirteen.

  1. Mielenkiintoista. Mikä sinun D-vitamiinitasosi oli tuolloin? Kuinka paljon olit ottanut d-vitamiinia?
   Kannattaa myös muistaa, ettei kukaan kiellä bakteerien olemassaoloa. Nekin voivat aiheuttaa sairauksia.

   1. Voi hyvin olla, että tartunnan aiheutti bakteeri tai muu mikrobi, jonka sain tuolta henkilöltä. D-vitamiinini oli varmasti korkealla, sillä olin ollut edellisen puoli vuotta tropiikissa. Joka tapauksessa se, että voi sairastua niin täysin niin äkillisesti, kumoaa mielestäni semmoiset teoriat, joissa kaikki sairaus on lähtöisin kehon epätasapainosta tai kroonisesta myrkytystilasta, kuten esimerkiksi Robert Young esittää. Mutta olen kyllä täysin samaa mieltä hänen kanssaan, että syöpä ja muut elämäntapasairaudet johtuvat nimenomaan kroonisesta myrkytyksestä ja epätasapainosta. Itse olen ruokavaliolla hoitanut kaikki vaivat, joista kärsin lapsuudessa.

   2. Piti muuten sanoa vielä, että rokotetut levittävät aivan varmasti jotakin haitallista, lieneekö piikkiproteiini. Sukulaiseni ottivat rokotteet ja kesällä kun he kävivät luonani kylässä, minulla nousi joka kerta pieni kuume lähes välittömästi ja tuli kova päänsärky. Mitään tuollaista ei tapahtunut viime vuonna.

    Toinen on 5G – minulla ei ole epäilystäkään, että se vahingoittaa. Mökkikuntaani asennettiin 5G tänä vuonna ja ihmeesti olo on siellä nyt aina huono. Ennen se oli suorastaan parantava turvapaikka, nyt tuntuu että pää halkeaa. Lähdin lopulta pari kuukautta sitten Suomesta paikkaan, jossa ei käytetä mRNA-rokotteita eikä ole 5G:tä,ja olo on erinomainen. Jos saan täällä asiat kuntoon, en aio enää palata.

 5. Olen kanssasi samaa mieltää Marco viiruksista mutta pitää muistaa että suomalaiset eivät ole valmiita sentristisine näkemyksineen kohtamaan sitä faktaa että ovat melkein jo 100v julmasti myrkyttäneet lapsiaan ja että sen touhun hedelmät on ihan nähtävissä ja tarkasteltavissa. Olen samaa mieltä että jos antaa vähän periksi niin sitten valehtelijat aika pian saavat yliotteen ja touhu taas jatkuu. Ano joutuu tasapainoilemaan koska ”normojen” päitä on äärimmäisen vaikea kääntää ja samalla koittavat saada puoluetta lentoon.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*