Marco de Wit 28 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kannattaa rationalismia eli siten myös itävaltalaista koulukuntaa. Niinpä Laiton Lehti fanittaa kultaa ja hopeaa, jotka ovat luonnollisia vaihdannan välineitä. Niiden määrä ei myöskään voi nopeasti lisääntyä tai vähentyä.

 

Tosin on kryptollakin hyvät puolensa, JOS tekniikka toimii eikä valtiot sabotoi sitä. Ideaali tilanne olisikin, että sekä metalleja että kryptoa voisi vapaasti ilman veroja ja muita rasitteita käyttää rahana eli vaihdannan välineenä.

 

 

Käytännössä valtiot kuitenkin tekevät kaikkensa säädelläkseen sekä metalleja että varsinkin bitcoinia ja muita cryptovaluuttoja. Eli ei hyvältä näytä, ellei sitten cryptovaluutat keksi tapoja vastata sääntelyyn. Tämän vuoksi cryptot ovat hyvin spekulatiivinen sijoituskohde.

 

Joka tapauksessa bitcoinia kannattaa seurata varsinkin, kun inflaatio tulee nostamaan sen arvoa. Lisäksi Suomessa cryptosta tiedetään todella paljon.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Bitcoin-profeetta Toni Heiskanen

  1. Bitcoinin tietokanta on hidas ja sen tietokannalla on maksimiarvo. Silloin se ei voi olla koko maailman rajahärjestelmä. Ja arvatkaas mitä tapahtuu kun tulee ruudulle ilmoitus ”Stack overflow”.

  2. Se mitä tuosta bitcoinista ei tajuta on että se on cian luomus. Joojoo tästä voi väitellä mutta itse olen tästä vakuuttunut. Ei tässä maailmassa tapahdu mitään spontaania ja vielä vähemmän jos nsa on luonut bitcoinin whitepaperin jo 90 luvulla

    1. Tuo Bitcoin teknologia kehitettiin kuulema sitä varten että tulevaisuudessa…. Ihmisiä korvaavat AI Robotit voivat siirtää maksuja toisilleen verkon välityksellä.

  3. Itse en kannata sitä tai valuuttaa. Olen sitä mieltä, että valtio ei saa millään tavalla puuttua kenenkään valuuttaan. — Oman valuutan saa toki tehdä itselleen (suojelurahan keräämistä varten) siinä kuin kuka tahansa kansalainen.

    Vastaavasti ei saa ketään estää olemaan hyväksymättä maksuksi jonkun toisen omaa rahaa.

  4. Ymmärrän ihmisten varautuneisuuden ja skeptisyyden Bitcoinin suhteen. Voin vain sanoa, että kannattaa tutustua syvällisesti aiheeseen. Itse kun olen niin tehnyt, niin olen tullut vakuuttuneeksi siitä, että se on paras raha mitä on ikinä keksitty ja tulee kestämään muutosten myllerryksissä samalla kun kaikki muut valuutat — sekä fiat-rahat että kryptot — horjuvat ja menettävät arvonsa. Totta kai kulta ja hopea ja kaikki millä on itseisarvoa tulee myös säilyttämään arvonsa. Mutta rahana mikään ei pysty voittamaan Bitcoinia kilpailussa. Ja se on hyvä asia. Paras raha. Hyvä meille ihmisille, kryptoniittia liskoille ja niiden riisto- ja sortosysteemille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*