Marco de Wit 28 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Uusi Suomi on tunnettu yhä kiristyvästä sensuuristaan. Kaikenlainen kansallismielinen puhe on jo pitkään siellä sensuroitu vihapuheena.

 

Sitten seuraavaksi sensuuri laajentui myös rokotekriittisiin.

 

Nyt sensuurin kohteeksi joutuvat myös PAKKOrokotuksia ja natsipasseja vastustavat. Siis vaikka olisi erittäin asiallinen lääkäri.

 

 

Tämä Ville-Veikko Elomaan kirjoitus ei ehtinyt kauaa olla näkyvissä.

 

 

 

 

 

 

Persujen puheenjohtajavaaleissa Elomaa oli Tiihosen tiimissä haastamassa puolueen koerokotemyönteistä johtoa.

 

Ikävä kyllä hän ei ole uskaltanut kritisoida Purraa kaksilla rattailla ratsastamisesta ja natsipassin voimaantulon varmistamisesta. Elomaa on siis hyvän maltillinen ja varovainen henkilö. Sitäkin ihmeellisempää on, että nyt hänetkin on sensuroitu Uudesta Suomesta. Onneksi Elomaan erittäin looginen ja analyyttinen kirjoitus sentään vielä löytyy.

 

 

Klikkaa kuvaa

 

 

Elomaa loistavasti vetoaa perustuslakiin:

MEILLÄ ON OLTAVA OIKEUS OMAAN KEHOOMME

Henkilökohtaisesti en kannata ihmisten pakottamista tai painostamista rokottautumaan, varsinkaan tällä uudella mRNA- tekniikalla, vastoin heidän omaa tahtoaan enkä koe lääketieteen etiikan mukaista olevan, että lääkärinä olisin mukana painostamassa hyvesignaloinnilla asiassa, joka on hyvinkin henkilökohtainen ja koskee ihmisen yksilönvapautta ja koskemattomuutta. Perustuslain 2. luvun ja 6. ja 7. pykälän mukaan ihmisiä tulee kohdella tasavertaisesti:

2 luku

Perusoikeudet

6 §

Yhdenvertaisuus

Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.

Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

7 §

Oikeus elämään sekä henkilökohtaiseen vapauteen ja koskemattomuuteen

Jokaisella on oikeus elämään sekä henkilökohtaiseen vapauteen, koskemattomuuteen ja turvallisuuteen.

Perustuslakivaliokunta antoi vihreää valoa 7.10.2021 koronapassille. Päätös on mielestäni ristiriidassa lääketieteellisten tutkimusten valossa.

Elomaan artikkeli on täysin asiallinen. Hän myös monta kertaa korostaa olevansa rokoteMYÖNTEINEN ja vastustavansa vain pakkorokotuksia ja rokotuksiin painostamista. Tästä huolimatta hänen artikkelinsa sensuroitiin. Jo on aikoihin eletty!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Uusi Suomi sensuroi nyt myös natsipassia vastustavia lääkäreitä!

  1. Nimetön Juntti. Milloin Laiton Lehti on sensuroinut ketään…Omalla vahvistelulla nimellä kirjoittavaa kommentoijaa…Lääkäristä puhumattakaan ?

 1. Uusi Suomi on roskalehti. En ole käynyt siellä 10 vuoteen juuri sensuurin takia. Kokoomuslaiset on sairaita.

 2. ihmisille on valehdeltu vuosikymmenet, rokotteiden turvallisuudesta, jota ne eivät ole, vaan ovat pelkkää myrkkyä, joiden tarkoitus on sairas-tuttaa ja vammauttaa rokotteen ottanut ihminen!
  Hänet jätetään sitten heitteille, koska lääkärit ”eivät tunnista” rokotehaittoja, koska thl:n kanta on, ettei niitä ole, vaikka niitä on!
  Lääkärit tietävät haitat,, (osa ei oikeesti tiedä, koska heillekin on valehdeltu rokotteista) ja eivät puhu mitään, koska voisi mennä duunipaikka alta!
  Lääketehtaat tekevät ja maksavat omat ”testinsä” itse, saadakseen myrkyilleen myyntiluvat, väärentävät tulokset, ettei niissä ole haittoja, että saavat myrkyt markkinoille nopeesti!
  Ne ovat kaikki syytesuojattuja, joten ne voivat valmistaa mitä myrkkyjä hyvänsä, koska ne ovat vapautettu kaikista vastuista!
  Jo pelkästään tämän tiedon pitäisi saada ihmiset ajattelemaan tosiasioita, kun ei kukaan ole vastuussa rokotteiden haitoista, koskaan, missään!
  Ihmiset ovat täällä rokotusteollisuuden koekaniineita, joiden elämän kustannuksella rokotevalmistajat ja Thl nettoavat miljoonia!
  Thl tietää kaikkien rokotteiden kaikki haitat, tiedot tulevat heille rokotteiden mukana, mutta se ei kerro niitä, koska ihmiset eivät enää ottaisi myrkkyä, ja Rahahanat menisivät kiinni, eikä enää tulisi miljoonia lääketehtailta!
  Nuo ovat täysin korruptoituneita rikollisia, koko rokoteteollisuus ja myös thl, joka tietoisesti levittää täällä myrkkyä ihmisiin, vaikka tietää niiden vakavat haitat ihmisille!
  Lapsiin pumpataan kaikissa suomen neuvoloissa jo 20:tä eri myrkkypiikkiä, (ja lisää tulee, kokoajan) toisia tupla-annoksina, jos ei ekasta sairastu, toinen piikki varmistaa sen varmasti sitten!
  Suomen lapset alkaa olla jo tosi sairaita, on monia eri sairauksia heillä, oppimisvaikeutta, keskittymiskyvyn puutetta, väkivaltaisuutta, ylivilk-kautta, autismia, plus sitten kaikki elimelliset sairaudet lisäksi, jotka kaikki johtuvat rokotteissa olevista myrkyistä!
  Olen jo useita vuosia katsellut eri rokotteiden ainesosia, sisältöjä ja kaikki mitä niissä on, on ihmiskeholle vaarallisia aineita, jotka aiheuttavat eri sairauksia lapsiin ja myös aikuisiin!
  Koronarokote on myös myrkkyä, jota ei kannata ottaa missään tapauksessa, jos haluaa pysyä terveenä!
  Siitäkään ei kukaan ota mitään vastuuta, kun ihminen saIrastuu, hänet jätetään oman onnensa nojaan yksin selviytymään, eikä kukaan tiedä mitään niistä sairauksistakaan, eikä niiden hoidosta, mitä se myrkky ihmiselle aiheuttaa!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*