Marco de Wit 29 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti ei ole missään vaiheessa tunnustanut femakkohallitusta, vaan korostanut sen olevan valehallitus.

 

Suomen oikea pääministeri on Petri Kaivanto.

 

Petri Kaivanto pääministeriksi?

 

 

Valtaeliitti on kuitenkin jatkuvasti sabotoinut Kaivannon poliittista uraa. Hän olisi ihan oikeasti nyt persujen johdossa, ellei häntä olisi kaikin tavoin puukotettu selkään.

 

Onneksi Kaivanto on kostanut selvittämällä laajoja salaliittoja.

 

 

Petri Kaivanto: Salaliittolaulu

 

 

Kaivanto on nyt myös selvittänyt koronasalaliiton!

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Kaivanto: Etkö usko tieteeseen? Luottokorttis suljetaan!

 1. Kaikki rokotteet ovat aina olleet puhdasta huijausta, hirveätä puoskarointia ja jopa vaarallisia. Kyseessä on puhdas huijaus ja puhdas myrkytys. Luulisi nyt jokaisen tietävän, ettei terveyttä saada ruiskuttamalla metallipiikeillä sisään sekalaisia aineita! Yksikään rokote ei ole koskaan pelastanut tai parantanut yhtään mitään, vaan ns. kulkutautien häviäminen on johtunut elinolojen paranemisesta ja tiettyjen myrkkyjen kuten DDT – käytön kieltämisestä. Polion aihieuttaja oli DDT – ei virus.

  On runsaasti näyttöä siitä, että rokotteet ovat kroonisten sairauksien räjähdysmäisen kasvun oleellinen syy. Kroonisia sairauksia on koko ajan vain enemmän, vaikka lääketiede muka edistyy. Tiesittekö, että ennen rokotteita, ruoka-aine allergiat olivat todella harvinaisia.

  Mitä sairauksiin tulee, kaikki oireet kuten kuumeen nousu (energiamäärää lisätään, lima saadaan juoksevammaksi ja helpommaksi poistaa kehosta), tulehdus (verta tulee runsaasti paikalle ja sen mukan tarvittava happi), yskä (roskat ulos), nuha, voimattomuus (voimat ovat terveessä paranemisprosessissa) ovat aina paranemisen merkkejä, vaikka suomalainen vastustaa niitä hampaat irvessä ja kaikilla mahdollisilla myrkyillä. Suomalainen ei kestä oman kehonsa parantumistoimintaa. Suomalainen ei luota omaan kehoonsa. Hän luottaa antibiotteihin, säteilyttämisiin, myrkkyihin, pois leikkaamiseen, ja loppu ruoto jää ruumisarkkuun. Vielä ruumisarkussakin suomalainen ylistää lääketehtaita ja niiden myrkkyjä.

  Kun bakteerit tuhotaan antibiooteilla tai muilla tavoilla, tuhotaan paranemisprosessi, tuhotaan tervehtyminen. Oireet siis katoavat osaksi tai kokonaan, mutta varsinainen sairaustila ja perimmäinen syy jää taustalle olemaan. Oireiden poisto = paranemisen estäminen = itsensä kroonisen sairauden tilaan tuomitseminen, pienimuotoinen oman kehonsa tappaminen. Ainoa, mikä jää jäljelle, on sairaalloinen elämä ja idiotia.

  Bakteerit ovat osa meitä. Ne parantavat meidät. Oire on aina merkki siitä, että nyt keho on parantamassa itseään. Normaalijärkinen ihminen antaa sen tapahtua, tukee sitä, ja asettuu lepoon, että se voi optimaalisesti tapahtua. Ei kehoa ole luotu lääkkeitä ja Big Pharmaa varten!

  Oireiden poisto ei ole paranemista. Se on väkivaltaista paranemisen estämistä, valetoimintaa. Oire = paraneminen. Suomessa idiotiaa ei estä mikään, ei edes hetkeksi.

  ”Sairauksien” hoitoon ei tarvita lääkäreitä, lääkkeitä, rokotteita, lääketehtaita, terveyskeskuksia, sairaaloita, maakunnallisia terveysviranomaisia, isoja terveydenhoitobudjetteja, THL:ää tai Maailman terveysjärjestöä. Tarvitaan vain terveet elämäntavat ja terveellinen ravinto – normaali elämä. Terveys on kehon normaalitila.

  Tapaturmat, vammat ja muut teknisluonteiset asiat tietenkin ovat eri asia. Niiden hoitamista varten täytyy olla olemassa koko maan kattava traumatologisten keskusten verkko.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*