9 thoughts on “Päivän kuva

  1. Todellisuudessa lähes kaikki nykyiset valkoiset naiset ovat huoria ja lutkia. Lähes kaikkia valkoisia naisia kiinnostaa miehissä ainoastaan joko suuret rahat tai ulkonäkö, ei mikään muu. Vastaavasti myös suurin osa naisista pitää nähdä huorina ja lutkina ja heitä pitää kohdella sellaisina.

    1. Jep,95 prossaa ihan kuraa ja se viisi prosenttia on oikeita naaraita kaikin puolin. Olisi kivahkoa kuulla neitosten omat selvitykset, mikä on mokomat hellanhyväilijät ajanut moiseen . Ja rahalla tuo piirakka retkahtaa levälleen vaikka päässä olisi jätesäkki.

    2. Näinhän se on. Syynä lienee se, että vasemmistolaiset idiootit sun muut vähä-älyiset ovat lisääntyneet fiksua sakkia paljon nopeammin. Tämän päälle tää nykyinen median ja tv:n (tv on toki osa mediakenttää) aivopesu niin lopputulos on tämä. Mielenterveyspotilaat kävelee nakuina kaduilla.

  2. Jos tuollainen tulisi vastaan niin ensimmäisenä kysyisin että ”Onko kaikki hyvin? Tiedätkö mikä päivä tänään on? Ja tiedätkö että olet alasti?” Jos vastaukset olisivat ”normaaleja” jatkaisin kysymyksiä ”Miksi olet alasti? Onko sille joku syy”. Ja jos taustoista selviäisi syy niin sitten toivotella hyvää päivänjatkoa. Mutta jos keskustelu sujuisi luontevasti ja asiaa riittäisi niin ehdottelisin myöhempää tapaamista, vaatteet päällä.

    Noilla kuvan ”some seuraajilla” on selkeästi erilainen lähestymistapa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*