5 thoughts on “Päivän Tiikeri-Jenspa

  1. Ei ei ei ja ei !! Leopardi kuosi ei sovi kenellekkään Ei nuorelle eikä varsinkaan vanhalle. Muutenkin eläinkuosit sopivat erittäin harvoin kenenkään päälle. Leopardikuosista välittyy ainakin itselle hedelmällisen iän ohittanut elostelija. Oli se sitten mies tai nainen. Sama tiikeri- ja seeprakuoseista.

    Jos haluatte näyttää kauniilta ja seksikkäiltä, niin älkää käyttäkö eläinkuoseja. Makuuhuoneessa toimivat ihan tavallise valkoiset ja mustat alusasut. Julkisella paikalla mustia/kirjavia leggingsejä ei voita mikään. Nykyään ovat tulleet vielä teksturi-leikatutkin. Niissä näyttävät kaikenmalliset jalat ja puot todella hyviltä.

      1. En tiedä. Vielä viikko aikaa miettiä. Ehkä pukeudun taas ”suomalaiseksi peräkammarin pojaksi”.

  2. Korkkarit ja tuossa mahdollisen parittelun tai muun hellyyttä pursuavan tuokion lähestyessä pienten verisuonien maksimaaliseen täyttöön suosittelisin myös verkkosukkia kaikkine serpenteineen mitä hyllystä löytyy. Mutta nämähän ovat niitä yksilölisiä mieltymyksiä,joten se siitä. Pääasia että pulssi nousee ja nukuttaa paremmin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*