2 thoughts on “Päivän video: Musta metrossa

  1. No porukalla tuo Luther kopio olisi pitänyt vaimentaa ikuiseen uneen. Tosin se olisi kustannus ym syistä suorittaa jo sikäläisellä kätilöopistolla. Tuosta mölyämisestä päätellen kaveri on pakkosynnytetty Kongolaisessa jokiuomassa.
    Ja aivan,ainoa kuka uskaltaa edes katsoa päin on tuo pieni naikkonen ,kiitoksena siitä avarit . Tarinassa olisi ollut makoisa loppu jos neiti olisi pudottanut sen vaikka ykkösellä. Noi muut kanssakulkijat ihan spedejä.

  2. tämähän näissä alkukantaisissa ********* on. Ne hyökkää aina varoittamatta ja usein vielä takapuolelta. Niille on kunnia asia hyökätä ensin. Vaikka ne häviäis, niin kunnia säilyy.

    Tämäkään yksilö ei osaa ratkoa jokapäiväisiä ongemiaan muilla keinoin kui väkivalla. Sääliksi käy sen lapsia ja vaimoa/vaimoja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*