Marco de Wit 30 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Teemu Keskisarja on Laittoman Lehden suosikkihistorioitsija. Siis suomalaisista historioitsijoista.

 

Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että hän olisi hyvä historioitsija puhumattakaan, että hän olisi rehellinen historioitsija edes Suomen mittakaavassa. Kaukana siitä. Keskisarja ei esimerkiksi uskaltanut paljastaa, että Kyllikki Saaren murhaaja oli hyvin todennäköisesti pappi. Eikä edes sitä, että poliisi tahallaan tuhosi murhatutkimuksen. Voi jopa olla, että pappi raiskaili ja murhaili nimenomaan tiettyjen poliisien suojeluksessa.

 

Laiton Lehti on nämä päivänselvät asiat paljastanut, mutta ei ole vielä saanut selville kuka poliisijohdossa on murhaajan suojeluoperaatiota johtanut. Lähetä vinkkejä [email protected] niin paljastamme sen poliisin nimen varsinkin, kun hän on varmaan kuollut. Ei poliisi olisi pari vuotta sitten arkistoja muuten avannut.

 

Poliisi pimittää kirkkoherran murhanneen Kyllikki Saaren

 

Keskisarja on samanlainen prostitutioitu kuin lähes kaikki muutkin historioitsijat, mutta onneksi hän myy itseään vain valikoidusti. Eli hän on enemmäkin kurtisaani myyden itseään vain teollisuudelle ja pankeille tekemällä niille hagiografeja eli teollisuuspamppuja tai pankkiireita ylistäviä elämänkertoja tai yrityshistorioita.

 

Keskisarja julkaisee näinä päivinä Gustaf ”Kustu” Serlachiuksen elämänkerran jatkona kantaisä G. A. Serlachiuksen elämänkerralle. Laiton Lehti lyö vetoa, ettei Keskisarja uskalla Kustun elämänkerrassa edes mainita Matti Putkosta.

 

Persujen takapiru Matti Putkonen RKP:n ja Serlachiuksien palkkasoturi? Osa 1.

 

 

Myymällä itseään suurpääomalle Keskisarja saa niin paljon rahaa, että voi sitten olla suhteellisen riippumaton äärisuvakoituneesta yliopistomaailmasta. Niinpä Keskisarja uskaltaa olla niin poliittisesti epäkorrekti, että käyttää jopa neekeri- ja ryssä-sanoja.

 

Teemu Keskisarja – Miksi puhut ryssistä ja neekereistä?

 

 

Hän uskaltaa myös todeta, että suomalaiset eivät ole koskaan olleet rasistisia siirtomaaherroja, vaan päinvastoin olleet itse siirtomaaherrojen uhri. (Tosin teollisuushistoriasta kirjoittaessaan hän ei ikinä suostu paljastamaan ruotsinkielisen pääoman valtavaa ylivaltaa eikä varsinkaan, että se on jatkunut näihin päiviin asti.)

 

Teemu Keskisarja: Suomalaiset eivät ole rasisteja

 

 

Keskisarjan pääalana on rikoshistoria ja myös siinä hän uskaltaa puhua suoraan. Hän uskaltaa jopa puolustaa kuolemantuomiota.

 

Teemu Keskisarja: Viimeinen teloitettu sai ansionsa mukaan!

 

 

Keskisarja osaa siis joissain asioissa puhua suoraan, mutta mitään kovin uutta hän ei tarjoa. Hän ei mitenkään haasta tai paljasta valtaeliitin rikoksia, mutta ei sitä oikein nykyään voi suomalaiselta historioitsijalta vaatiakaan. Pääasia, että Keskisarja edes pyrkii säilyttämään historiantutkimuksessa edes jonkinlaiset standardit ja maalaisjärjen.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Onko historioitsija Teemu Keskisarja myynyt itsensä?

  1. Keskisarjan tuotokset on sellaista vähän ronskimpaa ja rempseämpää historian tutkintaa vanhuksille (se ei silti tarkoita että ollaan millään aikuisten ihmisten tasolla). Jos tuo alkaisi käyttää sitä retoriikkaa jota tarvitaan niin eihän ne tuon historian luennoilla uskaltaisi edes tulla. Hesari huutaisi viharikollisen lynkkauksen puolesta ja kirjat jäisi julkaisematta. Keskisarja on peilikuva siitä mitä nuo mitäänsanomattomat ikä-sukupolvet haluavat kuulla

  2. Jaahas, koronalahkolaisten naamavaippa näköjään Teemulla ja vielä ulkoilmatapahtumassa! Hyvä, että tämäkin tyyppi paljasti todelliset karvansa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*