Marco de Wit 31 lokakuun, 2021

 

Laittoman Lehden toimitus ei olisi tätä ikinä uskonut.

 

Hurraamme Timo Soinille!

 

 

Soini on nimittäin hyvin todennäköisesti palaamassa politiikkaan kristillisdemokraattien riveissä.

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

Soinin paluu on melkein varma, kuten voi lukea rivien välistä. (Korostukset lisätty.)

 

IS:n tietojen mukaan Soini, 59, esiintyy tulevana lauantaina kristillisdemokraattien puoluehallituksen tilaisuudessa Vantaalla, ja nimenomaan poliittisessa mielessä. Uskovaiseksi mieheksi tunnustautunut Soini vahvistaa tiedon.

– Ei minulla ole mitään syytä valehdella, eli kyllä asia on juuri noin. … Minut kutsuttiin tilaisuuteen kertomaan näkemyksiäni siitä, missä mennään päivän politiikassa ja mitä kristillisdemokraattien kannattaisi mielestäni tulevaisuudessa tehdä. Toisin sanoen kerron siitä, miten puoluetta kannattaisi kehittää. …

Timo Soini, pitäisikö tästä tulevasta esiintymisestäsi tehdä se tulkinta, että saatat jossain vaiheessa siirtää puoluejäsenkirjasi kristillisdemokraatteihin?

– Noh, eiköhän me mennä nyt asia kerrallaan, eli hoidetaan ensin tämä epistola kaikessa rauhassa alta pois ennen kuin edes mietitään mitään muuta, Soini linjaa.

 

 

Tämä on nerokas poliittinen liike! Uskovaisena miehenä Soini sopii kristillisdemokraatteihin erinomaisesti. Se on myös kristillisdemokraateille onnenpotku, koska he tulevat saamaan valtavasti lisää ääniä. Soinin vanavedessä tulee menemään läpi eduskuntaan myös monia uusia kristillisdemokraatteja.

 

Lisäksi Soini hankkii puolueen listoille persujen entisiä kansanedustajia. Tämä tulee tarkoittamaan, että kristillisdemokraateista voi tulla jopa suurpuolue! Varsinkin, kun kristillisdemokraatit on nykyisessä kulttuurisodassa AINOA äänekäs perinteisten arvojen puolustaja. (VKK on ollut aivan liian hiljaa, mutta siitä lisää alla.)

 

 

Ainoa kanto Soinin kaskessa on se, että kristillisdemokraattien nykyinen johto tietysti pelkää Soinin porukoineen valtaavan koko puolueen. Nähtävästi Soini on kuitenkin luvannut puheenjohtaja Sari Essayahille olevansa kiltisti. Jos he löytävät keskinäisen luottamuksen, niin molemmat tulevat hyötymään valtavasti.

 

Suurimpana häviäjänä ovat tietysti persut, mutta täysin omaa syytään. He avasivat oven Soinin ja kristillisdemokraattien nousulle valitsemalla puheenjohtajaksi punavihreän arvoliberaalin feministin, Riikka Purran.

 

Purra on yhdessä oikean kätensä Ville Tavion kanssa tehnyt persuissa kulttuurivallankumouksen. Alunperinhän SMP/persut olivat Vennamon ja Soinin johdolla ihan aidosti kristillinen arvokonservatiivinen puolue. Tämä näkyi hyvin selvästi vielä 2016 homoavioliittolakia käsiteltäessä. Soini nimittäin varmisti, että persut puolueena ja siten KOKO eduskuntaryhmän voimalla vastustaisi pridepropagandaportit aukaisevaa homoliittolakiesitystä.

 

Tuolloinen persujen johtava poliittinen suunnittelija Riikka Purra ja kansanedustaja Ville Tavio olivat kuitenkin toista mieltä. Tavio oli jopa niin röyhkeä, että vastoin ryhmän päätöstä äänesti homoliittolain puolesta!

 

Persujen Ville Tavio tuomitsee pridetyksen? Vai huijaa?

 

 

Euroopan parlamentissa tuolloin ollut Halla-aho ei ottanut kovasti kantaa asiaan. Lisäksi nuoruuden pornokauppasuunnitelmistaan huolimatta Halla-aholla ei näytä olevan mitään kovaa paloa promota arvoliberalismia. Pian kuitenkin Soinin leiristä loikannut Matti Putkonen auttoi Halla-ahoa tekemään epäpyhän liiton. Nimittäin puolueen rajat kiinni-siiven ja arvoliberaalin siiven välillä.

 

Tämän epäpyhän liiton liimana oli islamisaation vastustaminen, koska monet persujen homottajat, kuten Purra, Tavio ja Tynkkynen olivat sekä arvoliberaaleja että islamisaation vastustajia. Samalla saatiin monet liberaalia femakkosiipeä edustavat persunaisetkin mukaan liittoon, kun vanha feministi Purra korosti islamisaation olevan naisille huono asia.

 

Tuota epäpyhää liittoa johtivat tietysti natottajat, jotka halusivat tehdä persuista arvoliberalismilla hallituskelpoisen ja näin viedä Suomi Natoon. Tämä natotus oli juuri se mitä Halla-aho, Purra ja Putkonen ovat aina halunneet.

 

 

On edelleen mysteeri miksi äänestyskoneita johtava Putkonen puukotti Soinia selkään ja varmisti Halla-ahon voiton. Nähtävästi Soini oli kyllästynyt Putkosen pomoiluun eikä halunnut myydä itseään natolle ja valtaeliitille totaalisesti tai ainakaan kovin halvalla. Niinpä Putkonen sitten 2017 kesällä heivasi Soinin ja alkoi johtamaan puoluetta Halla-ahon pysyessä kiltisti Brysselissä pois Putkosen jaloista.

 

 

Onko Matti “Vapaaherra” Putkonen Jussi Halla-ahon ja Riikka Purran pomo/handleri?

 

 

Pian Putkonen potki myös liian EU-kriittiset Laura Huhtasaaren ja Teuvo Hakkaraisen pois Suomesta maanpakoon EU-parlamenttiin.

 

Laura Huhtasaari is back!? Jatkaa Fixit-kampanjaa? Purra raivoissaan!

 

 

Matti Putkonen oli tyytyväinen saatuaan puolueen totaaliseen hallintaansa, mutta sitten tuli yksi kanto kaskeen. Nimittäin kokoomuksen ja RKP:n femakot eivät vieläkään hyväksyneet Halla-ahoa. Näin tie hallitukseen pysyi kiinni 2019 hallitusneuvotteluissa.

 

Niinpä Putkonen päätti nostaa vieläkin arvoliberaalimman natofanaatikon eli Riikka Purran persujen johtoon. Purra nousikin maailmanennätysnopeudella parissa vuodessa viherpuskista ensin varapuheenjohtajaksi ja sitten puheenjohtajaksi samalla puhdistaen puoluetta kansallismielisistä ja konservatiiveista.

 

Jahtaako ohituskaistafeministi Riikka Purra persujen konservatiiveja?

 

 

Samalla Purra toi puolueen johtoon oman ruotsinkielisen ja pridettävän hovinsa. Karmeimpina esimerkkeinä Sebastian Tynkkynen ja Marika Sorja. Tynkkynen on BB-talossa housuihinsa ulostanut mustan miehen kanssa ”parisuhteessa” oleva äärihomottaja, joka pitää konseratiivisia kansallismielisiä homofobisina ”ihmisvihaajina”.

 

Persujen Tynkkynen: Etnonationalismi on ihmisvihaa

 

 

Riikka Purran vasenta ruotsinkielistä kättä, Marika Sorjaa puolestaan ei häiritse edes kouluissa tapahtuva homopropaganda ja dildoilu.

 

Riikka Purran vasen käsi Marika Sorja fanittaa dildoilevaa arvoliberalismia!

 

 

Nyt arvoliberalismi on mennyt persuissa niin pitkälle, ettei sen eduskuntaryhmä edes vastusta liukuhihna-aborttia!!

 

Persut eivät vastusta liukuhihna-aborttilakia: Riikka Purra ja Ville Tavio käänsivät takkinsa!

 

 

Tämä persujen nopea liukuminen arvoliberalismiin on antanut kaikki valttikortit Soinille. Tuskin on sattuma, että hänen paluunsa politiikkaan tapahtui pian sen jälkeen, kun feministinen Purra valittiin persujen puheenjohtajaksi.

 

Mutta miksi Laiton Lehti hurraa Soinin paluulle? Koska VIHDOINKIN joku uskaltaa haastaa feministiset purrapersut. Soini pakottaa persut hylkäämään Purran feminismin ja arvoliberalismin!

 

Ei Soini kuitenkaan mikään sankari ole. Ei hän ole luopunut maanpetturuudesta, mutta mitä sitten. Ei Soini siinä juuri eroa Purrasta, joka muuten on säilyttänyt äänestyskoneetkin. Puheenjohtajaksi tultuaan Purra myös lopetti kaikki puheet pakkoruotsista ja EU- ja euroerosta. Kaiken kukkuraksi Purra vielä vaati pedoafgaanien hakemista Suomeen!

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

Purra ja Soini ovat siis samanlaisia takinkääntäjiä. Paitsi yhdessä asiassa, jossa Soini on SATA KERTAA Purraa parempi. Nimittäin perhearvojen puolustamisessa! Soini petti kaikessa muussa, mutta koskaan hän ei antanut milliäkään periksi perhearvojen puolustamisessa. Tällaisia poliitikkoja todella tarvitaan Suomen politiikassa!

 

Varsinkin sellaisia, joita feministinen Naisasialiitto vihaa!

 

 

 

 

Nyt kuitenkin herää yksi kiusallinen kysymys: Miksei Ano Turtiainen ja VKK-puolue ole käyttänyt hyväksi persujen liusumista arvoliberalismiin??

 

No, koska VKK ei sitten millään suostu kunnolla kritisoimaan persuja ja varsinkaan persujohtoa!! Ei edes äänestyskone, velkaunioni, pedoafgaani tai liukuhina-aborttiasiassa. Näin VKK on menettänyt jo useamman tuhannen taalan paikkansa nostaa profiiliaan ja saada paljon ääniä. Nyt Soinista tulee persujen haastaja eikä Anosta.

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on ihmetellyt VKK:n nynnystrategiaa ja esittänyt pari teoriaakin, muttei ole viitsinyt nostaa asiasta kovin hurjaa meteliä maakuntavaalien lähestyessä. Ne sitten näyttävät toimiiko VKK:n nynnystrategia. Jos ei, niin ehkä strategian ehtii vielä vaihtaa ennen ratkaisevia eduskuntavaaleja.

 

 

 

 

 

 

 

12 thoughts on “Hurraa! Timo Soini palaa eduskuntaan kristillisdemokraattien riveissä?

 1. Soinihan käänsi takkinsa ja sitä vihaavat sekä persut että vasemmistolaiset. Sai varmaan jonkun ison könttäsumman rahaa. Soini on sitäpaitsi katolilainen ja ilmeisesti jotain jesuiitta kytköksiä niin en tiedä miten se sopisi edes tuonne kristillisdemokraattien riveihinkään

 2. Tai sitten purrapersujen kuilu kristillisiin vain syvenee entisestään ja RKP alkaa olemaan aina vain varmempi hallituskumppani, josta ei enää edes neuvotella kokoomuksen kanssa.

 3. Timo Soini on Kristillisdemokraateille samaa, det samma (kun Soinista puhutaan, on ehdottomasti otettava huomioon ruotsinkielisen vähemmistön vaatimukset), kuin Matti Putkonen Perussuomalaisille.

 4. Yleensä Laiton Lehti on kaikesta oikeassa, mutta tämä artikkeli herättää kysymyksiä!

  Soinin puolue Sininen tulevaisuus floppasi todella pahasti. Eli kuka oikeasti äänestää Soinia tulevaisuudessa? Onko Soinilla kannattajia? Jopa esinahaton Simon Elo hylkäsi isäntänsä!

  Toki Soinia voi käyttää poliittisena asiantuntijana, koska on kiistatonta, että hän tietää hyvin paljon poliittisista veivauksista!

  1. Soini ei ollut ehdokkaana viime eduskuntavaaleissa, koska tajusi suomalaisten äänestävän vain jo ennestään suuria puolueita. Tämän hämmästyttävän faktan viime vaalit hyvin todistivat. Suomessa ei ole ns. kiitosäänestäjiä, jotka äänestäisivät edes sankareita, julkkiksia tai ketään muutakaan kiitokseksi, JOS he eivät ole suuren puolueen listoilla. Toni Halmekaan ei olisi päässyt eduskuntaan, jos olisi ollut jonkun pikkupuolueen ehdokas.

   Monessa muussa maassa, kuten esim. Alankomaissa on paljon helpompi uusien nimien ja puolueiden päästä eduskuntaan, mutta ei Suomessa vaikka täällä ei ole edes Saksan kaltaista varsinaista äänikynnystä.

   Soini ei siis pääsisi läpi uuden puolueen ehdokkaana, mutta kristillisdemokraatit ovat useamman kansanedustajan vanha vakiintunut puolue, joten sen listoilla Soini taatusti pääsisi läpi äänivyöryllä.

   Tämä suomalaisten äänestäjien raukkamainen konsensushenkisyys (äänestetään vain suuria puolueita) on sementoinut konsensuksen, koska ensinnäkin suuret puolueet eivät pelkää uusia puolueita ja toiseksi kansanedustajat eivät uskalla kritisoida omia puolueitaan, koska pelkäävät lentävänsä puolueesta.

   Lisäksi esim. porvarikansanedustajat eivät uskalla kunnolla kritisoida toisiaan edes petturuudesta, koska pitävät takaportteja auki. Eli esim. persuja kukaan merkittävä kansallismielinen ei uskalla kritisoida, koska elättelee toiveita jonain päivänä päästä persujen ehdokkaaksi.

   1. Mutta…äänestysprosentit Suomessa on aika vakiintuneet, eli samoista äänistä tapellaan eduskuntapuoleiden tasolla. Toki äänestyskelpoisuuden saavuttaneita kansalaisia tulee joka vuosi lisää, mutta äänestävätkö he Timo ”iso j#tku” Soinia?!!

    1. Kyllä. Kristillidemokraatit taistelevat äänistä varsinkin persujen ja keskustan kanssa. Niin myös VKK, mutta nähtävästi se mieluummin häviää vaalit kuin ottaa persuilta ääniä.

   2. Suomessa pienpuolueet ei ikinä pääse haastamaan tai väittelemään eduskuntapuolueiden kanssa ja niiden kannatustakin mitataan aina vain ryhmänä Muut.
    Esim. Tanskassa taas on paljon avoimempaa sillä siellä viime vaaleissa oli mukana vaaliväittelyssä tasavertaisesti parlamenttipuolueiden kanssa mm. pienpuolue Stram Kurs ja sille mitattiin erikseen kannatustakin.

    1. Erittäin tärkeä pointti. En tuota tiennytkään! Totta on, että Suomessa pienpuolueiden kannatusta ei suostuta mittaamaan. Se on todella törkeää puoluekartellin suojelemista.

 5. Periaatteessa suhtaudun myötämielisesti kristillisiin. Ongelma on että siellä(kin) on valheveljiä ja
  Soinin mahdollinen liittyminen ei tuota tilannetta ainakaan paranna. Koko persu tarina vaikuttaa valeoppositiolta jo ensi metreistään alkaen. Kai se pitää nukkua vaalit, kun ei oo ketään kehen luottaisi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*