7 thoughts on “MEP Christine Anderssonin puhe natsipassia vastaan tekstitetty

  1. ”Koko ihmiskunnan aikana ei ole ollut poliittista eliittiä, joka kantaisi vilpittömästi huolta tavallisen ihmisen hyvinvoinnista”

    Eikä tule olemaan.

  2. Saksalaismeppi sanoo jotain mitä emme koskaan kuule Pytty Typpyräisen suusta. Tämä germaani rotunainen kohoaa ykkössarjaan Nigel Faragen seuraan. Jos on tylsää niin jou-tuopista katselen Faragen rautaiset kehut ”tiskirätin karisman” omaavalle belgialais papparaiselle. Ihan superpuhe. Johan alkaa arjen askareet sujua. Toimitus voisi lätkäistä mokoman äänitaideteoksen myös tänne näytille.

    1. Missä ovat persujen Hakkaraisen ja se toisen persu mepin en muista nimeä lausunnot koronapassista? Persuhan kannatti koronapassia eli kapitalistipassia perustuslakivaliokunnassa eli eivät vastusta sitä.

  3. Ei ole edelleenkään natsit vallassa missään joten tämä on kapitalistipassi ei natsipassi. Vain kapitalisti voi keksiä näin idioottimasta kuin koronapassi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*