7 thoughts on “Päivän kuva: Piikkipotkut

 1. Tä­mä ar­tik­ke­li kaa­toi Pro­fes­so­ri Puo­li­mat­kan ko­ti­si­vut
  –  https://archive.is/d4SxE

  Pal­ve­lun tar­jo­aja ve­ti töp­se­lin pois sei­näs­tä.
  – «Jo­ko ve­dät­te töp­se­lin pois sei­näs­tä a­si­ak­kaal­tan­ne tai me ve­däm­me sen pois teil­tä it­sel­tän­ne.»
  – Juu­ri täl­lais­ta vah­vem­man har­joit­ta­maa ki­ris­tys­toi­min­taa vas­taan val­ti­o on alun pe­rin muo­dos­tu­nut.

  A­si­as­ta ker­toi Rap­so­di­a Suo­mi
  – Pro­fes­so­ri Puo­li­mat­kan ko­ti­si­vut lak­ka­si­vat toi­mi­mas­ta
  – https://archive.is/sYRLI

 2. Haus­ka käy­tän­nön pi­la naa­pu­rin kiu­saa­mi­seen.

  1)   Esiin­ny ni­met­tö­mä­nä.
  2)   Il­moi­ta so­si­aa­li­vi­ra­no­mai­sil­le / las­ten­suo­je­lul­le «suo­je­lun tar­pees­ta».

  Ges­ta­po pi­dät­tää hä­net ja so­si­aa­li­juol­to pa­nee pak­ko­hoi­toon.
  – Ku­lut pe­ri­tään naa­pu­ril­ta­si. Tie­ten­kin; hän­hän se syyl­li­nen on.

  – Lei­ces­ter Hos­pi­tal Holds Man Pri­so­ner & For­cib­ly Me­di­ca­tes Him

  – Meil­lä­kin asuu ylä­ker­ras­sa jo­tain kan­sal­lis­mie­li­si­ä nat­se­ja.
  – Ko­ko yön pi­tä­vät me­lu­a ja ko­vaa mu­siik­ki­a.
  – Jos­kus tun­kee ne­nää­n ou­to­a ha­ju­a. Var­maan jo­tain it­se­mur­ha­pom­min raa­ka-ai­nei­ta?

 3. Etsintäkuulutus !!

  Nyt etsitään ihmisiä jotka ovat sairastaneet koronan. Ja mahdollisesti heitä jotka olisivat halukkaita perustamaan ”koronapusu-lähettiläitä”. Siis hyvän asian puolesta. Suomessa olisi varmasti paljon halukkaita saamaan suudelman jo koronan sairastaneelta henkilöltä. Vaihtoehtona kun on valtion järjestämät pakorokotukset.

  Hinnaltaan tällainen koronapusu voisi olla muutamia euroja, koska näen että kyse on suomalaisten kanssaihmisten pelastamista varmalta kuolemalta. Ja toisaalta suomalaisen geeniperimän ja veronmaksajien säilyttämisestä. Pusu-lähettiläs voisi valintansa pohjalta joko lahjoittaa rahat hyvään tarkoitukseen tai sitten vahvistaa omaa talouttaan. Ja vaikka yleisesti tiedetään että Tuomas Malinen on sairastanut koronan, niin itse mieluummin suutelisin naista.

  Tässä agenda Marcolle. Sairastetaan kaikki se korona niin sen jälkeen ne rokotteet voisi heittää tunkiolle. Ja tällainen vastarinta olisi sitä parasta vastarintaa. Eivätkä globalisti mahtaisi mitään kun niiden hieno vuosia suunniteltu agenda romuttuisi parissa viikossa.

  1. Etkö ole lukenut messiaan sanaa? Ei koronaa ole. Korona on liskoihmisten keksimä tapa kontrolloida kansoja ja alistaa heidät CIA:n johtajan eli persujen Putkosen alle. Ainoa joka voi pelastaa on Jumalan asemassa oleva lihapää Turtiainen ja hänen poikansa, isänsä oikealla puolella istuva, joka on sieltä tuleva tuomitsemaan niin eläviä kuin kuolleita: Marcoliini. Tai jotain tommosta, profeettoja tämän uskon mukaan on kai Levelin pojat. Odotan uuden testamentin 2.0 ilmestymistä. Lienee Marcoliinilla jo työn alla.

   1. No, vaikka ei olisi niin tietyillä ihmisillä on jotain joka saa koronatestin viisarit värähtämään oikeaan suuntaan, eli koronan sairastaneen suuntaan.

    Mikäli ihmisillä ei ole tätä koronatestistä positiivista tulosta, niin seuraavan piikin (pakkorokotteen) sisällä on hiekkakärpäsen munia. Ja kun ne menevät maksaan tai munuaisiin (suodatuselimet) niin ne tappavat isäntänsä muutamassa viikossa.

    Lisäksi sattaa tulla Leismaniaasi, joka on ulospäin havaittamissa:

    https://fi.garynevillegasm.com/zdorove/109505-chto-takoe-leyshmanioz-formy-leyshmanioza.html

    Lukekaa ilmestyskirja 16.

    Mihin muuhun Fauci olisi tarvinnut 150 koiranpentua joitak alistettiin hiekkakärpästen pistolle ja kuolemaan loisten syöminä kuin laboration raaka-aineeksi jatkoviljelyä varten hiekkakärpästen munille. Ja mihin noita munia tarvittaisiin noin paljon muuta kuin rokotteisiin… Seuraaviin korona-piikkeihin. Jos kerran Fauci on niin sosiopaatti että ei tunne lainkaan tuskaa koiranpentujen kärsimyksistä, niin ei se tunne tuskaa ihmistenkään kärsimyksistä.

    Jos saa valita joko pakko-rokotuksen hiekkakärpäsen munilla, niin mieluummin lahjoitan muutaman euron suudelmaan jolla saan koronan sairastaneen paperit.

    1. Eipä minulla tosiuskovan saarnaan ole paljoakaan kommentoitavaa. Ensin se oli siru, myrkky, metallihiutaleet nyt hiekkakärpäsen munat. Kaikkien rokotettujen piti kuolla kuukaudessa ja liskoihmisten hallita maailmaa. Odotan innolla mitä kaikkea rokotteet seurakunta ne mukaan tulevat vielä tekemään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*