Free speech 1 marraskuun, 2021

 

 

 

Kommunistit ovat aina tarjonneet väärää lääkettä, mutta heidän diagnoosinsa osuvat aina lähes nappiin.

 

Fakta nimittäin on, että raha pyörittää maailmaa. Ja rahamiehiä tietysti hallitsee se, joka pystyy luomaan rahaa tyhjästä eli yksityinen pankkikartelli.

 

Niinpä maailmaa hallitsevaa valtaeliittiä johtaa Amerikan yksityisen keskuspankin luoneet Rothschildit ja Rockefellerit liittolaissukuineen.

 

 

Kuka hallitsee maailmaa? Pankkiirit vai sionistit?

 

 

Suomessa valtaeliitin ala- ja liittolaissukuja ovat Ehnroothit ja Ruotsissa Wallenbergit, jotka johtava Amerikalle alisteista kansallista pankki- ja yrityskartellia. Suomessa eräänlaisena kartellikoordinaattorina on toiminut varsinkin Serlachiuksen suku, jonka kätyrinä on kymmeniä vuosia toiminut Matti Putkonen.

 

Maailma: Rothschildit  Rockefellerit

Skandinavia: Wallenberg  Ehrnrooth

Suomen kartelli: Serlachius toimii koordinaattorina

Kätyrit: Niinistö Lipponen Putkonen

 

Persujen takapiru Matti Putkonen RKP:n ja Serlachiuksien palkkasoturi? Osa 1.

 

 

Rahakoneella (FED) ja sen pyörittämällä pankkikartellilla on kuitenkin yksi suuri uhka: Nationalismi. Pankkiirit pelkäävät kuollakseen, että kansallisvaltiot muuttuvat oikeasti itsenäisiksi ja ottavat rahanluonnin pois kansallisvaltioilta. Lisäksi valtaeliitti pelkää, että valtioiden itsenäiset valuutat (kuten aiemmin Saksan markka) kilpailevat dollarin kanssa ja näin rajoittavat dollarien määrän lisäämistä.

 

Niinpä valtaeliitille on äärimmäisen tärkeää estää kilpailu luomalla yhä suurempia raha-, talous-, valtio- ja sotilasliittoja, jotta toisaalta estetään nationalismi ja toisaalta luodaan yhä suurempia pankkitukiautomaatteja. Tämän toteuttamiseksi rajat on avattu ja perinteiset perhearvot ja kansallistunne tuhottu kulttuurimarxismilla.

 

 

Globalisaatio on nyt mennyt niin pitkälle, että valtaeliitti voi fanittaa sitä täysin avoimesti. Niinpä Ruotsin oikea kuningas Jacob Wallenberg ihan avoimesti vaatii Ruotsinkin liittyvän euroon!

 

Historioitsija Hannu Rautkallio on kirjoittanut kirjan Wallenbergien ja Suomen välisestä suhteesta. Tietysti kirja on moninkertaisesti sensuroitu, mutta se silti onnistuu kertomaan yli 100 vuotta jatkuneesta Wallenbergien suunnattomasta ylivallasta.

 

 

Kuvassa linkki Otavan sivuille

 

 

Yle kertoo kuinka Jacob Wallenberg vieraili kirjan julkistamistilaisuudessa.

 

Torstaina ilmestyi Hannu Rautkallion kirja Pohjoinen liitto, Wallenbergit ja Suomi. Kirja kertoo Wallenbergien yhteyksistä Suomeen ja vaikutuksesta Suomen kehitykseen 1800-luvun lopulta alkaen presidentti Urho Kekkosen ajan loppuun. Jacob Wallenberg vieraili kirjan julkistustilaisuudessa.

 

 

Kirjassa myös hyvin kerrotaan kuinka Wallenbergit ja Ehrnroothit ovat käytännössä yhdessä johtaneet Suomea.

 

Esimerkiksi ystävyys Ehrnroothin perheeseen on jatkunut polvesta toiseen. Kirjassa sukulaisilla on paljon muun muassa jahtireissuja.

 

 

Kirjassa myös kerrotaan jonkun verran siitä kuinka Wallenbergit pitkälle hallitsevat Ruotsin teollisuutta.

 

Wallenbergit ovat Ruotsin vanha mahtisuku. Suvun omistuksia hoitaa sijoitusyhtiö Investor, jonka hallituksen puheenjohtaja Jacob Wallenberg on.

Investor omistaa muun muassa Ericssonin, Saabin, Astra Zenecan ja ABB:n osakkeita. Lisäksi Investor omistaa listaamattomia yrityksiä ja tekee pääomasijoituksia EQT-yhtiön kautta. Suvun omaisuutta on myös sidottuna lukuisiin säätiöihin, jotka sijoittavat ja jakavat apurahoja.

 

 

Kirjassa ei tarpeeksi hyvin selitetä, että nykyään pörssiyritystä voi hallita, kunhan omistaa 5-10 % osakkeista. Usein riittää paljon vähemmänkin, joskin Wallenbergit eivät ota mitään riskejä. He omistavat usein jopa kymmeniä prosentteja kaikista suurimmistakin pörssiyhtiöistä.

 

Suomessa Investorista tuli muutama vuosi sitten konepajayhtiö Wärtsilän suurin yksittäinen omistaja noin viidenneksen osuudella.

Ruotsalaiset yritykset ovat muutenkin ostaneet ahkerasti suomalaisyhtiöitä. Maaotteluhenki virisi varsinkin vuosi sitten, kun ruotsalainen Alfa Laval oli ostamassa venttiiliyhtiö Nelesiä. Suomalainen Valmet kiilasi ostotarjouksineen väliin. Ruotsalainen Dagens Industri -lehti ilakoi etusivullaan, että Suomen teollisuus on meidän ja listasi yrityskauppoja. Kiinteistöalan konsultointiyhtiö ÅF hankki Pöyryn ja teräsyhtiö SSAB osti Rautaruukin.

Ruotsiin ovat päätyneet myös muun muassa Sonera, WSOY, MTV. Suomesta pelätään välillä tulevan tytäryhtiötalous.

 

 

Ruotsalaisten ylivaltaan on yksi perussyy: Suomen suomenruotsalainen pääoma on aina täysin ruotsalaisten puolella. Niinpä ruotsinkielisten kätyrit Niinistö ja Lipponen yhdessä Putkosen kanssa tuhosivat sinivalkoisen pääoman 1990-luvulla. Nyt Suomi on oikeasti Ruotsin taloudellinen siirtomaa. Tätä on entisestään voimistanut se, että kansanäänestyksessä Ruotsi säilytti oman valuuttansa samalla kun Niinistö, Lipponen ja Putkonen estivät kansanäänestyksen Suomessa ja takaportin kautta laittomasti veivät Suomen emuun/euroon.

 

Wallenbergit ovat edelleen kiukkuisia omasta hävitystä kansanäänestyksestään. He kampanjoivat edelleen euron puolesta.

 

Ruotsin talouselämän eturivin vaikuttajan Jacob Wallenbergin mukaan oman rahan haikailuun ei ole syytä.

– Kuulun niihin, joiden mielestä Ruotsin pitäisi kuulua emuun. Niin ei käynyt, eikä siitä käydä nyt poliittista keskustelua. Minusta on kielteistä, että ei olla mukana. …

 

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Talous-Sanomat tiivistää hyvin Wallenbergien valtavan vaikutuksen Suomen historiaan aina rautateiden rakentamisesta asti.

 

 

Kuvassa linkki Taloussanomiin

 

 

Valtamedia kuitenkin jättää kertomatta erään tärkeän faktan. Wallenbergeillä on liitto juutalaisten kanssa ja jotkut suvun jäsenistä on myös naimissa eliittijuutalaisten, kuten Sachsien kanssa. Yhdessä he sitten juutalaisen Soroksen kanssa pyörittävät esimerkiksi ONE-järjestöä, joka tukee terroristijärjestö Antifaa sekä levittää globalistista satua ilmastohätätilasta. Niinpä he ovat myös Greta Thurnbergin pedophrasettajia.

 

 

Kuvassa linkki Mediumin artikkeliin

 

 

 

 

8 thoughts on “Persujen Matti ”Vapaaherra” Putkosen pomo Jacob Wallenberg vierailee Suomessa

  1. Suomessa on länsimaailman paskimmat ja narttumaisimmat naiset, mutta myös säälittävimmät ja raukkamaisimmat miehet.

  2. Mielenkiintoinen ja hyvä kirjoitus.
    Tämmösiä ei kyllä muualta kuin LL:stä paljon lueta.

  3. Säälittäviä torakoita nämä nynnyt historioitsijat ja ylipäätään kaikki jotka huoraavat itseään rahasta. Kaikkein säälittävimpiä ovat juuri mieshuorat, sillä nimenomaan miesten kuuluu olla erityisen vahvoja ja rohkeita! Mieshuorat pitää puhdistaa yhteiskunnasta, tietysti laillisesti.

  4. Vittu tämä on mätä maa täysin ************ kontrollissa vapaamuurarien ja loput hurri en kautta! Täys ****** vaan päälle ja ruotsi ja Norja Suomelle sodalla. Vitun likaiset hurri ******!

    Sehän on ihan sama mitä täällä enää tekee kun maa ei ole ollut suomalaisten PITKIIN AIKOIHIN!

  5. Vapaamuurarit, ruotsalaiset ja kuninkaalliset, joista vapaamuurarit ja kuninkaalliset yhdistävät Suomen Ruotsin kautta Englannin NWO-kruunuun ja maailmanlaajuiseen yritysrakenteeseen. Se on luciferiaaninen valerahalle perustuva maailmanhallintajärjestelmä joka on vaikeuksissa, siksi piikkirumba ihmisen hallinta tekniikan kautta (ihmisten internet, nanografeeni ja Suomen sata uutta mahdollisuutta -virallinen teksti eduskunnalle). Suomessa on feikkihallitus, siksi Sanna Marin ja Maria Ohisalo ovat niin suomalaisvihamielisiä ja vieraita. Suomessa ei ole kuninkaallisia mutta Ruotsissa ja Norjassa on. Läydätkö Ruotsin tai Norjan kuningashuoneista sinne naineita tosi-tv -nättelijöitä? Keltä he näyttävät? Juutalaiset-hmm.. eivät ehkä kaikki juutalaiset, kuninkaalliset saattavat käyttää heitä osin myös syntipukkeinaan. Rothschildt-Rockefeller -kuninkaallisten feikkihenkilöllisyyksiä ja hallintorakennetta.

Comments are closed.