5 thoughts on “Päivän meemikuva

  1. Muuttuivat sikiöksi ja lopulta alkioksi. Siihen päättyi heidän historiansa, hyvä Ahmed, loistava esitys, annetaan kunnon hip hura huhhahhei-huudot kuten museomme elävältä skalpeerammamme täytetty liian hölmö valkoinen valhe palefake puhemonglotti aikoinaan, allahu akbar.

  2. Vie Kiesmaan…siellä muitakin spektaakkeleita. Joku on jopa osannut vääntää omin pikkukätösin rautalankaa aivan uskomattomiin asentoihin. Hahmo sopisi Kummeliin. …. ”Taideteollisen visuaalisen liikenteenohjauksen uusiutumis – ja uhriutumisryhmän kokemusasiantuntijoiden vähemmistöloukattujen eheytymisryhmän apulaiskesäjohtaja ” Kauko ”the Spray” Parantainen

  3. No jaa… enpä ihmettelisi, jos jonakin päivänä olisi totta. Joku keksii pian, että ihmishahmot liikennemerkeissä loukkaavat muita tiellä liikkujia, kuten koiria, kissoja frettejä, hirviä, peuroja, poroja, karhuja, siivekkäitä, apinoita jne. Jo minun lapsuudessani 70 – 80 – luvuilla pohdittiin, poikkeaako ihminen loppujen lopuksi muista eläinlajeista. Kun sukupuolten ja rotujen olemassa olo on nykyään kielletty, siirrytään kai seuraavaksi lajeihin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*