13 thoughts on “Yle ennen ja nyt

   1. TokenTuben etusivulla näkyy kun livestriimi vaunulta joka on presidentinlinnan edessä, alkaa. Jaanalla on vaunussa myös avustaja.

 1. Kyllä Yle on vähintään 60-luvulta lähtien ollut jo taistolaisten puuhamaa ja Neuvostoliiton äänitorvi.

 2. Tämä viesti on kaikille varteenotettaville medioille mutta ennen kaikkea MVlehdelle, Partisaanille ja tietysti Laittomalle Lehdelle.

  Nyt on kovennettava otteita. Linjan on nykyisestä TODELLA PALJON oltava kovempi.

  Päättävissä asemissa olevat vastuulliset vastaavat viime kädessä hengellään koronamurhista.

 3. Mikä tämä ikuinen kulkija on jonka nimeä ei saa sanoa, joka ei ole koskaan tehnyt mitään, jolla on nykyisin totaalinen valta ihmisiin, jolla on lähes kaikki ihmisten varat ja omaisuudet hallussaan ja joka nyt vainoaa ja terrorisoi ihmisiä?

 4. Missä on vastavoima korona ja ilmastoterrorille?

  Ei ole mitään organisaatiota joka toimisi vastavoimana. Organisaatio joka tuhoaisi ilmastohuijauksen ja terrorin.

  Ei löydy vieläkään koko netistä netti TV:tä joka laittaisi luun kurkkuun vihollisen medialle.

  TV netissä joka armotta repii rikki vastustajan.

  Tokentubella oli ohjelma yrittäjästä joka oli vapaamuurarien järjestelmällisen vainon kohteena.

  Mutta sitä ei näytetä ymmärtävän että esim ilmastokokous on täysin vapaamuurarien masinoima, kuten myös kaikki muut merkittävät spektaakkelit, keinotekoiset vastakkainasettelut.

  Vihollinen lyö meitä koko ajan armotta. Ja me pehmoilemme.

  Nyt KOVEMPI linja!

 5. Aina kun puhumme todellisesta vihollisestamme, suumme tukitaan kovin ottein. Vihollisellemme ei saa koskaan alistua ja antautua.

 6. Paul Anderson: Voi todellakin vain ihmetellä sitä hiljaisuutta mikä nyt on kohdistunut valtakunnan ykkösnaiseen OTK Jaana Kavoniukseen ? Lain tuntijana ja käyttäjänä hän kulkee täysin omalla tasollaan ja tuntematta mitään kollegiaalista veljeyttä, on itsensä altistaen lähtenyt isänmaalliseen taisteluun ”kravatti- ja meikkipussigangstereita” vastaan, voimia jotka ovat nimillään ja asemillaan häpäisseet ja vahingoittaneet peruuttamattomasti suomalaista yhteiskuntaa. -On aiheellista kysyä mitä ovat ihmiset jotka lähettää joitakin onnettomia hampuuseja hentoa naista pahoinpitelemään pampuin ja muin kättä pitemmin -ja mitä kaikkea harkittua vahinkoa on aiheutettu hänen perheensä jäsenille ja kodille ? -Meille kaikille pitäisi nyt valjeta Jaana Kavoniuksen poikkeuksellisen rohkea esiintulo tämän kyykytetyn kansan keskeltä ? -Mieti, tämä hento huoliteltu ja tyylitietoinen nainen on akateemisen sivistyksen omaavana ryhtynyt vieläpä nälkälakkoon pressanlinnan edustalla, asettaen näin terveytensä, perheensä, asemansa ja tulevaisuutensa pantiksi oikeuden palauttamiseksi tähän yhteiskuntaan ? -Eikö jokaisen suomalaisia arvoja puolustavan median -myös joidenkin ulkomaisten, pitäisi nyt nousta Kavoniuksen rinnalle hänen oikeustaisteluaan puolustamaan -Mieti ? -Eduskuntalaitoksemme nykyisellään on VKK:ta lukuunottamatta vajonnut kaikenmaailman liiskatukkaisen sekulaarin naisjohtajiston tasolle, joka meille sotia käyneelle ja paljon historiassa tragedioita kokeneelle maallemme on ainoastaan suuri häpeä -Missä ovat miehet ? -Lukija osallistu: Jos et muuta voi, käy Oikeusturva ry:n sivuilla ja tue rahallisella panoksellasi Jaana Kavoniuksen taistelua, niin teen itsekin ja se on varmasti enemmän kuin näpytellä kilpaa näillä areenoilla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*