Marco de Wit 3 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on alusta asti korostanut, että koronavalepandemia on sionistien voimakkaasti tukema juoni.

 

Miksikö? Koska valepandemia toisaalta antaa alibin pankkikriisiä synnyttävälle rahakoneelle ja toisaalta synnyttää rahakonetta suojelevan globaalin poliisivaltion.

 

Israel hyötyy eniten nykyisestä valtaeliitin rahakoneesta, koska se rahoittaa Israelia sekä suoraan että varsinkin USA/Naton sotakoneen kautta. Niinpä Israel on innokkaimmin ajanut rokotteita ja sionistit ovat käyttäneet kaiken mediavaltansakin valepandemian rahoittamiseen.

 

Tietysti Israelin massiivinen rokotekampanja ei ole valepandemiaa (eli siis normaaleja influenssa-aaltoja) pysäyttänyt, vaan päinvastoin tehnyt niistä myrkyillä yhä pahempia. Sionistien valemedia ei tästä kuitenkaan puhu mitään.

 

Tämä näkyi jälleen hyvin, kun poliisivaltiota rakentavalta Uuden Seelannin pääministeriltä kysyttiin Israelin epäonnistumisesta. Pääministeri ilmoitti vastaavansa vain (sionistien dominoiman) valtamedian toimittajien kysymyksiin ja pakeni paikalta.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Miksi valtamedia pimittää, etteivät rokotteet toimi Israelissa?

 1. Marcolla on jokin harhakäsitys, että vain osa amerikkalaisista ja briteistä on todella oksettavaa saastaa. Todellisuudessa esimerkiksi tavallisista amerikkalaisista lähes kaikki tukevat täysillä Israelia ja lähes kaikki ovat vain ylpeitä siitä miten he koko ajan sekaantuvat kaikkien muiden asioihin, varastavat, uhkailevat ja kiristävät, sekä tuhoavat muita joka puolella maailmaa! Kyse on tyypillisistä amerikkalaisista ja briteistä, ei mistään pienestä osasta.

  Varsinkin imperialistiset amerikkalaiset ovat täysin mielisairas loiskansa, joka pystyy vain loisimaan muista ihmisistä.

  Onneksi amerikkalaiset ja britit ovat nopeasti rotusekoittumassa erittäin älykkäisiin neekereihin ja pääsemme eroon tästä loisivasta valkoisesta saastasta.

  1. Erittäin älykkäisiin todellakin. Kohta sitten alkaa reittilennot lähi aurinkokuntiin, kun superälykäs negroidirotu pistää tuulemaan tieteen ja teknologian alalla aina niin fiksut arabihiekkanekrut tukenaan.

 2. Milloin sionisti valehtelee? Silloin kun sen huulet liikkuu. Luulen että nuo tartunnat Palestiinan maa-alueella, ne ovat valeuutisia. Sielä saattaa kaikki olla ihan hyvin. Vai onko joku suomalainen käynyt tarkastamassa miltä sielä näyttää?

 3. Tämä toimii ja etenee kuten odottaa saattoi.

  Syksyn agendana tautitapaukset Israelissa, joka sitkeästi hakee ratkaisua rokotteista. Samaan aikaan länsimaissa höllennetään rajoituksia, kun tauti on osoittanut taipumisen merkkejä.

  Kuinka ollakaan, nyt jo uutisissa kerrotaan kuinka tautitapaukset kasvussa pitkin Eurooppaa. Uskoisitteko jos sanon että vielä tämän vuoden puolella tai viimeistään vuoden 2022 alussa uutisoidaan kuinka Israelissa onkin koko tauti hävinnyt yhtäkkiä? – Kiitos tunnollisen kolmannen/neljännen rokotuskierroksen!

  Kaikki on kuitenkin pelkkää peliä, sillä vastaus näihin ei suinkaan ole rokotteen tehokkuudessa. Kaikkea manipulointia kontrolloidaan PCR-testein, joko testausmääriä säätämällä tai näytteiden monistuskertoja säätämällä. Ahkerimmat valtiot veivaavat molempia.

  Kuka on nähnyt kerrotun testausmääriä eri vuodenaikoina tai lyhempinä testausjaksoina? Onko kukaan kuullut käytetyistä monistuskerroista PCR-testien yhteydessä ja monistuskertojen mahdollisista muutoksista? Näillä saadaan aikaan koska tahansa pieni tai suurempi pandemia, silloin kun se tarpeelliseksi katsotaan.

 4. Lisäyksenä edelliseen; tällä siis tietysti ajetaan koko kansan kattavaa rototusta ja passijärjestelmän käyttöönottoa.

  Tästä näppärästi suuntaviivat kohti yhtä maailman valuuttaa, yhtä maailman hallintoa ja Kiinan lanseeraamaa maailmanlaajuista isovelijärjestelmää.

  Orwell olisi kateellinen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*