Marco de Wit 3 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Yllä oleva kuva on Juvalta, jossa kulttuurivallankumous ei ole vielä oikein edennyt. Feministihallituksen kauhuksi siellä edelleen uskotaan sukupuolia olevan vain kaksi!

 

Poliisiylijohtaja Kuohittu Kolehmainen on pöyristynyt juvalaisesta transufobiasta.

 

Poliisiylijohtaja Kuohittu Kolehmainen vihapuheen kohteena!

 

 

Valtakunnanvainoajan toimisto on asetettu hätätilaan ja terroriministeri on kutsunut koko vainosektorin koolle hätäkokoukseen.

 

Tuomari Mitja Korjakoffin johdolla lakimiehet joutuvat kuitenkin tutkimaan onko Kolehmainen jäävi johtamaan transufobian vastaista iskujoukkoa.

 

 

Päivän kuva: Kuohittu Kolehmainen

 

 

Poliisiopiston rehtori Kimmo Himberg järjesti tiedotustilaisuuden, jossa korosti poliisilla olevan nollatoleranssi kaikenlaiselle suvaitsemattomuudelle. Yksikään rasisti tai transufobi ei tule pääsemään poliisiksi!

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Tiedotustilaisuuden puolivälissä paikalle ilmestyi myös hengästynyt EET-poliisin päällikkö, ylikomissaari Jari Taponen. Hän nappasi mikrofonin Himbergin kädestä ja ilmoitti jo tehneensä rikosilmoituksen transufobiasta.

 

 

 

Taponen myös ilmoitti valtakunnanvainoajan nimittäneen hänet transufobian vastaisen iskujoukon päälliköksi. Transufobit otetaan kiinni hinnalla millä hyvänsä!

 

Laittoman Lehden saamien tietojen mukaan Taposen johtama rikostutkimus yrittää löytää juvalaisen transufobiringin päällikön. Tämän hetken vahvimpana epäiltynä on juvalainen kansanedustaja Ano Turtiainen.

 

 

Huhujen mukaan Taponen on lähes varma Anon syyllisyydestä. Eihän siitä ole kuin vähän yli vuosi kun Ano transufobisesti ilmoitti Taposen olevan munaton nillittäjä!

 

 

Munattomaksi nillittäjäksi kutsuttu Jari Taponen menetti yöunensa ja teki rikosilmoituksen! Taponen halusi myös puolustaa munattomien nillittäjien ihmisryhmän kunniaa!

 

Iltalehti uutisoi asiasta, mutta ei halunnut otsikossa paljastaa uhrin nimeä.

 

 

 

 

Ilta-Sanomatkaan ei otsikossa maininnut Taposen nimeä, mutta julkaisi kuitenkin uhrin eli Taposen kuvan.

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

Taposen pettymykseksi Helsingin poliisilaitos oli kuitenkin vielä sen verran homofobien hallussa, ettei Anoa kutsuttu edes kuulusteluihin! Valtakunnanvainoaja ei myöskään löytänyt yhtään syyttäjää, joka olisi lähtenyt puolustamaan Taposen kunniaa!

 

Ei auttanut, vaikka Taponen korosti munattomienkin olevan syrjitty kansanryhmä!

 

 

Kuvassa linkki Satakunnan Kansaan

 

 

Taponen ei kuitenkaan luovuta. Tällä kertaa hän aikoo saada Anon kiikkiin. Eikä vain Anon, vaan koko juvalaisen ringin!

 

Laittoman Lehden saamien tietojen mukaan rinki kokoontuu aina perjantai iltaisin Juvan grillillä! On vain ajan kysymys milloin EET-poliisi tekee grillille ratsian!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Tutkiiko KRP kansanedustaja Ano Turtiaista transufobiasta?

 1. Eli jos etsitään neekeriä, niin neekereitä ei saa etsiä? Jos tekijästä on videokuvaa tai muita materiaalitodisteita tai vaikkapa luotettavia silminnäkijähavaintoja (silminnäkijä on aina havainnoista kuitenkin epäluotettavin!), joiden mukaan epäilty on neekeri, niin poliisi ei saa siltikään etsiä neekeriä?

  Uskoisin että pian saadaan irakilaisten, sudanilaisten, somalien ja afgaanien jopa 80-kertaiset rasistiset rikokset, raiskaukset ym. keppostelut vähenemään!

 2. Ehkäpä viherkommunistien lahja Helsingin poliisille, eli Pekka Hötänen miehistäytyy ja hoitaa rikosilmoituksen ja esitutkinnan!

  Viher-Pekka on tunnettu siitä, että kun hän pahoittaa mielensä jostain, niin hän tekee rikosilmoituksen ja toimii tietenkin nerokkaasti itse tutkinnanjohtajana. Tämä on ehtaa kommunismia!
  Viher-Pekan mielestä hakaristilippu on laiton rikos!!!

  Viher-Pekka tunnetaan myös siitä, että hän ei suostu julkaisemaan vaarallisten matu-taustaisten väkivaltarikollisten tunnistekuvia, jotta nämä matut pääsevät turvallisesti poistumaan Suomen alueelta. Näin kävi mm. Haagan matu-nujakassa, jossa veri lensi kadulla kesken kirkasta päivää!

  Feministinen Helsingin poliisi ei myöskään suostu selvittämään ravintola kaivohuoneen edessä tehtyä valkoisen suomalaisen murhaa, jonka suorittajia olivat lauma neekereitä ja hiekkaneekereitä!

  1. Mahtavaa tykitystä taasen. Hakaristilippu on laiton rikos, vai sen käyttäminen julkisesti?Onko laillisia rikoksia? Suosittelen noilla lahjoilla (niin älyllisesti kuin sanalahjakkuuden puolesta) kirjailijan uraa.

   1. Hakaristi on laillinen! Jokaisen suomalaisen sydämmissä sykkii hakaristi!

    Vain kommunisti ei kunnioita hakaristiä! Kaikkihan tietää, että kommunistit eivät ole oikeita suomalaisia, vaan esinahattomien pillin mukaan juoksevia kansanmurhaajia!

 3. Aaah…, aaah…, huutonaurua…., makkaraperunat olivat purskahtaa näytölle lukiessani kuinka hänen edustamansa munattomat nillittäjät ovat kansanryhmä jota on suojeltava vihapuheilta jämerin ottein…..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*