11 thoughts on “2022: Mika Rämet pyytää anteeksi lasten sydänlihastulehduksIa!

 1. Mielenosoitukset eivät vaikuta. Maanpetturi lainsäätäjät joita eduskunta on täynnä eivät edes huomaa mielenosoitusta.

  Action against Global Tyranny.

  AGT 2021
  AGT 2022
  AGT 2023

  Niin kauan kunnes tyrannien ote hellittää ja he perääntyvät.

  ACTION 2021 AGAINST GLOBAL TYRANNY!

  ACTION 2022 AGAINST GLOBAL TYRANNY!

  Toimintaa!

  Aluksi kontaktitonta sissitoimintaa kuten tässä esimerkissä mikä havainnollistaa mitä se voi olla. (ei ole kehoitus tai yllytys laittomaan tai rikolliseen toimintaan).

  https://youtu.be/epPls1dyqy8

  Pienryhmät valmistautuvat sissitoimintaan.

  Suomessa, Euroopassa, Australiassa, Yhdysvalloissa.

  Toimintaa Globaalia Tyranniaa Vastaan!

  1. Mikään ei auta. Meidän pitäisi päästä eroon EU:sta ja ennen kaikkea eurosta! Kerätkää vaikka 1 000 000 nimeä tai marssikaa Eduskuntalon edessä — ei hyödytä mitään.

 2. Tuleeko anteeksipyyntö riittämään? Sydänlihastulehdus on vakava asia.

  Sisimmissään esinahattoman suvakkimyrkyn lobbaaja Mika Rämet tietää, että hän on tehnyt peruuttamattoman virheen ja ainoa asia mikä pelastaa hänet on maanpako! Mutta kuka tuolloin auttaa myrkky-Rämetiä?

  Se on varmaa, että esinahattomat kääntävät heti selkänsä myrkky-Rämetille, kun hänestä ei ole heille enää mitään hyötyä!

  1. Ei anteeksipyyntö riitä. Se tiesi ihan tasan tarkkaan mitä agenda ajoi. Tuottamuksellisuutta ei paljon tarvitse todistella. Ei muuta kuin ponnistetaan rikosoikeudellinen vastuu.

 3. Hahhah. Ei tämmöset rokoteteollisuuden rahottamat kylmät huorat ja virkamiehet tule ikinä myöntämään mitään saati nyt pyytämään anteeksi kuin ehkä naiveimmissa kuvitelmissa.

 4. ”Kukaan ei osannut tällaista odottaa.”

  Paitsi koko maailman vaihtoehtomedia; kymmenet tuhannet Reiner Fuellmichin oikeudenkäyntiprojektiin osallistuvat lääkärit (ja miljoonat muut vaiennetut, tapetut, kiristetyt tai erotetut lääkärit ympäri maailmaa); mRNA-rokotteen kehittänyt Robert Malone; lukemattomat piikkejä antavat hoitajat, jotka ovat nähneet haittavaikutukset; ja lukemattomat ihmiset jotka ovat saaneet haittavaikutuksia tai kuolleet. Kaikki nämä ihmiset on sensuroitu valtamedian, Googlen, Facebookin, Youtuben, Twitterin, Amazonin ja muiden teknojättien toimesta täysin tarkoituksellisesti. Tieto rokotteiden vaaroista on ollut saatavilla jo kauan ennen rokotuskampanjan alkamista, mutta se on salattu suurelta yleisöltä äärimmäisen raa’asti.

  Lisäksi rokotteen tuhoisuudesta on täysin tietoinen koko Suomen eduskunta, jolle Ano Turtiainen on tehnyt asiasta tiedonannon ja vaatinut rokotteiden tutkimista jo ajat sitten; Suomen ja EU:n virkamiehistö, joka kyllä näkee kaiken kerätyn tiedon ja kaikki tilastot rokotteisiin liittyen; sekä tietenkin rokoteyhtiöt, jotka ovat tienneet kaikki vaikutukset ja sivuvaikutukset jo kauan ennen rokotteiden käyttöönottoa.

 5. Joka ilta kädet ristissä anelen ylempää ,että joku ******** tuon paiseen ihan **********. Ja onneksi on olemassa asia nimeltä Herra Karma. Hänen tuomionsa tulee pyytämättä. Ja Pelle, en todellakaan ole silloin pahoillani. Se on Juhlapäivä. Koskee myös asiaan liittyviä muita kuonapalloja.
  P.S Tuleeko se valtakunnankitisijä syyttämään minua viharukouksesta`? Ei se mitään,voodoo-nukkeni on viritetty

 6. Aika moni tiesi etukäteen, että ongelmia tulee ja teki kaikkensa lasten rokotusten estämiseksi. Kyllä virannomaistenkin täytyi tietää, joten teko oli harkittua törkeää väkivaltaa. Suomen rikoslakiin tarvitaan kuolemantuomio piikittäjille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*