Marco de Wit 4 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Jos syyttäjä taas nostaa syytteen Laittoman Lehden meemikuvasta, niin tiedoksi vaan, että ajankohtainen meemi liittyy tähän:

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Päivän rikos: Matulenkki

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Päivän kuva: Reissumies

 1. ReissuMIES? Ihan oikeastiko, Fazer? Vuonna 2021? Saatanan bigotit, sadistit ja raiskaajat pyörittävät tuotakin firmaa.

  Miksei paketissa ole rullatuolikääpiöneekerihomoa mekossa ja vihreässä irokeesissa? Miksi sen pitää olla edes ruisleipää? Hyi helvetti miten jämähtänyttä, patriarkaalista nationalistipaskaa! Eikö Fazer voisi tehdä afrikkalaisia herkkuja? Mikä siinä on että Suomessa pitää jotakin ruisleipää väkisin myydä? ”Täällä nyt on joskus 1000 vuotta sitten syöty ruisleipää”, niinkö?

 2. Eipä rullatuolimuunsukupuoliset paljoa reissaile… Mutta ReissuMIES se on iloinen NEEKERI, joka myy nyt RUSKEAA leipää?!? Mitä helvettiä siellä Fazerilla mietitään?!? Ei meillä kaikilla ole viha-alaraajoja, joilla enabloimme vapaan, omatoimisen (”assist-free”) ambuloinnin itselemme.

  Pallosta (en kutsu lajia etuliite-palloksi, sillä koen se niin inhottavana vihasanana ja syyllistävänä terminä) pidän urheilumuotona ja katselin kesällä kun Suomi voitti Tanskan ensimmäisessä arvopelissään, mutta itku tuli silmään, kun kaikki pelaajat sekä tuomarit olivat ei-invalideja (ei-invalidiutta normalisoidaan!!!) sekä sukupuolitettuja (”miehiä”). Kovin on ahdasta vuonna 2021. YLEn studiossa myös kaikki binäärisukupuolisia ja niin kovin ahdasmielisesti valittuja. Puhuivat kaikki esim. suomea. Mielisairasta.

 3. Paketeissa nyt siis valkoinen lätkänpelaaja, musta räppäri ja aasialainen transu eli mies mekossa? :D Voisiko enää sterotypisempaa settiä olla, Fazer hyvä?

  Ja millä ihmeen oikeudella mustille omitaan meidän kulttuuria eli ruisleipää? :D Nyt vassari-Tolunhaistelijat ja EriKeeper-afficionadot, kuulkaa: jättäkää ska/reggae ja räp mustille, HETI! Ette omi niiden kulttuuria, perkeleet.

  Tosin mustien täytyy myös lopettaa heti äänilevyjen tekeminen tyystin, sillä sen ja sähkönkin keksi valkoinen. Chisu ajeltava kaljuksi — KOKONAAN.

  Mitä Fazer keksii seuraavaksi? Se että negrolla myydään RUSKEAA leipää on jo melkoista vihasettiä. Murjaanin mämmi ehkä sitten pääsiäisenä, vai? ”SITÄ IHTEÄÄN — VÄRIÄ MYÖDEN!”

 4. Carlsberg omistaa Koffin joka tekee Karhua. Itse en noiden litkuja juo. Alkoholi kun ei hyväksi ihmisille ole. Karhu-tölkkeihin ja mainoksiin lätkivät sitten joitakin hinttien persoonapronomineja. En ymmärrä miksi, sillä suomessa ei tuollaisia ole — siis joista kävisi ilmi onko mies vai nainen. Eli suomeen täytyisi saada heti vaikkapa hen ja hun, ja SITTEN voitaisiin pidättäytyä näitä käyttämästä.

  Miksi sitten tämä kurapaskan makuinen bulkkipilssi on niin tärkeää mekkomiehille ja Carlsbergin PR-osastolle? Yksinkertaista: alkoholia homot käyttävät jopa 2–3-kertaisesti heteroihin verrattuna. Myös amfetamiinin käyttö on 12-kertaista ja heroiinin käyttökin 10-kertaista.

  https://www.amazon.com/Unequal-Opportunity-Disparities-Affecting-Bisexual/dp/0195301536

 5. Kiihottamisjutut on ihan höpö höpö juttuja.

  Vaikka suomalaiselle miehelle sanoisi että ”äitis on huora ja sun tyttöystävällä on läskiperse”, niin ei suomalainen siitä kimpaannu. Vielä vähemmän jostain leivästä tai lipusta. Kiihotusta ei tapahdu kuin Valtakunnansyyttäjän mielikuvituksessa.

 6. Silloin joskus, 2015-2016 oli yksi tuberkuloositapaus jota hoidettiin meidän piirin laitoksessa. Se hoidettiin rokotuksilla ja se maksoi silloin ~1000e/piikki. Ja niitä piikkejä pistettiin päivittäin kolmen kuukauden ajan. Pikaisesti jokainen voi laskea paljonko yhden tuberkuloosipotilaan hoito maksaa.

  No, nyt on sitten Oulunseudulla 200 altistunutta. Jos 10% on saanut tartunnan, niin nopea päässälasku kertoo paljonko pitää Oulussa veroja korottaa jotta saadaan 20 tarttuneen tuberkuloosit hoidettua. Siinä saattaa kaupunginisät yllätyä.

  1. Joo. Puolustusvoimien ylipäällikkö Niinistö ja sisäministeri Orvo lähettivät Puolustusvoimat Ruotsin rajalle tämän kolmen divisioonan mittaisen Irakin hyökkäyksen uhatessa. Ylipäällikön Päiväkäsky Puolustusvoimille oli selkeä:

   ”Te kannatte sitten niiden reput”

   Vähän :) huonompi kuin Mannerheimin miekkakäsky.

 7. Lääkehoito n. 2000e/6kk. Toki päälle tulee muut hoitokulut, mutta ihan täyttä paskaa taas esitetyt väitteet

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*