Marco de Wit 5 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Australia on koronan varjolla hurjaa vauhtia muutettu poliisivaltioksi.

 

 

 

 

Tästä huolimatta Suomen oppositio ei ole vaatinut hallitukselta takeita Australian mallin eli Suomen poliisivaltiokehityksen pysäyttämiseksi. Monet ovat jo kuukausien aikana ihmetelleen mikseivät edes persut ole sanoneet sanaakaan. Ainoastaan Laiton Lehti on kertonut kauhistuttavan syyn persujen hiljaisuuteen: Persujen johto Purra etunenässä ei näe koronasulkujen ja natsipassin loukkaavan perustuslaillisia oikeuksia.

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

 

Moni ei kuitenkaan tajua persujen petturuutta. Miikka Korhonen jopa yrittää epätoivoisesti vedota persuihin tägäämällä niiden puheenjohtajan, Riikka Purraa. (@ir_rkp ei siis ole RKP:n kansainvälinen osasto vaan Riikka Purra)

 

 

 

Himonatottajana Riikka Purra on kyllä innokkaasti tuomitsemassa imperialistista Venäjää ja Kiinaa, mutta USA:n ja Australian imperialismista ja poliisivaltiokehityksestä ollaan hiiren hiljaa. Eihän poliisivaltio ole vaarallinen silloin, kun hyvikset johtavat sitä!

 

Kaiken kukkuraksi USA:lla ja Australialla on otsaa jatkuvasti luennoida muille mailla ihmisoikeuksista. Harva se näkee malkaa omassa silmässään.

 

Australia vaatii Kiinalta anteeksipyyntöä murhaajien tuomitsemisesta

 

 

Myös VKK on ihmeen hiljaa persujen petturuudesta. Oikeastaan ainoa kansallismielinen, joka jälleen uskaltaa tuoda totuuden esille on Saara Huhtasaari.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Mikseivät persut tuomitse Australian poliisivaltiokehitystä?

 1. Australiassa asuvat suomalaiset ovat varoittaaneet, että sama tyrannia on tulossa aikanaan Suomeen ja kehoittanut varautumaan siihen.

  Ehkä BB-persut(bacha-bazi) tietävät tämän ja eivät uskalla ottaa asiaa esille, jotta ylikansallinen Kokoomus ei pahoittaisi mieltänsä ja hallituspaikka jäisi saamatta!

  Kuka muistaa vielä polpon suorittaman farssimaisen Uudenmaan sulun viime vuodelta? Se oli vain harjoitus!!!

 2. Valeopposition kansanedustajat on lukittu koronasta puhumiskieltoon Purran ja Putkosen jämäkällä johtamistaidolla.
  Erään kansallismielisen järjestöön kuuluva(persu, ex-SKE) jopa kehoittaa ottamaan ”se piikki”. Tubessa ja D-Livessä kanavan vetäjät haukkuvat persuihin kriittisesti suhtautuneet tai leimaavat Putinin trolleiksi vailla todistusaineistoa ( mä oon kuullu että siellä sitä ja tätä) ja ISOLLA MUTULLA. Mutta omaa puoluekantaa en ole onnistunut kuulemaan jostain syystä. Tarkastelkaa.

 3. Tutkitusti naisen aivot 80% miesten vastaavista. Ja sen huomaa esim tosta Pörrästä. Lasikatseinen pööministerimme tosin ei pääse lähellekään tuota viitekehystä. Kiurulla tuo luku toteutuu vain painoindeksissä.

  1. Rööki-Li, palvikinkku-Kyllönen, Iiik! Suomela, E. Karies… Hyvillä kantimilla on suomalainen jallitus ja hullutus. Ääntä kohti ja töttöröö!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*