Marco de Wit 5 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on jo pitkään naureskellut transuille, jotka vaativat muita kunnioittamaan fiktiivisiä pronominejaan.

 

Suomessa transut eivät ole kuitenkaan voineet kovin tehokkaasti uhriutua, koska suomen kielessä miehiin ja naisiin viitataan samalla hän-sanalla eikä substantiiveillakaan ole sukumuotoja. Ei siis korosteta onko kyse miehestä vai naisesta he/she -sanoilla tai käytetä der/das/die sukumuotoja.

 

Kuvassa linkki Hesariin

 

 

Transut voivat kuitenkin uhrautua vaatimalla, että johonkin transuun viitataan monikossa he tai me. Esimerkiksi Amerikassa on jo melko yleistä, ettei transulle saa sanoa sinä/you, vaan he/they tai jopa me/we.

 

Kyllä. Sitä on vaikea ymmärtää, koska se on mielisairasta. Hollywood ja teknojätit ovat kuitenkin lähteneet täysillä mukaan tähän mielisairauteen. Esimerkiksi suositussa TV-sarjassa Billions yksi päänäyttelijöistä on jotenkin puoliautistinen transu, jota pitää aina kutsua sanalla he/they.

 

Transu ei tietysti tullut mukaan Billions TV-sarjan alussa. Nämä kiintiöhenkilöt tulevat mukaan vasta toisessa tai kolmannessa kaudessa, kun ihmiset on saatu sarjaan koukutettua. Arvaappa kuka näistä on se kiintiötransu.

 

 

Kuvassa linkki Amazoniin

 

 

Kaiken kukkuraksi pitää myös aina kysyä mitä rotua toinen on, koska kuulemma senkin voi itse valita. Missään nimessä ei saa olettaa toisen sukupuolta tai rotua.

 

 

Loukkaantumisten välttämiseksi kaikkien pitää sitten aina etukäteen kertoa ovatko he he/she/it/they/we sekä mitä rotua ovat.

 

 

Alla on joku TV-ohjelma, jossa Microsoftin työntekijät etukäteen kertovat katselijoille olevansa rodultaan kaukaasialaisia eli siis valkoisia ja olevansa mies ja nainen.

 

Mielenkiintoista nähdä milloin Ylelläkin alkaa tämä mielisairas farssi.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Transusekoilu levinnyt Microsoftiin

  1. Lisäksi et voi olettaa sukupuolen olevan aina sama, vaan se vaihtelee riippuen siitä miltä milloinkin tuntuu, eli sukupuoli on fluid, eli kannattaa olla tosi, tosi varovainen! :D

  2. Hei olen Matti Pieksämäeltä. Synnyin siellä, mutta tunnen olevani kotoisin Kuopiosta. Olen tulevalta nimeltäni Pouta, lajiltani yksisarvinen, rodultani somali, sukupuoleltani geruimoni ja seksuaalisuudelta pan. Seurustelen ihmisen kanssa, olen parisuhteeseessa puuhun ja iältäni tunnen olevani noin 10 vuotta, mutta leikin vauvojen kanssa ja olen töissä seksuaalineuvojana.

  3. Okei…jos tästä päivästä eteenpäin alan kutsua itseäni ”esinahalliseksi juutalaiseksi”, niin tuleeko minusta silloin suvakkien sankari?!!

    1. No grillaa itsesi vielä solariumissa tai jossain lihapalvaamossa ihan kekäleeksi, osta ruskeat piilolasit, tumppaa nuppiisi 1000 wattia virtaa jotta letti kihartuu jonka jälkeen kastele se geeliämpäriin. Kun puhut niin mölise niin että räkä lentää kuin lumitykistä, valehtele minkä osaat ja lopuksi suorita päivittäinen paineenpurkaus vaikka lähipuiston rusakkoperheeseen, tosin hölmöjä blondeja maassamme tuhansia eli kehut tulevaa patjaasi muka hoikaksi johan retkahtaa sipsiluukkua ainakin. Ja lopuksi voit mennä ajamaan taksia esim, helsinkiin ,ne puupäät ovat sinut ansainneet. Ja muista..äänestä Ohimosilmää….Ja hep…nyt olet sankari.

  4. Hetkinen! Ei todellakaan senki rasisti ota neekerimakkara ja tukehu. Sun pitää halastaa pyytämät kalat, simpukat, mulkut(poikies) ja tärkeinpänä lyö päätä seinään varalti sionisti kirjaa luettaessa. Muttet kiduta ählämien verran eläintä(koskee myös ihmisiä), vaan melkeen hetimmiten.

  5. Mikä helvetin ”she/her”? Eikö ihan vain ”she” riitä? Vai voiko olla niin että henkilön genetiivi ja objekti voivatkin sitten olla eri muodossa, esim. she/her/him tai she/his/her?

    Ei näistä vitun sekopäistä ota selvää. Parahin bin Laden, räjäytä meidät kaikki pois täältä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*