Marco de Wit 6 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Lukija kirjoittaa:

Jaana Kavonius kertoo nälkälakkonsa jatkumisesta Suomen pelastamiseksi. Hän kertoo myös keränneensä kymmeniä vuosia todisteita Sauli Niinistön johtamasta mafiaverkostosta.

Entinen talousrikostutkija komisario Lintiläkin kiinnostui aiemmin näkemästään poliitikkojen saunakuvasta prostituoitujen kanssa ja halusi alkaa tutkimaan Sauli Niinistöä uudestaan hieman ennen presidentinvaaleja, mutta hänet ja hänen uransa tuhottiin välittömästi. Oikeudessa komisario Lintilän tuhonneet poliisit käytännössä myönsivät toimineensa poliittisin perustein ja suojelleensa Sauli Niinistöä.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Jaana Kavonius nälkälakossa

 1. Kannattaisikohan niitä todisteita julkaista? En ymmärrä miten syömättömyys auttaa asiaa, kun kukaan ei tunne tai ole edes kiinnostunut henkilöstä.

  1. Ohoh. Kylläpä Suomi on vapaa maa kun menee kuitenkin paremmin kuin Pohjois-Koreassa, kyllä nyt on asiat todella hyvin! Ei mitään hätää! Luottakaa johtajaan.

 2. mm. Reformistudio-kanavalla tubessa tuoretta tiedotusta Kavoniuksen tilasta. Tiputuksessa nyt ilmeisesti että koville otti kyllä.

 3. Hyvät ihmiset!

  Ottakaa nyt viimein huomioon, ymmärräkään tämä todellisuus missä me olemme, että tähän globaaliin tyranniaan johon meitä ajetaan ei ole olemassa mitään rauhanomaista ratkaisua – ellei tyydy elämään myrkytettynä orjana. Ja se roolihan näyttää sopivan valitettavan monelle suomalaiselle. Ei heitä näytä myöskään häiritsevän se että Suomi on jo nyt käytännössä osa EU liittovaltiota. Eli syrjäinen EUn maakunta.

  MVlehden kommentti osiossa jatkuvasti kommentoidaan ikävä kyllä kuin edelleen hyväuskoisina hölmöinä kuvittelevat että tähän hirviömäiseen tilanteeseen olisi joku runollisen kaunis ratkaisu jossa oikeus voittaa.

  EI OLE! Jos sellainen olisi olemassa emme olisi siinä tilanteessa missä olemme tänään.

  Perustuslakia ei ole enää kuin paperilla. Ei ole enää perusoikeuksia.

  Edessä on joko muutto pois Suomesta tai erittäin kova sissisota. Siinä ovat vaihtoehdot.

  Mahdollinen pakkorokotus ja koronapassi ajaa meidät siihen johtaa ja kuuluu vihdoin johtaa laajaan kansannousuun.

  Koronapassi ja kaikki muu kontrolli mikä siihen lisätään on sotaa meitä vastaan.

  Koronarokotusmurhatut ovat meidän kaatuneita.

  Ei ole eikä tule mitään suurta mediaa joka yhtäkkiä alkaa välittää oikeaa tietoa. Ei korruptoitunut järjestelmä voi tulla meidän puolelle.

  1. No meinaatko muuttaa, pelkästään puhua vai tehdä jotain? (kaikkihan meistä tietää oikean vastauksen jo etukäteen)

 4. Suomi on myös vaarallisen sairas maa ja sen täytyy olla Suomen ja suomalaisten ominaispiirre.

  Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ei ole mitään rajoituksia. Muihin Pohjoismaihin verrattuna Suomi on kuin eristäytynyt Pohjolan Pohjoiskorea.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*