Marco de Wit 7 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kertoi kuinka Jaana Kavonius on ollut monta päivää nälkälakossa.

 

Jaana Kavonius nälkälakossa

 

 

Eilen nälkälakon seitsemäntenä päivänä Kavonius seurasi sananvapausseminaaria kirjasto Oodissa. Tynkkynen lähti karkuun nähtyään Kavoniuksen, mutta tämä sai sentään tehdä pari yleisökysymystä.

 

Pian Kavonius kuitenkin pyörtyi lattialle. Päivi Räsänen yritti parhaansa mukaan auttaa häntä. Ambulanssi kutsuttiin paikalle ja Kavonius vietiin ambulanssilla Harmannin sairaalaan.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Nälkälakkoileva Jaana Kavonius ambulanssilla sairaalaan!

 1. Ei olisi kannattanut tuohon ryhtyä. Mutta toisaalta Jaana näytti ettei media kyllä mainitse sanallakaan mitään :D Ilmeisesti artikkeleista oli hänen nimensä sensuroitu näin kuulin

  1. Valtamediassa puhuttiin vain kuinka Räsänen auttoi ”nälkälakkoilevaa naista”. Ei kerrottu miksi nälkälakkoilee ja jättivät nimenkin pois vedoten johonkin yksityisyyden suojaan. Naurettavaa!

  1. Miksi BB-Tynkkynen metoo?

   Jaana on älykäs nainen, mutta ei taida auttaa meitä kaikki maailman äly, kun emme pois tästä juutalaisesta EU:sta ja eurosta pääse. Eli emme päätä mistään asioista itse.

 2. Tynkkynen sivuuttaa täysin persujen ulkopuolisten tavallisten ihmisten taistelun. Vain hänen toiminnan ja persujen pitää saada näkyvyyttä. Hän ei edes esitä että häntä kiinnostaisi kukaan tai mikään muu toisin kun vaikka Peltokangasta tai Niikkoa.

 3. Kavonius on vitun hullu ja lähtee marson kans hullujenhuoneelle. Rise myös de wittuun. Jaanalla on kihoja, koska hän halusi.

 4. Herranjumala pitää ihmisen olla tyhmä jos tämmöseen lakkoon ryhtyy! Ja mitä sai aikaa? Verorahoilla kyydin sairaalaan ja pienen levon siihen kylkee xd nyt niitä valoja päälle

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*