11 thoughts on “Päivän kuva

 1. Vihollisemme maskit ovat tippuneet ja he tietävät, että heidän pitää toimia nopeasti. Vihollisemme tullaan murskaamaan.

  1. Juuri näin! Olimme sodassa juuri näitä pahoja nazzzeja vastaan! Onneksi juutalainen ”Josif Stalin” ja juutalainen Neuvostoliitto sekä juutalainen USA pelastivat meidät!

   Kuolema nazzirokottajille ja heidän nazzipankeilleen!!! Eläköön kommunismi & Zion!

 2. Imperialistiset amerikkalaiset ja britit ovat pelkkää saastaa ja loiskansaa. Osaavat ainoastaan loisia muista kansoista. Pääsemme vielä loisistamme eroon.

 3. Sitä minä vaan että jos kuulopuheiden mukaan aikoinaan vangit vietiin junavaunuilla suoraan leirille niin miten ne voi muistaa kävelleensä sen ”pahamaineisen” tekstin alitse. Joka siis aikoinaan oli Treblinkassa koska oli puolalaisten maanviljelijöiden slogan. ja nykyisin se on sijoitettu kuvan oikean reunan henkilökunnan sisäänkäynnin päälle.

  1. Koska osa niistä käveli. Yksi tuommoinen juutalainen nainen muisteli nauhalle miten olivat kiitollisia että saivat mennä sinne karjavaunulla niin ei tarvinnut kävellä. Suihkusta tuli vettä eikä zyklonia jne , se totuus asiasta on oikeasti tuo.

 4. Oy, vey! Että meneekin hyvin… *hieroo käsiään* Pahat nazzzit! Pahat rokotenazzzit ja pahat pankkiirinazzit, kyllä, kyllä…

 5. Aah… ihana polttoaineenjalostamo ja työleiri kuvassa, mutta miksi ihmeessä tämä jalo kulttuuri on tässä kuvassa sotkettu suvakismismilla?!!

  Hitler ei olisi koskaan hyväksynyt esinahatonta facebookia! Hitler teki kaiken oikein!

 6. Joo kohta tulee uusi iltasatu,jotta 6 miljoonaa rokotettua on tapettu. Tuo alkuperäinen tarina on uskomaton vitsi. Koska ihmiset alkaa ihan sillä omalla rasvapaakulla ajattelemaan?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*