4 thoughts on “Päivän video: Treffeille

  1. Jos tuollainen olis mun asunnossa kun tulen sinne niin silloin tietäisin että olen Matrixissa. Ja sieltä pitäisi päästä äkkiä pois. Kuulemma itseään ei voi nipistää unissaan, mutta junan alle voi kävellä. Siinä sitten nähdään herääkö vai loppuuko turha elämä.

  2. Miksi miestä mekossa kukaan tahtoisi ellei ole hintti? Eiköhän näille hinteille päde ihan samat säännöt kuin muillekin. Ei kai kukaan nainenkaan voi alkaa itkemään, jos miestä ei miellytä. Jos ei vain nappaa, niin ei nappaa.

    Eiköhän 2022 jo ole jo pakollista jokaiselle heteromiehelle joku homoilun peruskurssi (HomoPassi?), jossa sinua 250-kiloinen läski mekossa sodomisoi.

      1. Semmonen HomotusPassi R-kioskeihin ,vähän kuin kalastuslupa. Sopii hyvin tähän aikakauteen. Halvemmassa 90 euron vuosipassissa luvallista vain jonossa ja ruuhkassa kähmintä homoilut ja koulupropaganda ym. Kalliimpi oikeuttaa kulkemaan tuon näköisenä jopa valoisaan aikaan kadulla heimovärjättyjen oletuskaverien kanssa. Naulapyssyn saa tuohon naamavärkkinsä ammuskeluun 30 prossan alella rautakaupasta.Runkonaulaimesta alennus 50 prossaa,mukavampi lopputulos. Vahva tonnin passi oikeuttaa myös Sokoksen emousson väriaineiden alennuksiin. Ja kirsikkana kakun päällä , kuvanlainen otus voi ottaa valvotuissa teurastamo-olosuhteissa itsensä kerran väkisin. Pyydän myös lukijoilta lisävinkkejä homotuspassin kehitystyöhön. Passin kanteen höymöyPekan kuva.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*