Marco de Wit 7 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on paljastanut kuinka Riikka Purra on rokotefanaatikko, jonka mielestä koronasulut ja natsipassi eivät loukkaa perustuslaillisia oikeuksia.

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

 

Mutta entä lapset? Monet rokotteiden puolustajat eivät sentään halua tuputtaa lapsille kokeellisia koronainjektioita.

 

Persut ovat kuitenkin täysin hiljaa. Persujen puheenjohtajatentissä lasten koronarokottamisesta EI puhuttu sanallakaan. Edes Ossi Tiihonen ei suostunut puhumaan asiasta tentissä, koska hän ei halunnut haastaa Purraa.

 

On tärkeää muistaa, ettei koronarokote edes ole rokote, vaan kokeellinen injektio. Aivan samalla tavalla kuin WHO muutti pandemian määritelmän, niin CDC muutti rokotteen määritelmän.

 

 

 

Itse asiassa sanakirjojenkin on pitänyt muuttaa rokotteen määritelmä.

 

 

 

Nyt suunnitellaan kokeellisia injektioita 5-11 vuotiaille, mutta persut ovat edelleen asiasta hiiren hiljaa.

 

Jopa rokotefanaatikkona tunnettu Donald Trump vastustaa kokeellisten koronarokotteiden antamista lapsille.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “Trump vastustaa lapsille annettavia kokeellisia koronainjektioita. Miksei persut?

 1. Persut on täysin turha puolue joiden takia Suomessa ei ole oikeaa kansallismielisistä puoluetta.

 2. Todelliselle vihollisellemme pitää löytyä lopullinen ratkaisu. Historian tuhansien vuosien toisto loppuu tähän. Ei koskaan enää. Lapsillemme tullaan kertomaan kaikki todellisesta vihollisestamme ja mitä kaikkea he ovat tehneet. Kaikki on ollut vihollisemme kertomaa valhetta.

 3. 1. Koronavirus on huijausta, sitä ei ole, sitä ei ole edes eristetty. Tätä väitettä on hieman vaikea niellä, koska koronaviruksen genomi selvitettiin varsin ripeästi ja pandemian edetessä on kyetty seuraamaan myös viruksen muuntumista ja sen perusteella on saatu selville yhtä ja toista viruksen kulkureiteistä ym. Koronaviruksen määrä osataan mitata myös kaupunkien jätevedestä. Minulle on jäänyt hieman epäselväksi, mitä tämän väitteen esittäjät hyväksyisivät ”viruksen eristämiseksi”.
  2. PCR-testi ei todellisuudessa anna mitään tietoa siitä, onko näytteessä koronavirusta vai ei. No, kummasti vain testeissä todettujen koronapositiivisten määrä sekä positiivisten osuus testatuista korreloivat sen kanssa, millainen määrä ihmisiä on viikon parin päästä sairaalassa koronan takia. Tämä korrelaatio oli erityisen selvä ennen rokotusten alkamista.
  3. Kyse on huijauksesta, jonka takana ovat juutalaiset/ Soros/ Bill Gates/ maailman talousfoorumi/ tms. No, nämä ovat tahoja, jotka useimmille meistä ovat vieraita ja kaukaisia (paitsi niille jotka tuntevat juutalaisia ihmisiä). Ja tuntemattomistahan on helpompi uskoa kaikenlaista.
  4. Koronahuijauksella pannaan toimeen edellä mainittujen tahojen uutta maailmanjärjestystä (New World Order, NWO) tai Agenda 2030:ta. Uuteen maailmanjärjestykseen en ole perehtynyt, mutta Agenda 2030 on YK:n asettama tavoiteohjelma, jossa on kaikkiaan 17 tavoitetta, muun muassa nälän ja äärimmäisen köyhyyden poistaminen maailmasta, puhtaan juomaveden ja saniaation takaaminen kaikille, kaikkien maailman lasten pääsy kouluun, sukupuolten tasa-arvo, se, että kaikilla maailman ihmisillä olisi käytettävissään kohtuuhintaista ja puhdasta energiaa, jne. No, pandemia ei tietenkään noita tavoitteita edistä, päinvastoin, mutta rokotukset kyllä, mitä en pidä pahana, päinvastoin. (Linkki Agenda 2030:n esittelyyn kommenteissa.)
  5. Kyseessä on valepandemia, jonka ensisijainen tarkoitus on saada ihmiset pelkäämään ja hyväksymään totalitaarinen hallinto. No, ainakin Suomessa koronaan liittyvät rajoitukset on pyritty pitämään niin kevyinä kuin suinkin. Tälläkään hetkellä ei ole olemassa koko maata koskevia rajoituksia. Ruotsissa, jossa rajoitukset ovat olleet vielä kevyempiä, koronaan on kuollut pitkälti toistakymmentätuhatta ihmistä, Suomessa tähän mennessä vähän yli 1100. Jos Suomen koronakuolleisuus olisi sama kuin Ruotsin, meillä olisi koronaan kuolleita melkein 7000 enemmän kuin nyt, ja jos sama kuin USA:ssa, yli 11 500 nykyistä enemmän. (Linkki worldometer-sivuston koronaseurantaan kommenteissa) Maan autoritaarisuus ei näytä auttavan pandemian hillinnässä, katsotaan vaikka Venäjää.
  6. Koronatauti ei ole normaalia kausi-influenssaa kummempi, korona ei näy kuolleisuudessa. Kyllä näkyy. Kommenteissa on Our World in Data -sivustolta kuva, jossa näkyy muutamien maiden ”ylikuolleisuus” korona-aikana. Suomessa se on varsin pieni, ei siksi että korona olisi vaaraton vaan siksi että epidemian hillintätoimet meillä ovat onnistuneet paremmin kuin monessa muussa maassa. Kommenteissa myös vertailu vuoden influenssavuoden 2015 ja koronavuoden 2020 kuolleisuudesta eri maissa verrattuna pidemmän ajan keskiarvoon. Kuvasta näkyy, että muutamaa maata lukuunottamatta koronavuoden ylikuolleisuus on paljon suurempi.
  7. Koronakuolemia liioitellaan, koronakuolemaksi lasketaan kuoleminen mihin tahansa muutaman viikon ajan positiivisesta koronatestituloksesta. No, monesti ihmisen kuolemaan vaikuttaa useampi eri tekijä. Minun on kuitenkin vaikea uskoa, että tuhannet lääkärit kuuluisivat johonkin kuolinsyiden epärehellisen kirjaamisen salaliittoon. The Economist-lehti on seurannut koronakuukausien ylikuolleisuutta ja verrannut sitä virallisiin koronakuolematilastoihin, ja tulokset viittavat siihen, että todellinen koronakuolemien määrä on vähintään 3-kertainen verrattuna virallisiin koronakuolemalukuihin. Tästä kommenteissa kaksi kuvaa,
  8. Rokotteiden kautta meihin ujutetaan mikrosiru, jonka kautta edellä kuvatun salaliiton johto vakoilee/ohjaa ajatuksiamme. No, sähkötekniikan lisensiaattina minun on ensinnäkin hieman vaikea uskoa siihen, että injektioneulan läpi mahtuisi mikrosiru mukanaan akku, jonka energia riittäisi ajatustemme tarkkailuun ja viestivaihtoon jonkinlaisen ajatusvalvomon/-ohjaamon kanssa. Toisekseen en oikein käsitä sitäkään, miten tällaisia mikrosiruja voitaisiin annostella tasan yksi kappale per rokotettava, kun rokotepullossa on 5-6 annnosta, varsinkaan vihkimättä juoneen kaikkia niitä kymmeniätuhansia hoitajia, jotka ihmisiä rokottavat.
  9. Koko pandemia on tekaistu vain tuottamaan tähtitieteellisiä voittoja lääkeyhtiöille ja Bill Gatesille. No, olen lukenut uutisia siitä, että Gates tai hänen säätiönsä on sijoittanut jonkin summan rokotekehitykseen. Sitä en tiedä, onko kyse lahjoituksesta vai sijoituksesta, jonka on tarkoitus tuottaa. Kumpaakaan en pidä pahana. Lääkeyhtiöiden voitontavoittelussa on toki paljonkin kritisoitavaa. Meppivuosinani opin lääkeyhtiöistä kaikenlaista, jota en arvosta, esimerkiksi sen, että ne ovat haluttomia tutkimaan jo olemassaolevien lääkkeiden käytettävyyttä uusiin tauteihin. Pidän aivan asiallisina vaatimuksia rokotepatenttien avaamisesta, jotta rokotteita voitaisiin tuottaa kehitysmaita varten nykyistä halvemmalla ja nykyistä suurempia määriä. Onhan rokotteiden kehittämistä tuettu melkoisella määrällä veronmaksajien rahaa.
  10. Koronarokote on geeniteknologinen ja muuntaa perimäämme. Rna-pohjaiset rokotteet, kuten Pfizerin ja Modernan, todella hyödyntävät perimästä, dna:sta ja rna:sta kertynyttä tieteellistä tietoa. Mutta pätkä viruksen rna:ta ei muuta geenejämme. Miten ihmeessä sen voisi tehdä pätkä (se pätkä joka ohjaa viruksen piikkiproteiinin valmistusta) viruksen rna:ta mutta ei viruksen koko rna silloin, kun ihminen on saanut koronatartunnan ja virus monistaa itseään uhrinsa elimistössä?
  11. Rokote on kokeellinen, on vastuutonta antaa tällaista rokotetta ihmisille. Todellisuudessa EU:n lääkeviraston EMA:n hyväksymät rokotteet ovat käyneet läpi kaikki ne testivaiheet, joita rokotteiden hyväksyntään yleensäkin vaaditaan. Koska pandemia lamautti yhteiskuntia pahasti ja tappoi paljon ihmisiä, oli kiire saada rokotteita ja siksi niiden testaamisessa tehtiin rinnakkain kaikki ne vaiheet, jotka voitiin tehdä rinnakkain tinkimättä tutkimuksen laadusta. Nyt on menossa vaihe, jossa seurataan sellaisia hyvin harvinaisia haittavaikutuksia, jotka eivät tule esiin muutamien kymmenientuhansien ihmisten testijoukoilla.
  12. Rokotteiden aiheuttamista haitoista ei välitetä. Todellisuudessa niitä seurataan ja niihin reagoidaan, mielestäni varsin nopeastikin. Kaikki korona-asioita seuranneet muistanevat, että aika pian rokotusten alkamisen jälkeen huomattiin, että Astra Zenecan rokote lisäsi aivojen syviin verisuoniin tulevien tukosten riskiä tietyissä ikäryhmissä. Saman tien päätetiin, että näille ryhmille ei kyseistä rokotetta enää anneta. Hiljattain huomattiin, että Modernan rokote lisää nuorilla miehillä sydänlihastulehduksen riskiä. Saman tien lopetettiin sen rokotteen antaminen sille ihmisryhmälle. Koronatauti aiheuttaa kuitenkin moninkertaisen sydänlihastulehduksen riskin. Kommenteissa kuva, jossa tätä vertaillaan.
  13. Rokote ei oikeasti suojaa. No, sairaaloiden tilastot koronan takia hoidettavista puhuvat toista. Valtaosa suomalaisista on saanut rokotuksen, mutta valtaosa koronan takia sairaaloissa hoidettavista on rokottamattomia. Kommenteissa tätä kuvaava graafi.
  14. Rokote tappaa enemmän ihmisiä ja on vaarallisempi kuin korona. No, The Economistin julkaiseman uutisen mukaan koronarokotetut kuolevat rokottamattomia vähemmän muihinkin tauteihin. Syytä tähän ei tiedetä. Kommenteissa kuva.
  15. Rokotteista on paljastunut kaikenlaista moskaa. No, jos tämä olisi totta, olen aika varma, että sen olisivat huomanneet muutkin kuin rokotteiden vastustajat.
  16. Rokotteiden sijasta pitäisi antaa mahdollisuus ihmisen luonnolliselle vastustuskyvylle. No, rokotus toimii juuri niin, että se käynnistää ihmisen oman vastustuskoneiston kyseistä taudinaiheuttajaa vastaan ja tekee sen vaarattomammalla tavalla kuin itse tauti. Kuolintilastot ennen rokotusten alkamista puhuvat omaa kieltään siitä, riittääkö ”luonnollinen vastustuskyky”. Koronaan on kuollut myös paljon ihmisiä, jotka ennen sairastumistaan pitivät koronaa vaarattomana. Paljon useampi on saanut ns pitkän koronan, eli pitkäaikaisia, elämää vakavasti haittaavia oireita.
  17. Rokotuksia ei pitäisi aloittaa niin kauan kuin epidemia on päällä. Tämä on mielestäni yksi kaikkein omituisimmista argumenteista. Pitäisikö siis odottaa kunnes suurin osa maailman ihmisistä on joko kuollut koronaan tai sairastanut ja saanut sitä kautta vastustuskyvyn tai vaihtoehtoisesti yrittää tukahduttaa virus pitämällä kaikki yhteiskunnat suunnilleen suljettuina ties kuinka kauan? Olenpa iloinen, että isorokkorokotukset aloitettiin ennenkuin isorokko oli saatu kitkettyä maailmasta. Minäkin olen muuten lapsena saanut isorokkorokotuksen.
  18. Koronatestit ja -rokotukset ovat Nürnbergin säännöstön kieltämiä vastentahtoisia lääketieteellisiä kokeita. Tuo säännöstö luotiin samassa yhteydessä kun Saksan natsijohto Nürnbergin oikeudenkäynnissä tuomittiin juutalaisten joukkotuhonnasta ja muista sotarikoksistaan. Natsit tekivät keskitysleirivangeilla julmia kokeita. Muun muassa yksi anatomian tutkija tutki sperman kulkua naisen lisääntymiselimissä siten että Gestapon mies raiskasi naisen ennen tämän teloitusta ja heti teloituksen jälkeen ruumis tuotiin tutkijan leikeltäväksi. Kuuluisin julmia ihmiskokeita tehnyt oli ”kuoleman enkeliksi” kutsuttu lääkäri Joseph Mengele. Hän teki kaksoslapsilla tutkimuksia, joihin osa näistä lapsista kuoli. Hän myös tapatti kaksoslapsia ruumiinavauksia varten. Hän muun muassa kokeili silmien värin muuttamista ruiskuttamalla silmiin erivärisiä pigmenttejä. Totta puhuakseni minun on hieman vaikea pitää koronatestipuikon työntämistä nenänieluun tai rokotteita vertailukelpoisina Mengelen ihmiskokeiden kanssa.
  19. Koronapassi on perustuslain vastainen. No, Suomessa lain perustuslainmukaisuutta ei päätä sähköposti- tai someäänestys vaan sen arvioi eduskunnan perustuslakivaliokunta. Se totesi muutama viikko sitten säädetyn koronapassilain olevan perustuslain ja Suomen ratifioimien kansainvälisten ihmisoikeussopimusten mukainen. Yksikään valiokunnan kuulemista asiantuntijoista ei ollut tästä asiasta eri mieltä.
  20. Koronapassi on perusteeton, koska rokotettu levittää virusta siinä missä rokottamatonkin, rokotetuista on löydetty yhtä paljon virusta kuin rokottamattomiltakin. Tässä on totta sen verran, että rokotettukin voi saada tartunnan, mutta todennäköisyys siihen on paljon pienempi kuin rokottamattomalla. Jos rokotettu saa tartunnan, hänellä voi enimmillään olla virusta yhtä paljon kuin rokottamattomalla mutta se kestää vähemmän aikaa. Kaiken kaikkiaan rokotus pienentää myös tartunnan edelleenlevittämisen riskiä. Kommenteissa linkki yhteen tutkimukseen aiheesta.
  21. Lancetissa julkaistu tutkimus osoittaa että rokotus ei estä tartunnan leviämistä. Lancetissa tosiaan on julkaistu tutkimus, joka mukaan JOS rokotettu saa tartunnan, hän tartuttaa PERHEENJÄSENIÄÄN siinä missä rokottamaton. Mutta jos perheenjäsenet on rokotettu, se suojaa heitä tartunnalta. Kommenttiketjussa kuvakaappaus tähän liittyvästä tvitter-sanailusta.
  22. On älytöntä vaatia koronapassia terveiltä ihmisiltä. No, se että ihminen kokee itsensä terveeksi, ei todista että hänellä ei olisi koronatartuntaa ja etteoi hän tartuttaisi muita. Koronatartunnan saanut ihminen nimittäin voi tartuttaa muita jo ennenkuin hänen omat oireensa alkavat. (Juuri tätä asiaa koskevasta vastauksestani rokotusten vastustajat innostuivat niin, että alkoivat levittää sitä netissä.)
  23. Koronapassi on totalitarismia, natsimeininkiä, rajoittamista. No, Suomen koronapassilaki päinvastoin mahdollistaa sen, että epidemia-alueilla esimerkiksi ravintolat voivat vapautua viranomaisten määräämistä rajoituksista, jos vaativat asiakkailta koronapassia. Eduskunnan hyväksymä laki koronapassista ei koske välttämättömiä palveluita vaan mm yleisötilaisuuksia ja ravintoloita, ja niitäkin vain silloin kun epidemiatilanne vaatii rajoituksia.
  24. Koronapassi on pakottamista rokotuksiin. No, oikeasti kenenkään ei ole pakko mennä ravintolaan alueella, jolla epidemian vuoksi ravintoloille on asetettu asiakasmäärä- tai aukiolorajoituksia. Ja sitäpaitsi koronapassin saa myös käymällä koronatestissä, ja sairastamalla koronan. Koronapassi ei syrji myöskään niitä, joilla on oikeasti lääketieteellinen syy olla ottamatta rokotusta, koska eduskunta muutti hallituksen lakiesitystä niin, että he pääsevät koronatestiin ilmaiseksi.
  25. Koronapassi ei jää siihen mitä nyt on säädetty, se on vain ensi askel natsimeininkiin. En tietenkään pysty ennustamaan miten epidemia jatkuu ja millaisia uusia toimia tarvitaan. Nyt keskustellaan koronapassilain jatkamisesta vuodenvaihteen yli. Pidän todennäköisenä että rajoituksia tarvitaan myös vuodenvaihteen jälkeen ja silloin on mielestäni johdonmukaista jatkaa myös koronapassilain voimassaoloa. Nyt keskustellaan myös siitä, että koronapassia voitaisiin vaatia myös alueilla, joilla ei ole voimassa rajoituksia epidemian takia. No, kyllä esimerkiksi itse tuntisin oloni turvallisemmaksi vaikka konsertissa tai teatterissa, jos ovella vaadittaisiin koronapassia, niin kauan kuin epidemia jatkuu. Mutta jos koronapassilakia muutetaan, muutoksen perustuslainmukaisuus tietenkin arvioidaan samalla tavoin kuin nyt voimassaolevan lain. Tuon arvion lopputulosta en ryhdy ennustamaan. Sama koskee sitä, voisivatko työnantajat edellyttää työntekijöiltä koronapassia. Kummassakin tapauksessa on punnittava keskenään toisaalta ihmisten oikeutta valita, ottavatko rokotteen, ja toisaalta ihmisten oikeutta henkeen ja terveyteen. Kaikki tämä tietysti helpottuisi kovasti, jos kehitettäisiin riittävän luotettava koronatartunnan pikatesti, jolla voitaisiin korvata nykyiset PCR-testit.
  26. Koronaan on olemassa toimivia lääkkeitä, esimerkiksi ivermektiini, mutta asia salataan, koska koko koronatouhulla ajetaan salaista natsiagendaa. No, ivermektiini tappaa koronaviruksia koeputkessa, mutta koronapotilaiden hoidossa sillä ei ole saatu tuloksia. Kommenteissa linkki Lääkärilehden artikkeliin aiheesta. Mutta tutkimus koronaan tepsivien lääkkeiden löytämiseksi ja kehittämiseksi on koko ajan käynnissä. Esimerkiksi juuri tänään luin uutisen siitä, että suomalaiset tutkijat ovat tutkineet jo käytössä olevien lääkkeiden soveltuvuutta koronan hoitoon ja ainakin yksi lääke on löytynyt, joka on niin lupaava, että sillä tehdään jatkotutkimuksia. Tähän asti kyseisellä lääkkeellä on hoidettu nivelreumaa ja syöpää. Linkki uutiseen kommenteissa. Myös Pfizerin uutisoidaan kehittäneen lääkkeen, joka yrityksen oman kertoman mukaan estää vakavaa koronatautia ja koronakuolemia erittäin tehokkaasti. Linkki uutiseen kommenteissa.
  27. Pfizerin toimitusjohtaja on vangittu rokotteisiin liittyvien väärinkäytösten vuoksi 5.11. mutta media salaa asian. Tämän uutisen luin ensiksi sellaisen ihmisen sähköpostista, joka lähettelee monta koronarokotusten vastaista viestiä päivässä ja joka viestiensä sisällön perusteella vaikuttaa yhdysvaltalaiselta ja ehkä luulee minuakin yhdysvaltalaiseksi. Googlasin vähän. Ilmeni, että tunnettu valeuutissivusto on 5.11. julkaissut tällaisen ”uutisen”, minkä monet yhdysvaltalaiset tiedotusvälineet kokivat hiukan huvittavaksi, koska juuri samana päivänä Pfizerin toimitusjohtaja esiintyi useiden tv-kanavien haastatteluissa koronalääkeuutisen takia.

  Lopuksi: Anders Chydeniuksen kerrotaan kannustaneen seurakuntalaisiaan isorokkorokotuksiin sanomalla, että lapsen rokottaminen tulee halvemmaksi kuin tämän hautaaminen. No, itse olen ottanut kaksi rokotusta ja pidän sitä parempana vaihtoehtona kuin koronakuolemaa hengityskoneeseen kytkettynä.

   1. Kannattaa kiireessäkin lukea enemmän kuin se ensimmäinen rivi…Tuo kommentti on kirjoitettu tahallaan tuollaiseks manipuloimaan lukijaa…

  1. Jälleen yksi surullinen esimerkki siitä, kuinka tyhmiä suomalaiset ovat, ja kuinka pitkälle he ovat valmiita menemään valehtelussaan ja fantasioinnissaan sen eteen, ettei kukaan vain missään nimessä saisi kritisoida ”herroja” eikä edes keskustella näiden ”herrojen” identiteetistä.

   1. Hys hys. Ei saa puhua pahaa herroista. Luottakaa herroihin, luottakaa herroihin, kyllä herrat tietävät. Tajuavatko suomalaiset itsekään kuinka vammaiselta tuo kuulostaa?

 4. Persut ovat pelkkä rahaeliitin ja läntisten tiedustelupalveluiden kontrolloima valeoppositio, jossa CIA:n resurssi Matti Putkonen johtaa Naton Operaatio Gladion terrori ja kiristysrinkiä. Persujen tarkoitus on myös tuhota uudet aitokansallismieliset liikkeet ja ryhmät, sekä saada tyytymättömien kannatus itselleen, jotta tyytymättömyys ei koskaan muodosta uhkaa rahaeliitille.

 5. Koronahysteria on aivan samanlainen valheellinen kusetus kuin joku Holohoax. Rahaeliitti vain keksii jotain paskoja tarinoita ja sitten ihmiset alkavat lopulta uskomaan kaiken maailman roskaan.

 6. Minä en jää johonkin Suomeen vangiksi ikuisiksi ajoiksi, jos muut suomalaiset ovat näin halveksuttavia pelkureita ja lampaita, että uskovat poliiseja, virkamiehiä, sossumafiaa, poliitikkoja, valtamedia ja lääkäreitä näin sokeasti. Haha. Olette oikeasti todella säälittäviä ihmisiä. Ettekä pelkästään säälittäviä, vaan vielä autatte satanisteja vainoamaan ja tuhoamaan muita ihmisiä. Minulla ei ole teille säälittäville orjille minkäänlaista lojaliteettia! Tappakaa itsenne ja kuulkaa pois, mutta älkää vainotko muita ja älkää auttako viranomaisia poliitikkoja, pankkiireja ja Natoa vainoamaan muita ihmisiä!

  En tule koskaan uhrautumaan tällaisten paskojen eteen ja kylmien suomalaisten lehmien eteen, jotka huoraavat itsensä kaikkein rikkaimmille ja kaikkein komeimmille miehille. Suomalaiset naiset eivät näe miehissä muuta kuin rahan ja ulkonäön ja heille ei kelpaa lähes mikään. Tällaisia pinnallisia huoria ei voi kunnioittaa.

 7. Ei tällaisen pelkurimaisen, raukkamainen, auktoriteettisokean ja kommunistisen kansan eteen kannata enää uhrautua. Mitään eivät anna, ovat auktoriteettisokeita, alistuvia ja orjia, jotka vain vainoavat niitä jotka haluavat elää vapaana ja paremmin. Suomesta löytyy sekä kaikkein säälittäviä miehet, että länsimaailman pahimmat miehiä vihaavat ja halveksivat lehmät ja huorat, jotka ovat ainoastaan rahan ja ulkonäön perään.

 8. Marco suomalaiset ovat niin tyhmiä lampaita, alistujia, orjia, pelkureita ja viranomaisten, poliitikkojen ja pankkiirien puolella olevia vainoajia, että antaa heidän mennä teuraalle ja ottaa myrkkypiikki. Suomalaiset ovat vaarallisia ihmisiä muille suomalaisille. Antaa kaikkien vaan ottaa myrkkypiikit ja sirut. Mitä se meille kuuluu.

 9. Minua yllättää ettei Ihmiset pystyneet näkemään tuon Purran vähäälyisyyttä pelkästään jo sen kallonmuodosta…

 10. Suomalaisten miesten raukkamaisuudesta kertoo erinomaisesti, että joku Riikka Purra vetelee henkeään ennen viimeistä sydänkohtaustaan ja vie Suomea yhä syvemmälle Natoon, feminismiin, suvakismiin jne.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*