Marco de Wit 8 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Jaana Kavonius on lakimies, joka on jo pitkään ollut sodassa virkamafiaa vastaan. Jaana on myös ollut järjestämässä monia mielenosoituksia, kuten viime kuun loistavasti onnistuneen Fixit-mielenosoituksen.

 

Fixit-miekkari eduskuntatalon edessä. Paikalla yli 1000 ihmistä!

 

 

Valtamedia ei kuitenkaan suostunut raportoimaan mielenosoituksesta yhtään mitään. Eikä myöskään, että mielenosoituksen jälkeen Kavonius ryhtyi nälkälakkoon presidentinlinnan edessä protestoidakseen virkamafiaa vastaan.

 

 

Jaana Kavonius nälkälakossa

 

 

Nälkälakkoiltuaan viikon ajan Kavonius meni seuraamaan Helsingin kaupunginkirjastossa järjestettyä sananvapausseminaaria.

 

 

Sananvapausseminaari – Räsänen, Asunta, Rostila, Puopolo

 

Sananvapausseminaarin järjestänyt Suomalaisuuden Liitto yritti kuitenkin estää Kavoniuksen pääsyn seminaariin, vaikka sinne oli avoin pääsy. Liiton puheenjohtaja Susanna Koski lähes kielsi Kavoniuksen osallistumisen, mutta lopulta päästi hänet sisään.

 

Kavonius yritti seminaarissa saada apua Tynkkyseltä, mutta tämä ei halunnut edes puhua Kavoniuksen kanssa. Lopulta Kavonius kysyi pakenevalta Tynkkyseltä, että etkö edes tervehdi. Tällöin Tynkkynen käännähti nopeasti ympäri ja suorastaan huusi TERVE ja jatkoi pakenemistaan, .

 

Tynkkynen pakeni, koska ei halunnut puhua Fixitistä. Tynkkynen ei varsinkaan halunnut puhua siitä miksi oli mukana synnyttämässä EU:n velkaunionia lopettamalla jarrutuskeskustelun vain parin päivän jälkeen.

 

Persut pettivät jälleen

 

 

Tämän jälkeen Kavonius tapasi ystävällisesti käyttäytyneen seminaaripuhujan, Päivi Räsäsen. Pian kuitenkin Kavoniuksen voimat loppuivat ja hän pyörtyi.

 

Nälkälakkoileva Jaana Kavonius ambulanssilla sairaalaan!

 

Ja mitä Iltalehti asiasta kertoi? Katsoppas:

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Iltalehden äärivasemmistolainen toimittaja Tuomo Hyttinen ei siis suostunut kertomaan Kavoniuksen nimeä eikä edes sitä MIKSI Kavonius oli nälkälakkoillut. Eihän virkamafiaa vastaan saa protestoida!

 

 

Tuomo Hyttinen. Kuvassa linkki Hyttisen kotisivuille

 

 

Sensuuri meni jutussa kuitenkin vielä hullummaksi. Hyttinen teki jotain mitä kaikista punaisimmatkaan toimittajat eivät tiettävästi ole ennen tehneet. Kavoniuksen nimi on photoshop-ohjelmalla kirjaimellisesti tussattu pois banderollista!

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

18 thoughts on “Virkamafiaa suojeleva toimittaja Tuomo Hyttinen sensuroi nälkälakkoilevan Jaana Kavoniuksen

 1. Todella törkeää sensuuria. Pitäähän sitä korruptoitunutta mafiahallintoa suojella. Sebastian Tynkkynen on myrkyllinen mutantit, joka on kaikin tavoin huomiohuorannut huomiota itseensä. Kaikkein tärkein on minä, minä, minä. Ei häntä oma valkoinen kansa ja sen geneettiset edut kiinnosta. Älkää luottako myrkyllisiin mutantteihin. He ovat kansanpettureita.

 2. Vaikuttaa siltä kuin ylempää olisi tullut käsky jutun teon jälkeen että jutusta täytyy vähintään sensuroida Kavoniuksen nimi.

 3. Näinhän se on. Valtaapitävät omistavat nämä ”hyttiset”. Niiden on vaan otettava vastaan kaikki se mitä yläpuolelta tulee. Ja toteltava joka määräystä ja vielä kiitettävä niistä. Muuten ei ole työpaikkaa.

 4. Miksi pitäisi uutisoida? Jos valtamedia alkaisi levittämään jokaisen oman elämänsä sankarin tarinaa, kuten nyt vaikka messiaanne Marcoliinin, niin ajaisiko se yleistä hyvää vai vaan yhden miehen harhaa?

   1. Laiton lehti on sekopäiden sekä päihdevammaisten paikka purkaa pahaa oloA. Samallakun ”johtajanne” kiihottuu ilman maria

  1. No niin juuri. Hullujen huoneelle tuo nälkälakkolainen pitäisi kuskata. Niinkuin myös aika moni muukin näistä kummelihahmoista, Marco varsinkin.

 5. Toimittajavanhempien poikana tunnen syvää häpeää tämmöisen toimittaja-plantun tavasta uutisoida. Mihin on unohtunut journalistin ohjeet ja toimittajakoodi ???
  Kalevassa toiminut entinen rankkaa oikeistopropakandaa harrastanut kaveri pääsi ”palkkiovirkaan BBC.lle”. En tiedä mihin tähtäät. Onko tavoitteena Pravda, IRNA vai China News, vai peräti Jerusalem Post??

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*