Marco de Wit 9 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tohtori Edward Dutton uskaltaa mennä sinne minne muut eivät uskalla katsoakaan.

 

Tällä kertaa Dutton tutkii transuja.

 

Dutton lähtee Ray Blanchardin teoriasta yhdistäen sen autismiteoriaan päätyen mielenkiintoiseen yleisteoriaan, jonka mukaan on olemassa kolmen tyyppisiä transuja:

 

1. Aidot transut

Feminiiniset miehet tai maskuliiniset naiset, jotka aivan pikkulapsesta asti tuntevat olevansa väärässä kehossa. Lapsena he esim. tykkäsivät leikkiä vastakkaisen sukupuolen leluilla eli pojat nukeilla ja tytöt autoilla. Nämä yleensä tulevat onnellisiksi ja suhteellisen tasapainoisiksi sukupuolen”vaihdos”leikkauksen jälkeen.

 

2. Transvestiitit

Maskuliiniset miehet, jotka seksuaalisesti kiihottuvat naisten vaatteisiin pukeutumisesta. Jotkut kiihottuvat myös ajatukseen naisena olemisesta. He eivät kuitenkaan sisimmässään halua olla naisia eivätkä tule ”sinuiksi” itsensä kanssa tehtyään sukupuolen”vaihdos”leikkauksen. He myös pitävät edelleen naisista ja tykkäävät esimerkiksi mennä naisten pukuhuoneeseen tai haluavat teinityttöjen partiojohtajaksi. Käytännössä he pysyvät miehinä ja tulevat jopa entistä maskuliinis-aggressiivisemmiksi, vaikka haluavatkin näyttää naisilta. Näitä usein kutsutaan romutransuiksi.

 

3. Muotisekopäät

Enemmän tai vähemmän mielisairaat, jotka inhoavat itseään ja elämäänsä ja yrittävät lievittää ahdistustaan lähtemällä mukaan mihin tahansa muoti-ilmiöön. He kokevat olevansa väärässä kehossa VASTA teini-iän hormonimyrskyissä ja KUULTUAAN transuilun olevan muodikasta. Usein nämä ovat melko autistisia, jotka eivät koskaan ole tyytyväisiä mihinkään. He myös koko ajan vaativat muita suvaitsemaan ja ihailemaan itseään tulematta kuitenkaan itse koskaan tyytyväisiksi.

 

 

Alla Dutton haastattelee ykköstyypin ”aitoa” transua, joka pitää lgbt-liikkeen edustajia sekopäinä.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Ovatko transut väärään kehoon syntyneitä, mielisairaita vai transvestiittejä?

  1. Transut on transuja ja valitettavasti niitä on nykyään liikaa. Ongelma on siinä, että yhteiskunnassa on kieroja tahoja, jotka manipuloivat lapsia ja nuoria transuiluun, homouteen, pedofiliaan, ulosteen syöntiin jne…
    Suomessa on jopa professoriksi saakka soluttautunut Teemu Mäki, joka masturboi ja murhasi viattoman kissan!

    Mielestäni ely-keskukset voisivat avata maahamme eheytyslaitoksia, joissa tutkittaiisiin ja eheytettäisiin nuoria pervoja!

  2. LGBQT… L=homo, G=homo, B=homo, T=homo, mutta mikä ihme tuo Q on? Veikkaan että sekin on homo? Eikö noita sekopäitä voisi vain kutsua yhdellä sanalla: FAGGOT. Ja tuo ei siis ole mikään lyhenne, vaan tarkoittaa englanniksi HINTTARIA.

  3. Parhaat naurut pääs, kun törmäs uusiotermeihin mm. cd-tyttöön tai cd/tv tyttöön. Geeglettakaa cd-tyttö. Ei voi kuin ihmetellä miten sekopäistä touhua, mutta jos ei ota liian vakavasti niin saa hyvät naurut.

  4. Taas geenikerma kommenteissaan vauhdissa. Kyllä saa olla ylpeä kun on oikeus ja kunnia kutsua teitä suomalaisiksi.

  5. Hei Jussiboy,mietis nyt ite.Lesbot on järjestäes rumia etc. Ja mitä minuun tulee joka mummusta olen äänen toisesta päästä työntänyt…joskus kiitosten kera. koeta Jussi jaksella siellä puppeli aviisien keskellä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*