5 thoughts on “Päivän video

  1. Aina samaa tekee. Pellon laitaan kaikki saaste. Miksi aina pitäisi osata toisen, vieraan maan kieltä? Itse kävin ammattikoulun ymmärtämättä mitään mitä puhuttiin ja en itse puhunut mitään. Vai miten se meni, no ei ainakaan ammattia tullut, tais jo eka kurssi mennä päin mustaa.

  2. Tässä videossa näkyy hyvin nuoren matun kallonpiirteet. Iso nenä, luiska otsa ja ei takaraivoa. Herää kysymys, että minkä kokoiset aivot siellä pääkopan sisällä on? Rusina-aivot?!!

    Jos nuori savu-matu on kurdi, niin mitä hyötyä hänestä on Euroopalle? Eurooppa on jo täynnä kurdien kebabpizzerioita ja partureita. Onko nuori savu-matu tullut tekemään huumekauppaa ja huijaamaan itsellensä sosiaalirahaa?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*