Marco de Wit 9 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tapio Puolimatka:

Keskustelen Toni Torppan kanssa koronapassijärjestelmästä. Koronapassit esitetään keinona vapautua yhteiskuntaa haittaavista rajoituksista. Toisaalta on esitetty, että ne loukkaavat ihmisoikeuksia ja syrjivät rokottamattomia.

Kristillinen seurakunta kohtaa tässä suuren haasteen, niin kuin McGillin yliopiston teologian ja etiikan professori Douglas Farrow kirjoittaa: ”Jos seurakunnat eivät nyt heti vedä rajaa seurakunnan ja valtion välille, vaan vetävät mieluummin rajan veljen ja veljen välille, silloin seurakunnan hajaannus näyttää todennäköiseltä.”

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*