20 thoughts on “Päivän kuva

 1. Terveestä luomuspermasta tulee naisten keskuudessa valtavan kysyttyä tavaraa. Miehiäkin vielä naurattaa, mutta naiset ottavat lasten saannin ja hyvän perimän saamisen lapselle erittäin vakavissaan.

 2. Tämän lehden lukijoista, ja Marcon seuraajista on syrjäytyneitä osattomia luusereita. Työttömiä joita on potkittu päähän ylisukupolvisesti. Kuka haluaa tälläisten geneettisten jätesäkkien spermaa ?

   1. Noh, paljonko ovat maksaneet sinun geneEttisesti sairaasta spermasta? Joko huvila ostettu, kun Marcoliinin mukaan kaikista teistä tulee miljonäärejä laakista.

    1. Tuota, tarjolla on ja seurakin on kelvannut. Kun sinäkin saat vielä yli 55:ena saunaan alle 20v tyttölapsia niin että heitä on usemapia kerralla ja vietät heidän kanssaan ikimuistoiset viisi vuotta, niin ei niiden tarvitse siitä maksaa. Ja kun ei minunkaan tarvitse siitä maksaa niin kaikkihan voittavat. Mitä nyt vähän ruokaa, juomaa ja taloustarvikkeita.

     Ja kun nytkin yläkerrassa nukkuu 31 vuotta nuorempi neito tultuaan juuri iltavuorosta ja ollakseen aamulla pirteä, niin ei tätä onnea voi kuin ihmetellä. Minulla on jo vuosia ollut pakopaikka, joka nyt on vain vilkastuntu koska täällä ei koskaan ole vaadittu hengityssuojaimia tai rokotteita. Täälä saa olla nakkena ja luomuna.

   1. Olisiko hyvät aiheet naapureiden maalitus ja pakolaisten murhaaminen ja se kuinka lähdet politiikassa ajamaan näitä asioita eteenpäin?

 3. Uusia «todellisia kansan puolueita» syntyy kuin sieniä sateella.

  Pro-freedom, anti-mandate MPP announces run for Ontario Premier under new People’s Party

  Tässä «vanhojen puolueiden päihittämisessä» on vaan se ongelma, että puoluepelit pelataan juuri noiden korruptoituneiden vanhojen puolueiden pelikentällä.
  – Rakenteet eivät muutu, jos lähtökohtana on, että valta kuuluu puolueelle ja että kyse on vai siitä mille puolueelle.

  Niin kauan kuin kansa itse haluaa luopua vallasta ja luovuttaa sen mille tahansa puolueelle, on vallan perään turha haikailla.
  – Tilanne on milloin tahansa muutettavissa,
  – mutta se edellyttää, että kansa ryhtyy toimiin.
  – Kansan suora toiminta ja suora vallan käyttö itsessään on demokratiaa. Suoraa demokratiaa.

  Kolme uudistusta (otsikkotasolla esitettynä)

  (1) Vaaleissa äänten ostaminen ja myyminen pitää sallia.
  – Tämä lopettaa eduskunnassa käytävän huutokaupan kansalaisten äänillä.
  – Jokaisen edustajan on ansaittava mandaattinsa.

 4. Vielä täsmennän:

  Ei ole mahdollista voittaa ottelua vallasta, jos se pelataan vanhojen puolueiden kotikentällä ja vieläpä niin, että nuo puolueet voivat muuttaa pelin sääntöjä milloin tahansa ja jopa takautuvasti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*