Marco de Wit 10 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Jostain kumman syystä YKSIKÄÄN suomalainen poliitikko ei ole vaatinut viranomaisia tekemään satunnaistettuja tutkimuksia kokeellisten koronarokotteiden vaaroista. Varsinkin persujen hiljaisuus ihmetyttää.

 

Miksei persut vaadi THL:ltä satunnaistettuja tutkimuksia maskeista ja rokotteista?

 

 

Vieläkin hullumpaa on, etteivät kansainväliset urheilijajärjestöt yritä edes tilastoida koronarokotteiden jälkeisiä yllättäviä sairaustapauksia.

 

Kaikista hulluinta on, että Wikipedia LOPETTI näiden sairaustapauksien luetteloinnin.

 

 

 

 

 

Varoitus. Älä lähetä tätä juttua ja varsinkaan yllä olevaa Twitter-videota Riikka Purralle! Hän ei hyväksy salaliittoteorioita.

 

Riikka Purra: “Viranomaisten reagoitava rokotekriittisten valheisiin”

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Päivän video: Salaliittoteoria

 1. Samaan aikaan kun paasataan harmittoman flunssan(koronan) vaaroista, tupakan vaaroista ei puhuta lainkaan. Kuinka paljon tupakka tappaa vuodessa ja mitenpaljon tupakointi kuormittaa sairaaloita? Tupakan voisi kieltää kokonaan ja ihmiset olisivat tyytyväisiä vieroitusoireista päästyään.

 2. …ja vihreille ei kannata kertoa mitään
  hiilidioksidin hyödyllisyydestä.
  Erityisen tuomittavaa olisi
  pitää lippalakkia ,jossa lukee:
  ”I LOVE CO2” ,
  kirjainten värinä vihreä,
  kirjasintyylinä kasvien lehdet.

 3. Jostain lukaisin jotta 75 urheilijaa oli saanut vakavampia pumppukramppeja ym. osa oli pökertynyt lopullisesti. Joku saksalaisjulkaisu. Toimitus voisi tuon kaivaa jostakin. Ja totta veessä tuo määrä tulee kasvamaan. Tosi hyvä rokote,ottakaa kaikki vaan vaikka 20. kyllä pöhköjä piisaa. Missäs muuten Marinin tussu luuhaa joko pumppu präkää? Toivottavasti.

  1. Kassa-Nanna Sarin näyttää niin kipeältä että juuri nyt alkavat syyslentsut puhaltavat tämän nurin. Siinähän sitten _media_ leipoo meille uutta pyhimystä, jolla oli kansan tukikin 99,9999 %:sesti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*