Marco de Wit 10 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Kansallismielisessä kentässä ollaan raivoissaan siitä kuinka Suomen femakkohallitus ja valtamedia vähättelevät uuden matuaallon vaaraa. Vaikka siis tälläkin hetkellä tuhannet matut yrittävät Valko-Venäjän kautta EU-maihin.

 

Yhtä asiaa kansallismieliset eivät kuitenkaan näytä ymmärtävän: Matut ovat nuoria komeita miehiä.

 

 

 

 

Siis oikeita miehiä eikä mitään suomalaisia nyhverömiehiä. Katsokaas tätäkin miestä, joka vähät välittää sotilaasta.

 

 

 

Tietysti naiset ja homot kiihottuvat tuollaisista aidoista miehistä, vaikka ne tekisivät mitä.

 

 

 

Varsinkin kun suomalaiset miehet eivät tee muuta kuin kittaavat kaljaa sohvallaan.

 

 

Suomalainen sohvasoturi

 

 

Ylen femakot ja homot kiihottuivat lapiomatustakin niin paljon, että uutislähetyksessä hänet näytettiin mahdollisimman hyvässä valossa.

 

 

 

 

Voiko naisia ja homoja syyttää siitä, että haluavat rajat auki?

 

Ei tietenkään. Ihmiset ovat eläimiä ja naaraat haluavat testosteronipitoisia uroksia.

 

 

 

 

Kyllähän miehetkin pitäisivät rajat mielellään auki kauniille venäläis- ja thaikkunaisille.

 

 

Ero on vain siinä, että naiset eivät sekuntiakaan kattelisi, kun tuhannet nuoret matunaiset virtaisivat Eurooppaan ja Suomeen.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

33 thoughts on “Uusi komea matuaalto kiihottaa femakkohallitusta. Haavistokin ekstaasissa!

 1. Naiset eivät kuitenkaan kykene minkäänlaiseen loogiseen ja järkevään ajatteluun, vaan ajattelevat ainoastaan vaistoillaan ja tunteillaan. Samalla kun he Suomessa valehtelevat, että miehen pitää olla rikas, komea, kiltti, mukava, lässyn lässyn, suomalaiset huorat himoitsevat päästä parittelemaan näiden väkivaltaisten miesten kanssa.

  Miksemme siirrä suomalaisia naisia lähi-itään ja Afrikkaan? Toisin kuin suomalaiset huorat, venäläiset naiset eivät katsoisi sekuntiakaan jotain tummia kehitysmaalaisia tunkeilijoita joita tulee rajan yli.

  Miten voit odottaa suomalaisilta miehiltä mitään uhrautumista suomalaisten naisten puolesta, jos nämä huorat vain haluavat rajat auki ja himoitsevat päästä parittelemaan tunkeilijoiden kanssa. Mieti ihan oikeasti tätä touhua. Suomalaiset naiset ovat oikeasti halveksittavia huoria, kuten myös suomalaiset sohvaperunat.

  Tällaisia huoria ei pidä katsoa sekuntiakaan ja tehdä mitään heidän eteen.

  1. Suomalaiset naiset ovat kuitenkin jonkun kasvattamia, sanoisin että se kasvattava sukupolvi on aika hyvin epäonnistunut

 2. Marco Kysyn sinulta hyvän kysymyksen. Mitä suomalaiset naiset ajattelisivat jos suomalaiset miehet puhkuisivat testosteronia ja rikkoisivat paikkoja tai jotai muita vastaavaa? Halveksisivat ja haukkuisivat heitä. Kyse on siitä, että suomalaisilla huorilla on myös eri standardit kehitysmaalaisille miehille kuin suomalaisille miehille. Käytännössä he valehtelevat jatkuvalla syötöllä miehistä, standardeistaan jne.

  Suomalaisia huoria ja rotupettureita ei vastaavasti pidä suojella. Jos suojelet näitä suomalaisia huoria, sinä olet se ongelma.

  1. Olet oikeassa, että femakot raivostuisivat, jos suomalaiset miehet yhtäkkiä nousisivat sohviltaan ja muuttuisivat maskuliinisiksi miehiksi. Tämä kuitenkin johtuu siitä, että miehet ovat päästäneet femakot valtaan. Valta pitää ottaa heiltä pois ja murskata kansanmurhaavat järjestöt ja mediat. Tämän jälkeen suomalaiset naiset muuttuvat taas normaaleiksi naisiksi.

   1. Eivät suomalaiset ole miehiä jotka vetävät naisiaan turpaan ja raiskaavat väkisin, mutta… no en sano mitään. Sanon vain, että ehkä sitten ”sivistyneen miehen” aika on ohi, jos suomalaiset naiset eivät muuten suostu pariutumaan. Tästähän tässä on kyse. Eivät he suostu siihen, että elettäisiin sivistyneesti ja rauhassa keskenämme, vaan suomalaiset huorat oikeasti haluavat näitä väkivaltaisia tunkeilijoita. Eivät suomalaiset huorat suostu nykyiseen elämään ja pariutumaan vapaaehtoisesti, vaan he oikeasti haluavat, että heidät otettaisiin väkisin, kuten he ovat nytkin kiimassa tunkeilijoita kohtaan.

    Ja näiden likaisten suomalaisten huorien takia harvojen suomalaisten miesten pitäisi uhrautua?

 3. Kiimaisten suomaisten huorien pitää myös itse miettiä keille he ovat uskollisia. Meidän ei pidä suojella rotupettureita ja huoria.

  1. Toimitus päätti päästää tämän viestin läpi muokkaamattomana, koska se on niin totta. Nyt nähdään uskaltaako tätä lehteä erittäin tiiviisti lukeva valtakunnanvainoajien toimisto nostaa tästäkin syytteen.

   1. Eli kannatat ihmisten murhaamista. Kannatatko murhaamisia myös kotimaassa mikäli kohteina on mielipiteiltä väärät, seksuaali vähemmistöt, rodullisesti halveksimasi jne? Olisitko itse valmis murhaamaan mielestäsi ”vääränlaisia” ihmisiä? Tämäkö on agenda jota tahdot poliittisesti ajaa eteenpäin?

   2. Normaali käytäntö ollut iät ajat että väkivaltaisesti maahan pyrkivät taltutetaan viime tai ensikädessä asein.

    1. Aseettomien ampuminen rajalle tilanteessa, jossa henkilöt eivät edusta mitään tiettyä maata armeijan tapaan. Kerro toki lisää missä länsimaassa näin toimitaan, ja toivon että esimerkkinä toimii tosiaan joku sivistyneeksi laskettu länsimaa. Käsittääkseni pakolaisiksi pyrkijät eivät aiheuta vaaraa Puolalle vaikka pääsisivät rajan yli. Harmi ettei messiaanne uskalla vastata omalla nimimerkillä.

     1. Kerroppa toki miksi minkään valtion olisi ikinä pitänyt pelätä jotain rajalla hilluvaa rosvojoukkoa? Ne oltaisiin vangittu ja vaikka teloitettu jos olisivat riesa, ammuttu siihen paikkaan. Nyt me täällä saadaan sinun kaltaistesi halinalle suvakkien takia jännittää milloinka nuo on Helsingin katukuvassa tekemässä lapsia kohtaan rikoksia

   3. Eiköhän meitä jokaista ammuttaisi millä tahansa rajalla, jos mentäisiin sinne heilumaan. Toisille ei ole rajoja eikä vaadita passeja tahi matkustusasiakirjoja. Myös tappajaflunssaa ei esiinny näillä tummilla: he eivät sitä tartuta eivätkä voi saaada.

  2. Valko-Venäjän hallinto sitä porukkaa kuskaa maahan ja tunkee Puolan rajalle. Samoin kun Ruotsi kyyditsi porukkaa Tornioon ja Venäjä Sallaan. Näissä tapauksissa matut on vain välineitä kun oikeasti kyseessä on valtioiden sotatoimi.

  3. Jos tälle linjalle lähdetään, niin ehdotan operaatioon käytettäväksi maailman parasta konekivääriä, eli mg 42:sta!

   Rajan siivouksesta selvinneet matut tietenkin siirretään junalla erääseen Puolan alueella sijaitsevaan museoituun polttoaineenjalostuslaitokseen/työleiriin, joka on nyt vihreää siirtymää kunnioittaen muutettu sähköntuottolaitokseksi, jossa matut, suvakit, kommunistit tms. polkevat kuntopyöriä, joilla tuotetaan vihersähköä!

  1. Haha. Taas naisen vale. Huorat ovat oikeasti kiimassa ja himoitsevat päästä parittelemaan näiden miesten kanssa. Naisiin ja naisten juttuihin ei oikeasti pysty luottaa sekuntiakaan.

 4. Kyllä mä teen muutakin, kuin kittaan kaljaa sohvalla.
  Luen mm laitonta lehteä ja trollailen eri striimien chateissä. Joskun olen yrittänyt puhua ihmisille järkeä, mutta kun se ei mene kenenkään kalloon, koska kaikki 🇫🇮 on 🐑💩, niin luovuin siitä.
  Katselen nauraen, kun viimeinen sammuttaa valot.

 5. Mites noihin Puolan joukkoihin pääsis vapaaehtoiseksi? Ruuvaisin yön tunteina vaimentimen paikoilleen ja alkaisin yhden miehen kulttuuripelastusoperaation. Lätkittäs Januksen kanssa grillinahkaa sileeksi tunteja( ja kuteja) laskematta. Kukas siellä nyt huvikseen omaa nukkumattiaan montaa yötä odottelis? Lähetämpäs samantein pöhkö-pekalle faxin.Josko jeesailis charter-lentoa pikapuoliin. Toisaalta vois Puola päästää nuo käppäilemään läpi maansa,pelkästään hullut futisfanit mätkis noita nekkuun. Pikkasen karumpaa jeppeä,ihailtavan isänmaallisia.

  1. Miksi vaimennin? Etkö ole ylpeä teoistasi? Tahdotko murhata myös kotimaassa vai rajoittuuko tahtosi rikkoa lakia vain ulkomaille?

 6. Luultavasti Haavisto on jo soittanut bile-ilmarille ja kehoittanut häntä lämmittämään pääministerin virka-asunnon homosaunan!

  Mikäs siellä saunassa Pekalla, kun komeat ja nuoret matumiehet eivät voi kieltäytäkkään, koska muuten ei oleskelulupaa ja kelagoldia tipu!

  Mutta kutsutaanko kesärannan bileisiin Taposta?!!

  Entäs persuhomot(Tynkkynen+Halla-ahon lemmikkihomo)?!!!!!

 7. Nykyisten suomalaisten pelkuri ja nynnymiesten kanssa en lähde sotimaan yhtään mihinkään. Teistä ei mihinkään sotimiseen ole, kun juoksette karkuun tositilanteessa. Teillä on aina isot ja tyhjät puheet, mutta hyvin pienet teot. Mauri Peltokangas ja muut ovat juuri tällaisia samanlaisia teeskentelijät, jotka huijaavat ihmisiä suurilla puheilla, sanomalla perkelettä, lyömällä nyrkkiä pöytään, mutta tositilanteessa hänestä ei ole yhtään mihinkään ja politiikassakin kääntää takkia sen mukaan mikä hänelle on edullista.

 8. Yhteiskunnan kaatuessa kuri tulee olemaan kova suomalaisille naisille kova. Naiset ovat tehneet suuren virheen lähtiessään miehiä vastaan, mutta naisethan eivät kykene mihinkään älylliseen ajatteluun, vaan nytkin vain vaistojensa vieminä ovat kiimassa parittelemassa tunkeilijoiden kanssa.

  Annetaan suomalaiset huorat matuille ja aletaan ottamaan oikeita venäläisiä ja ukrainalaisia naisia tilalle. Heidän naiset eivät katsoisi tällaisia kehitysmaalaisia miehiä sekuntiakaan, toisin kuin suomalaiset huorat.

  1. Edelleenkään Marco, ne Ukrainalaiset ja Venäläiset naiset eivät lähde köyhien pitkäaikaistyöttömien matkaan. Rahaa pitää löytyä. Tiedän kyllä että tätäkään kommenttia tuskin tulet julkaisemaan.

 9. Maunon väkivaltafantasioita ei näköjään saa kyseenalaistaa. Hyvää meno Mauno, jatka samaan malliin.

 10. Kuvassa Hullusalon silmätkin sojottaa eri suuntiin ja pää vaikuttaa muutenkin varsin epäsymmetriseltä.

 11. Jokainen nainen on potentiaalinen rotupetturi, jos silmä ja ote välttää hetkeksi. Juuri näin onkin käynyt heti kun naisille alettiin antaa vähänkään valtaa. Tämä on tuhon tie. Naiset tullaan laittamaan kovaan kuriin ja lasten lähelle monet eivät pääse omin päin. Näpit irti lapsista vitun nartut.

  1. Naiset eivät lämpene Marcolle niin totaalinen viha on langetettu naisten päälle. Itse Marcossahan ei tietenkään ole mitään vikaa ikinä koskaan. Vitun nartut!

 12. Miksi neekereitä roudataan Italiaan ja Espanjaan? Miksi niitä tungetaan joka tuutista?

  Yksinkertaista: lisää kehitysmaalaisia Eurooppaan täyshoitoon → EU-maat joutuvat ostamaan lisää EKP:n kauppatavaraa eli korollista velkarahaa; euroa, jotta tulonsiirrot pystytään tekemään.

  Eli Euroopan oma väestö ei riitä kasvavan eliitin kasvavia tarpeita enää rahoittamaan. Siksi tarvitaan kymmeniä miljoonia kehitysmaalaisia loisimaan Eurooppaan ja lisääntymään valtavalla tahdilla, samalla kun eurooppalaiset raatavat ja elättävät nämä sekä eliitin. Rahaa pitää siis myydä lisää jatkuvasti, koko ajan kasvavalla tahdilla.

  Se joka hallitsee rahaa, hallitsee kaikkea. Suomi ei päätä mistään, eikä voi tehdä asioille mitään. Ainoa mitä voidaan tehdä, on kantaa laukkuja. Tämä on surullinen totuus.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*