Marco de Wit 10 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Taloustieteilijät ovat usein erimielisiä, mutta tästä he kaikki ovat yksimielisiä: On 6 varmaa tapaa tuhota markkinatalous ja kääntää näkymätön käsi demoniseksi:

 

1. Monopolit

 

2. Kartellit

 

3. Säätelykaappaus

 

4. Vastuuvapaus

 

5. Mediakaappaus

 

6. Valtiokaappaus

 

 

Huh. Ei hätää. Monopolit, kartellit, viranomaisten manipuolointi ja vastuuvapaudet ovat onneksi laittomia.

 

Hetkinen! On kaksi poikkeusta: Pankit ja rokotetehtaat. Molemmilla on LAILLINEN oikeus luoda monopoleja ja välttää vastuu tuotteistaan. Molemmat saavat myös vapaasti manipuloida viranomaisia, mediaa ja poliitikkoja.

 

 

1 & 2. Monopolit ja kartellit

Rokotetehtaiden toiminta perustuu erittäin tiukkoihin patentteihin (monopolit), jotka ovat luoneet muutaman jättiyrityksen kartellin.

 

3. Säätelykaappaus

Tämä monopolistinen liiketoiminta synnyttää rokotetehtaille valtavat voitot, joita ne käyttävät säätelykaappaukseen eli manipuloivat terveysviranomaisia (CDC, THL).

 

4. Vastuuvapaus

Niinpä rokotetehtaat pystyvät lobbaamaan itselleen täyden vastuuvapauden rokotteiden haitoista! Mietippä, jos autotehtaat saisivat samanlaisen vastuuvapauden esim. moottorien räjähtämiseen, jarrujen puuttumiseen, jne.

 

5. Mediakaappaus

Tämä kaikki lisää entisestään rokotetehtaiden valtaa ja voittoja, joita ne tietysti käyttävät mediakaappaukseen eli median manipulointiin. Tätä helpottaa suuresti se, että mediakin on keskittynyt vain muutaman jättiyrityksen käsiin. Niinpä on suhteellisen helppoa poistaa mediasta kaikki rokotekriittinen materiaali. Sosiaalinen media jopa ihan avoimesti kieltää ihmisiä levittämästä rokotetehtaita kritisoivaa materiaalia.

 

6. Valtiokaappaus

Lopulta yhdessä muiden monikansallisten yritysten ja jättipankkien (Big Banks, Big Agro, Big Pharma, Big Tech, Big Media) kanssa rokotetehtaat ostavat myös poliitikot eli tekevät valtiokaappauksen.

 

7. Globaali poliisivaltio

Tämän jälkeen valtion väkivaltakoneisto pistetään painostamaan (koronapassi) tai pakottamaan (pakkorokotukset) kansalaiset rokotetehtaiden asiakkaiksi. Näin jättipankkien johtamat monikansalliset yritykset saavat aikaan globaalin poliisivaltion, joka pystyy helposti identifioimaan ja tuhoamaan toisinajattelijat. Taloudellinen ja poliittinen valta keskittyy yhä enemmän harvoihin käsiin samalla, kun ihmisiä aivopestään ihailemaan kartellifirmoja johtavia pankkiireita ja miljardöörejä.

 

8. Näkymätön demoninen käsi

Kaikista pahinta tässä kaikessa on sen automaattisuus. Jos annat yrityksille – ja varsinkin pankeille ja rokoteyrityksille – laillisia monopolioikeuksia, niin koko markkinatalouden hintajärjestelmä alkaa automaattisesti ohjaamaan koko taloutta ja yhteiskuntaa nurinkuriseksi. Kaikki valta keskittyy vain muutamiin käsiin. Eikä vain muutamiin, vaan nimenomaan niihin demonisimpiin!

 

 

Mutta eihän tuo voi olla totta. Riikka Purrakin kutsuu tuollaista päättelyä mielisairaaksi salaliittoteoriaksi. Yhteiskuntarauhan säilyttämiseksi viranomaisten on pysäytettävä viranomais- ja valtiokriittiset salaliittoteoriat!

 

Riikka Purra: “Viranomaisten reagoitava rokotekriittisten valheisiin”

 

 

Rokotetehtaat haluavat vain hyvää. Ne puolustavat tiedettä ja edistävät yhteistä hyvää. Totta kai niiden pitää saada mainostaa hyviä asioita!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Vaarallinen salaliittoteoria: Phizer ostanut valtamedian ja kaapannut valtion?

  1. Valta ei ole oikeaa valtaa, jos se ei näy ulospäin.

    Ennen kaupunkien parhailla liikepaikoilla oli aina pankkeja. Torin jokaisella kantilla yksi pankki, jokaiselle puolueelle oma. Mutta sitten tuli EU ja pankeista tuli vain globaalien pankkien haarakonttoreita.

    Mihin pankkien valta siirtyi?

    Menepä vain kaupungin paraatipaikalle ja katsele mitä näet: apteekkeja!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*