6 thoughts on “Päivän kuva

  1. Ota vielä neljäs, viides ja kuudes myrkkypiikki. Ei vieläkään riitä. Seitsemäs, kahdeksas. Nyt tulee uusi tappajaviirus, toinen, kolmas ja neljäs. Äkkiä lisää piikkejä.

  2. Kyllä se taitaa olla sillä tavalla että rokoteet vain laskevat vastustustasoa jotta korona-virus pääsee leviämään ja tarttumaaan rokotettuihin. Ja kun elimistön puolustusreaktin jälkeen rokotteesta jäävät jäljelle ne kaikkein vahvimmat, niin tulee toinen piikki joka tappaa heikomman osan. Ja kun vahvempi taas vahvistuu, niin jäljelle jäävistä seuraavalla pikkillä tapetaan taas ehikompi osa. Näin rokotetut ovat viruksen kasvatusalustoja. Kunnes tullaan tilanteeseen että et pysy hengissä ellet ota seuraavaa piikkiä.

    Ja silloin sillä elämää ylläpitävällä piikillä on jo hintalappu. Ja se ei ole pieni. Jos tietäisit kuolevasi kuukauden sisällä niin paljonko maksaisit yhdestä vuodesta elinaikaa?

    1. Maunolla on kyllä annettuihin näyttöihin verrattuna suuret puheet joka aiheesta, mutta samanlaisia tyhjän jauhajia lienee koko seurakunta täynnä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*