Marco de Wit 11 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kritisoinut persujen kunnanvaltuutettu Ossi Tiihosta, koska hän ei uskalla kunnolla kritisoida persujohtoa esim. lasten kokeellisten injektioiden hyväksymisestä.

 

Onneksi Tiihonen sentään uskaltaa puhua totuuksia Lohjan kunnanvaltuustossa.

 

Parin minuutin puhe alkaa kohdassa 1 h 26 minuuttia. Videon pitäisi alkaa automaattisesti Tiihosen puheen kohdalta.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Video: Ossi Tiihonen varoittaa Lohjan kunnanvaltuustossa myrkkypiikeistä

 1. Koronauskovaiset rättinaamaiset eivät hetkahda vaikka lapsia alkaa kuolemaan.
  Sydänlihastulehduksia lapsilla on Suomessakin jo toistakymmentä viikko sitten, 4.11.21 ilmoitettu 88 vakavaa haittaa. Vakavia haittoja ovat siis kuolema, joutuminen sairaalaan tai lääkäriin/ensiapuun.

  https://www.fimea.fi/tietoa_fimeasta/koronavirus-covid-19-/koronarokotteiden-haittavaikutusilmoitukset/kooste-koronarokotteiden-haittavaikutusilmoituksista

  https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/fi.fimea.tuotanto.dokumentit/Nuoret.pdf

  Kansanmurha siis jatkuu:

  Kauhututkimus Ruotsista: mRNA-rokotteet estää DNA-korjauksen, vahvistaa syövät, aiheuttaa immuunikadon ja kiihdyttää ikääntymisen

  Tukholman ja Uumajan yliopistoista peräisin olevan tutkimuksen kauhistuttava päätelmä on, että ihmiset, jotka ovat ottaneet mRNA-rokotteita (Pfizer/Moderna) kokevat 90% tukahdutettua DNA:n korjausta, joka mm. lisää vaarallista altistumista aiemmin lieviä haittoja aiheuttaneisiin terveysongelmiin.

  https://mvlehti.net/2021/11/04/kauhututkimus-ruotsista-mrna-rokotteet-estaa-dna-korjauksen-vahvistaa-syovat-aiheuttaa-immuunikadon-ja-kiihdyttaa-ikaantymisen/

  Tehkää rikosilmoituksia rokottajia kohtaan, näin on tehty esim. UK:ssa ja syyttäjä on päättänyt syyttää murhasta.
  UK:ssa kuollut lapsia paljon rokotteisiin. Syytteet nostettu ja vastaanotettu, syytettyinä koulut ja rokottajat!

  https://rumble.com/vo1jc7-vaccine-murder-charges-accepted-by-prosecutors-officials-intentionally-kill.html

  Koronarealistien sivuilta löytyy ohjeita rikosilmoituksen tekoon.

 2. CDC:n ilmiantaja: rokotteissa DARPA:n käyttöjärjestelmä

  CDC:n työntekijä antaa lyhyen, mutta todella suoran varoituksen rokotteista tällä videolla. Jaetaan rohkeasti tietoa eteenpäin, koska ihmisiä havahtuu koko ajan enemmän ja enemmän hereille tästä median ja poliitikkojen luomasta valheellisesta koronapsykoosista.

  Tässä on CDC:n ilmiantajan sanoma kirjallisessa muodossa:

  “Ajan takaisin kotiin ja näette tässä CDC:n (USA:n THL) korttini. Älkää ottako tätä rokotetta. Monet soittavat minulle ja kertovat melkein kuolleensa. Kaksi kertoi ottaneensa influenssa ja koronapiikin, ja molemmat melkein kuolivat. Niissä tulee yhteensä 50 mg annos; (25mg + 25mg). Sinuun laitetaan DARPA:n käyttöjärjestelmä, jonka mukana tulee lusiferaasi… Tämä yhdistää sinut tietokoneeseen. Jos olette ottaneet piikkejä ja sairastuneet niistä, ota lääkärisi kanssa D-dimeeritesti, koska kyse on luultavasti mikroverihyytymistä. Elinaikaennuste arvio on 0,5 – 3 vuotta, jos olet ottanut tämän itseesi… Me rukoilemme puolestasi. Älkää ottako piikkejä. Mistä tiedän? Koska olen työskennellyt siellä, mutta nyt toimin ilmiantajana.”

  https://rapsodia.fi/alkaa-ottako-piikkeja-2/

 3. Maailman Terveysjärjestö (WHO) puoltaa ihmisten geneettistä manipulaatiota ”kansanterveyden edistämiseksi”

  Kokeellisten mRNA-geenimanipulaation piikitysten levitessä katseet ovat kääntyneet erityisesti globalistieliitin agendoihin ja järjestöihin, jotka ovat antaneet tälle tukensa. Niihin lukeutuu nyt myös lääkejäteiltä runsaasti vastaanottava Maailman Terveysjärjestö WHO.

  https://mvlehti.net/2021/10/20/maailman-terveysjarjesto-who-puoltaa-ihmisten-geneettista-manipulaatiota-kansanterveyden-edistamiseksi/

  23.10.21 siis maailman rahaeliitti kokoontui Vatikaanissa edistämään transhumanismin agendaa – ”The Code”. Samaan aikaan Helsingin piispa Teemu Laajasalo kuuluttaa geenimuokkauksen mRNA-piikityksiä pakollisiksi.

  https://mvlehti.net/2021/10/18/the-code-globalistieliitti-julistaa-vatikaanissa-piispa-pakottaa-geenipiikityksia-helsingissa/

  Tässä tuon Vatikaanissa 23.10.21 pidetyn konferenssin ohjelma, mm. humanity2.0, keinotekoinen ihmiskunta, transhumaani koodi jne.

  https://www.globenewswire.com/news-release/2021/10/20/2317655/0/en/WISeKey-to-introduce-The-Code-to-the-Metaverse-Programming-Our-Future-For-Good-at-the-forthcoming-Vatican-Collegio-Teutonico-meeting.html

 4. Pfizerin entinen työntekijä Karen Kingston analysoi Pfizerin papereista tietoja jotka koskevat tekoälyn tekemistä näillä rokotteilla:

  https://rumble.com/vnhqap-receipts-dod-joint-artificial-intelligence-center-monitoring-vaxx-deaths.html

  https://rumble.com/vnm1cn-receipts-patent-proves-vaxx-is-obedience-training-platform.html

  Puolalainen tutkija löysi näistä rokotteista munia jotka hautovat ja lisääntyvät kun reagoivat 5G:n kanssa, muodostavat älyverkon rokotettuun ihmiseen:
  https://rumble.com/vnslor-jab-scientist-discovers-hatching-eggs-parasites-birthed-after-injection.html

 5. Levelin lihava poika ja laiha isonenäinen sopivat PerusSionisteihin mahtavasti. PS on Suomen Israel-puolue #1, aivan ylivoimaisesti. Ihme ettei Zyskowicz ole myös liittynyt remmiin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*