Marco de Wit 12 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tässä on erittäin tärkeä aloite, jolla pyritään estämään maailmalla levinnyt käytäntö saada koronapassit työpaikoille.

 

Aloitteen ovat varmasti tehneet rehelliset hyvät ihmiset. Mutta! Ikävä kyllä he vaikuttavat olevan täysiä tuntemattomuuksia, joilla ei ole ollut mitään laki- ja muuta asiantuntija-apua.

 

Kansalaisaloitteiden järjestäminen EI saa olla nopeuskilpailu, vaan se pitää tapahtui asteittain:

 

1. Luodaan ahkera johtoryhmä

 • eli kerätään yhteen monia samanmielisiä ihmisiä, jotka ovat valmiita työskentelemään kansalaisaloitteen läpiviemiseksi

 

2. Johtoryhmä rekrytoi asiantuntijoita

 • johtoryhmässä pitää olla toisaalta lakimiehiä ja toisaalta kansalaisaloiteen aiheeseen liittyviä asiantuntijoita

 

3. Johtoryhmä luo koalition

 • johtoryhmä houkuttelee projektiin mukaan eri eturyhmiä ja varsinkin puolueita, jotka voivat antaa suuria resursseja
 • johtoryhmän on tarvittaessa vaikka luovuttava johtajuudesta ja luovutettava se esim. jollekin suurella puolueelle, joka lupaa markkinoida maksimaalisesti kansalaisaloitetta

 

4. Taitavasti tehty kansalaisaloite

 • lakimiesten ja asiantuntijoiden avustukselle laaditaan mahdollisimman hyvä kansalaisaloite

 

5. Kansalaisaloitetta markkinoidaan maksimaalisesti

 • etukäteen sovitetusti tietyt eturyhmät, järjestöt ja varsinkin puolueet mainostavat kansalaisaloitetta jäsenilleen
 • kansalaisaloitetta markkinoidaan tehokkaasti valtamediassa, somessa ja kaduilla

 

Näillä viidellä askeleella VARMISTETAAN kansalaisaloitteen läpimeno sekä sen asianmukainen käsittely sekä eduskunnassa että valtamediassa. Juuri näin vasemmisto on tehnyt läpi menneissä kansalaisaloitteissaan.

 

Ikävä kyllä Ei koronapassia työpaikoille -kansalaisaloite ei ole tehnyt noita viittä askelta. Toisaalta voi olla, ettei yksikään järjestö olisikaan ollut innostunut projektiin lähtemään. Siinä mielessä on hyvä, että ainakin jotkut aktiiviset kansalaiset kantavat vapauden soihtua. Toivotaan, että ihmiset intoutuvat kansalaisaloitetta kannattamaan. Parissa päivässä onkin tullut jo 10 000 kannatusilmoitusta.

 

 

Kuvassa linkki kannatusilmoitus.fi -sivuille

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Kansalaisaloite: Ei koronapassia työpaikoille!

 1. Marcolta erittäin hyvä huomio. Tämä aloite on tässä muodossan tuhoon tuomittu ja sitten kun kerran tämä aihe on käsitelty, ei seuraavia vastaavia enää edes tarvitse käsitellä!

  Nyt jonkun osaavan pitäisi äkkiä puhaltaa peli poikki ja vaatia sekä laatia asianmukainen aloite. Vaarana on että koko homma vesitetään ja annetaan Eduskunnalle mahdollisuus nollata kaikki naurettavan helposti!

  1. Ei kai se sentään niin huono aloite ole. Käsittääkseni aihe on sen verran yksinkertainen, ettei siinä tarvita lakimieskieltä. Lisäksi viranomaisten tehtävänä on muokata aloitteesta virallisen muotoinen. Voivat tietysti yrittää huijata jollain tavalla, mutta se olisi vaikeaa VARSINKIN, kun onneksi eduskunnassa on VKK! Se varmasti pitäisi huolta siitä, että aloite käsitellään asianmukaisesti. Eli kyllä aloitetta ehdottomasti kannattaa kannattaa.

 2. Ei näitä väärämielisten alotteita koskaan saada läpi menemään ja hyvä jos edes eduskuntaan äänestykseen. Anokin voisi yksistään tehdä tollasen alotteen ja tekikin jo aikanaan EU kansanäänestysalotteen, mutta sekin on kuulemma haudattu johonkin.

  1. Muuta sinä vaikka Pohjois-Koreaan, siellä ei ole ihmisoikeuksia, ei tarvitse lukea ”väärämielisten” alotteita. P.S. Se on aloite.

 3. Meidän ei edes pitäisi keskustella tästä asiasta. Vasta sitten kun lakialoite esim. passista on tehty ja on sen kuulemisen aika.

  Sinällään artikkeli on oikeassa että lähes kaikki aloitteet hylätään sen vuoksi että ne eivät ole lakialoitteita. Ne ovat mielensäpahoitus-kirjeita joissa on maallikko näkemys asioiden korjaamisesta.

  Kansalaisaloite on lakialoite jolloin aloitteessa pitää mainita lait joihin viitataan ja joita halutaan muuttaa. Tai lisätä.

  Tätä kansalasisaloitetta ei ole tehty sen vuoksi että sitä kautta saataisiin muutettua lakeja. Se on tehty sen vuoksi että valtaapitävät tietäisivät mitä mieltä juuri SINÄ olet. Sen vuoksi sähköinen tunnistautuminen.

 4. Muuten hyvä idea ja malli, mutta kun..
  ”johtoryhmän on tarvittaessa vaikka luovuttava johtajuudesta ja luovutettava se esim. jollekin suurella puolueelle, joka lupaa markkinoida maksimaalisesti kansalaisaloitetta”..kaikki puolueethan eduskunassa ovat korruptoituneita ja enemmän tai vähemmän globalistihallinnolle kumartavia, joten saako miltään puolueelta oikeesti tukea tähän asiaan?

 5. Turha ottaa osaa tämmösiin. Suomessa et voi vaikuttaa mitenkään. Demokratia on salaliittoteoria. Suomessa asioista päättä virkamafia.

 6. Työn­te­ki­jän pi­tää saa­da työ­nan­ta­jal­ta pa­kot­ta­va mää­räys ro­kot­tee­n ot­ta­mi­seen. Muu­ten ro­kot­tees­ta ai­heu­tu­va hait­ta on jo­kai­sen omal­la vas­tuul­la (oma vi­kas’, mi­täs me­nit ot­ta­maan) ei­kä va­hin­ko­ja kor­va­ta työs­tä ai­heu­tu­van vam­man, sai­rau­den tai am­mat­ti­tau­din pe­rus­teel­la.

  Maa­il­man­hal­li­tus to­sin on muut­ta­mas­sa tä­tä la­ki­a myös Suo­mes­sa.

  1. Kuinka monella teillä on töitä ja sille lopulle prosentille varmasti löytyy korvaaja, älä pelkää, ei teidät hylkäämällä Suomi pysähdy tai tekijät lopu.

   1. Se olet sitten sinä myrkkypiikitetty, joka työnteollasi elätät ne jotka potkaistaan pihalle siksi että eivät myrkkypiikkiä ota! Varmaan mielelläsi teet tämän, eikö vaan!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*