Marco de Wit 12 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti katsoo totuutta suoraan silmään.

 

Niinpä se myös ainoana mediana kertoo totuuden suomalaisista nykymiehistä.

 

Suomalainen sohvasoturi

 

Myös monet naiset ovat huomanneet tämän totuuden.

 

 

Pauliinalla ei ole suuri odotuksia suomalaisten miesten suhteen.

 

 

Joku sitten huomauttaa, että naiset ovat äänestäneet feministihallituksen valtaan, joka sitten on vain kiihdyttänyt poikien ja miesten kastrointia.

 

 

Tosin kyllä feministihallitusta tukee ainakin miljoona miestä. Lisäksi jostain syystä miehet äänestävät lähes joka puolueessakin naiset valtaan. Näin ovat tehneet sekä demarien että keskustan miesjäsenet.

 

Kaiken kukkuraksi persujen miesjuntitkin onnessaan äänestivät puheenjohtajaksi punavihreistä puskista tulleen feministi Riikka Purran. (Ja 3 varapuheenjohtajaksi housuihinsa suorassa lähetyksessä ulostaneen homon, joka on ”suhteessa” neekerimiehen kanssa.)

 

Eli kyllä se ongelma oikeasti on miehissä eikä naisissa. Jos miehet pitäisivät puoliaan, niin feministit eivät olisi ikinä päässeet valtaan.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

25 thoughts on “Lapset raiskataan ja myrkytetään. Naiset kysyy: Missä on suomalainen mies?

 1. On täysin totta, että suomalaiset miehet ovat historiallisestikin olleet uskomattomia nynnyjä ja ovat vain menneet pahempaan suuntaan todella kovaa vauhtia. Todella säälittäviä nynnyjä ja pelkureita.

  Suomalaiset naisetkin ovat itsekin uskomattomia lehmiä ja huoria. Länsimaailman kaikkein paskimpia naisia jotka vaihdetaan lähes kaikki tulevaisuudessa. Edes muissa länsimaissa ei ole samanlaisia valkoisia lehmiä kuin Suomessa.

  Perusongelma ovat kuitenkin säälittävät nynnymiehet. Oikeat miehet pistäisivät suomalaiset lehmätkin kovaan kuriin ja tukkisivat huorien suut. Suomalaiset nynnymiehet kuitenkin vain vikisevät ja kannattavat jotain bettre folke-feministilehmää ja housuihin paskovaa huomiohuoraavaa homomiestä. Siis ihan oikeasti!

  1. Suomalainen heroismi wwkakkosesta tunnettiin ja tunnetaan. Paljon tuli selkääntaputuksia ulkomailla ennen vanhaan.

  2. Ongelma ja pulma on väärin esitetty.
   Ymmärrän toki mistä absoluuttiselta kuullostava yleistys juontuu. Se ei kuitenkaan auta ymmärtämään mitään.
   Ensinnäkin emme tiedä mitä nämä ”Maria Forsbergit” itse tekevät ja mihin pyrkivät, mikä on perustavanlaatuinen maailmankuvansa, eli se yksiulotteinen hätähuuto miehille on tyhjänpäiväistä twötteröintiä. Onko muuten Maria Forsberg itse edes valmis luopumaan naisten ääni-ylivoimasta päätöksenteossa? Tai vielä paremmin, luopumaan oikeudesta ylipäätään osallistua varsinaiseen päätöksentekoon valtion ydinosa-alueilla: valtion ja väestöjen rajat&oikeudet, oikeuslaitos, talousmekanismit, budjetit. Tuskinpa on.

   Teräviä ja voimakkaita (itsenäisiä) miehiä JA heitä potentiaalisesti seuraavia voimallisia ja tasapainoisia IQtaviksia on muuten niin vähissä, että ei valiomiesten kannata pilata elämäänsä puhaltamalla myrskytuulta vastaan marginaalissa.

   Ja siinäkin utopistisessa tapauksessa että tietyillä osa-alueilla saataisiinkin erävoittoja, niin muuttuuko kuitenkaan koko poliittinen järjestelmä ja esim. naisten 1:1 ääni sekä oikeudet valta-asemiin jossa he eivät ole huonojen päätösten maksajina? Onko miehiä tai edes Mariaforsbergejä tarpeeksi muuttaakseen… niin mikä se Marian tahtoma muutos oikein on – ja jos valtaosassa miehiä onkin sitä jotain mikä edustaa Marian ihannemiestä, niin kuinka äkkiä Maria zoomaa joihinkin muihin sellaisiin ominaisuuksiin jotka ei sittenkään käy yhteen etuoikeutetussa maailman tilanteessa kasvaneen Marian kanssa? Veikkaan että alta aikayksikön.

   Ei. Huolehdin itsestäni nyt ja sitten jos tyrannit koputtaa mökin ovella eivätkä jätä rauhaan niin he pääsevät mullan alle.

   Jos vallankumousmieliala alkaa yleistymään ja sen jälkeen tarvittavaa vallankumouksellista prosessia saadaan käyntiin, niin tähtäimessä täytyisi olla edustuksellisen feikkidemokratian ja universaalin äänioikeuden sekä universaalin ääniARVON kuoppaaminen. Siksi muuten myös suorademokratia on heikko järjestelmä kun keskivertoälykin on heikko. Ei keskivertoihmiset ymmärrä suuria kokonaisuuksia ja sen osasia EDES VÄLTTÄVÄLLÄ ARVOSANALLA.

   Järki, realismi ja pragmaattisuus diktatoivat että valtiomiehet eivät ennenaikaisesti ja surkealla riski:voitto suhteella lähde pilaamaan elämiään Paüliinan&Marian kuvitelmien alttareille.
   Sen sijaan valiomiehet valmistautuvat ja tekevät jatkuvia siirtoja tässä suuressa šakkipelissä jossa on vain kourallinen varsinaisia šakin pelaajia ja 98-99% ovat puluja – Maria & Paüliina mukaanluettuna.

   1. Miksi selität tuota täällä ihmisille jotka osaavat juuri ja juuri hengittää ilman apua. Sarjakuvatkin tulee tavuttaa jotta he pysyvät kärryillä. Ei marcoliinin seuraajat pysy perässä.

  3. Autokojaus muutti sanan valiomies väärin valtiomieheksi.

   Jaakko Miettisen kommentti alla oli hyvä. Kiitos siitä. Minäkin olen muuten ollut vege yli puolet elämästäni mutta käytännön syistä aloin metsästämään haittaeläimiä ja niitä syömään, ettei hukkaankaan menisi.
   Ps. teen kyllä aktiivista työtä välttääksemme edes jotain eliitin johdateltavissa olevien junttien, pehmomiesten ja yleisen akkavaltain ylilyöntejä.
   Pps. pehmomies-meemit ja twitterpöhinä ehkä hillitsevät pehmokehitystä, mutta ei ratkaise sitä, kuinka konservatiiviporukkakin on eliitin hyödyllisiä idiootteja eli Hegelin dialektiikan pelinappuloita.

 2. Marco, myönnetään että vika on viime kädessä raukkamaisissa nynnymiehissä, mutta minkä takia suomalaisia lehmiä pitäisi sitten suojella? Mikä on se syy?

  Eivät miehet ole koskaan uhrautuneet ja kärsineet naisten puolesta ilman jotain oikeata syytä. Ei ole mitään syytä uhrautua tällaisille kylmille miehiä vihaaville, halveksiville lehmille. Miksi naiset eivät edes yritä sitten osoittaa, että heitä kannattaa suojella ja he ovat rohkeiden ja oikeiden suomalaisten miesten puolella? Kaikissa muissa maissa naiset tajuavat tämän, mutta eivät suomalaiset miehiä vihaavat ja halveksivat lehmät, jotka ovat aina vain sulkeneet miesten päälle.

  Yhtäkään tällaista kylmää feministilehmää ei pidä suojella, eli lähes yhtäkään suomalaista naista. Oikeat suomalaiset naiset ovat hyvin harvassa, kuten oikeat suomalaiset miehet.

  Ei ole mitään syytä suojella tällaisia paskoja naisia, jotka ovat aina vihanneet ja halveksineet suomalaisia miehiä, myös niitä kunnollisia ja hyviä miehiä. Ovat vain rahan ja ulkonäön perässä.

  Minun puolesta voidaan ostaa lähes kaikille liput johonkin Afrikkaan tai lähi-itään ja otetaan kunnon valkoisia naisia tilalle. Miehethän eivät tarvitse naisia ja naisia kyllä saa aina lisää.

  Eli myös suomalaisten naisten pitää edes yrittää osoittaa, että he ovat suojelemisen arvoisia naisia ja eivät ole mitään rotupettureita, mutta edes mitään yritystä ei ole näkynyt. Etelän miehet kyllä kiinnostaa suomalaisia huoria vaikka ei olisikaan rahaa ja vaikka olisi kuinka tuhma mies.

  1. Kuulostaa siltä että vaimosi on lähtenyt ”etelän gigolon” matkaan, sen verran katkeraa puhetta. Tuolla asenteella et kyllä uutta naista saa, vaikka sanotkin että naisia saa aina lisää. Kannattaisi käsitellä tuo naisviha pois, ja aloittaa sitten puhtaalta pöydältä. Raittiille kunnolliselle miehelle löytyy aina ottajia, ei tartte olla adonis eikä miljonääri.

 3. Suomalaisia naisia ei kannata suojella ja muualta saa tilalle oikeita, parempia naisia. Olisi typerää uhrautua tällaisten kylmien lehmien takia.

 4. Minulla on lämmin ulkomainainen, asun myös ulkomailla. Harmittaa ne nuoruusvuodet jotka käytti suomalaislehmien lypsettävänä. Maastamuutto on hyvä asia!

 5. Olen huomannut saman. Uskomattoman pallittomia, tutisevia nyhveröitä. Omat lapsuuden ystävänikin ovat kaikki nyt joko hysteerisiä itkeviä sosiofoobeja, totuutta pakoilevia narkkareita, kuivia molottajia jotka eivät uskalla edes matkustaa yksin ulkomaille (siis ennen koronapaskaakaan), tai jonkun vihaisen kaljupääfemakon nöyriä rahapusseja. Tai kuolleita. Yksi joutui paniikkiin kun meni helsingissä junalla lippuvyöhykkeen ulkopuolelle ja olisi joutunut ostamaan konduktööriltä lipun ihan kasvotusten. Juoksi säikähtäneenä ovesta ulos jollain helvetin hevonkuusen asemalla ja sitten piti mykkäkoulua viikon verran ikään kuin se olisi ollut jonkun muun syy. Oma isäni on vieläkin pahempi, suorastaan kuvottava mato. Kirmasi varmaan Suomen ensimmäisenä piikille ja ylipuhui siskoni myrkyttämään itsensä ja perheensä.

  Itse rakennan uutta elämää kaoottisessa slaavimaassa, käyn salilla joka toinen päivä, opettelen jatkuvasti uusia taitoja, teen rahaa tyhjästä ja seurustelen puolet itseäni nuorempien sulottarien kanssa etsien sitä yhtä oikeaa, jumalaista. Tulevia lapsiani ei kukaan rokota eikä uhkaile.

  Olen muuten vegaani ja olen ollut yli neljännesvuosisadan, joten älkää vetäkö sitä välttämättä automaattisesti samaan nippuun.

  1. Saat vegaaniuden poikkeuksellisesti anteeksi. Jokainen syököön mitä haluaa, kunhan ei pakota muita syömään samaa ja ei sitten vaadi muita maksamaan elättämisensä.

   Teit aivan oikean ratkaisun jättäessäsi suomalaiset kylmät huorat taaksesi. Kunnon naisia kyllä saa tilalle jos vain haluaa hakea. Monet suomalaiset miehet eivät vain katso omia nurkkia pidemmälle, vaan alistuvat suomalaisille huorille ja tyytyvät näihin lehmiin.

   Suomalaisille naisille tavallinen kunnon asiallinen mies ei ole mitään. Halveksii vain. Katsokaa oikeita kunnon naisia itänaapurien maista.

 6. 80 prosenttia naisista on kiinnostunut vain ja ainoastaan rikkaimmista ja komeimmista 20 prosentista miehistä. Kyllä ne 20 prosenttia miehistä auttaa suomalaisia lehmiä. Älä murehdi Marco. Aivan varmasti auttavat.

  Suomalaiset lehmät itse valitsevat miehensä jotka suojelevat ja auttavat heitä ja heidän lapsiaan. Ei suomalaisia naisia kiinnosta loput 80 prosenttia miehistä. Nämä miehet saavat auttaa näitä naisia jos huvittaa, mutta meitä ei ainakaan kiinnosta. Suomalaisille naisilla on jo miehet tai pitäisi olla. On heidän oma vikansa jos he haluavat vääriä miehiä joita eivät voi saada. Jokainen näistä naisista tullaan raiskaamaan, mutta miehet ottavat parempia naisia tilalle. Näillä naisilla ei ole minkäänlaista arvoa edes hyville suomalaisille miehille.

 7. Fantasioi Laittoman Lehden kommenttipalstalla pakolaisten ampumisella messiasta myöden. Siinä on kaikki mitä te ”alfat” teette, tai no tukien nosto ettei itse tarvitse sohvalta nousta.

 8. Suomalaiset naiset ovat erittäin älykkäiden neekereiden ja erittäin älykkäiden arabi ja turkkilaismiesten lapsen synnyttäjiä. He varmasti auttavat suomalaisia naisia. Kyllä varmasti on hyviä miehiä ja suomalaiset miehet ovat kaikki aivan paskoja miehiä.

  Suomalaiset naiset ovat valkoisten naisten pohjamutaa, eivätkä mitään valkoisia laatunaisia.

  Suomalaisissa miehissä on valtavasti raukkamaisia ja pelkureita betamiehiä, mutta ei tällainen naisten pohjamutakaan saa niitä oikeita suomalaisia miehiä pariutumaan heille.

  Naisille ei kelpaa käytännössä yksikään suomalainen mies jos ei ole erittäin rikas ja komea, mutta yhteiskunnan romahtaessa voimme vaihtaa naiset paljon parempiin naisiin. Nämä naiset eivät tule koskaan valitsemaan suomalaisia miehiä ja silloinkin kun valitsevat niin kyllä ovat saatanan kovia valittamaan kaikesta, mikään ei riitä ja pn lähes varmaa, että suomalainen nainen ottaa avioeron.

  Ei ole mitään syytä pariutua suomalaisen naisen kanssa, edes vaikka olisit rikas ja komea. Eivät nämä ole mitään hyviä naisia ja hyviä parisuhdekumppaneita. Kaikki suomalaiset miehet tietävät mitä lehmiä suomalaiset naiset ovat. Ei kiitos.

 9. On se kumma että hipin retaleet ovat päässeet edustamaan miehiä tuossa kuvassa.
  Vastuuntunnottomia pikku paskoja jotka toki tapettin leffassa ilman syytä.

 10. Suomalaiset naiset ovat kyllä yksi turhimmista asioista maailmassa. Suurin osa suomalaisista miehistä on tottunut elämään ilman heitä koska halveksivat ja vihaavat myös kunnollisia ja hyviä miehiä. He ovat katuhuoria jotka näkevät suomalaisissa miehissä vain suuret rahat tai ulkonäön. Muuten olet näille lehmille pelkkää ilmaa.

  Turha nyt vikistä että meitä raiskataan. Itse ovat suomalaiset naiset halunneet rajat auki, olleet aina kiimassa etelän miehiin jotka vetävät naisia turpaan ja kuristavat naisia ja vihaavat, sekä halveksivat kaikkia suomalaisia miehiä.

  Suomalainen nainen kiinnostuu vain jos mies on rikas, mies on komea tai mies vetää naista turpaan. Siinä on kolme vaihtoehtoa joilla nainen kiinnostuu miehestä. Kunnollinen, hyvä ja tavallinen mies ei suomalaista naista kiinnosta.

  Nyt te suomalaiset naiset maksatte hintaa narttuilustanne ja suomalaisten miesten jatkuvasta vihaamisesta ja se on aivan oikein. Tätä menoa eidät raiskataan lopulta kaikki. Teitä ei tarvitse kukaan.

 11. Suomen seuraava presidentti on p********-Pekka. Kuinka monta ääntä homo-Pekka saa? Suur-Helsingissä asuu jo pelkästään puoli miljoonaa homoa eli kyllä sieltä melkoinen potti tulee kokonaisuudessaan.

 12. Ei hätää, kohta tulee oikeen kunnon rotumiehiä, olihan yhdellä jo lapparikin kourassa, kun on niin työintoinen..no ei vaineskaan. Tässä pitäisi liittoutua. Yksin yksilöinä ei pärjää systeemiä vastaan.

 13. Kiitos erittäin vyvästä syväluotaavasta analyysista.
  Kommenttiosiossa on myös loistavia näkemyksiä 👍🏻

 14. https://www.tilastokeskus.fi/tietotrendit/artikkelit/2018/alle-viidennes-opiskelijoista-opinnoissa-joissa-tasaisesti-naisia-ja-miehia-koulutusalojen-eriytyminen-jatkuu/

  https://thl.fi/fi/web/sukupuolten-tasa-arvo/tietolahteita/tasa-arvotilastoja

  https://www.eva.fi/wp-content/uploads/2012/02/Syrjaytyminen.pdf

  1 of 20 ”Syrjäytyneistä nuorista lähes neljännes on maahanmuuttajataustaisia. Vieraskielisistä kouluttamattomista nuorista joka kolmas on syrjäytynyt – kantaväestöön kuuluvista syrjässä on joka kahdeksas. Syrjäytyminen on läheisesti myös maahanmuuttoon ja kotouttamiseen liittyvä ongelma.”

  3 of 20 ”Vuonna 2010 kaksi kolmasosaa syrjäytyneistä nuorista oli miehiä.” ”Jos ero nuorten miesten ja naisten syrjäytymises-sä on iso, kantaväestön ja vieraskielisten nuorten ero on huima.”

  5 of 20 ”Maahanmuuttajaperheisiin kuuluvien naisten pääsy työmarkkinoille on joko erityisen vaikeaa tai sitten he eivät edes halua työmarkkinoille. Maahanmuuttajanaisista osalla voi kotiin jääminen kuulua kulttuuriin, vaikka heillä ei olisikaan lapsia.”

  6 of 20 ”syrjäytyneet nuoret eivät ole vuodesta toiseen samoja henkilöitä.”

  15 of 20 ”Monet, varsinkin ulkopuolelle jääneet maahanmuuttajat lähtevät maasta. Maahan muuttaneista joka viides muuttaa myöhemmin takaisin alkuperäiseen kotimaahansa tai kolmanteen maahan. Lisäksi ulkopuolisia naisia siirtyy perhevapaille.”

  16 of 20 ”syrjässä olevien joukko pysyy vuodesta toiseen lähes samansuuruisena, tulee poistuvien syrjäytyneiden tilalle suurin piirtein yhtä paljon uusia nuoria”

  https://thl.fi/fi/web/sukupuolten-tasa-arvo/tasa-arvon-tila/hyvinvointi-ja-terveys/sukupuolten-hyvinvointi-ja-terveyserot

  ”transnuoret ovat selvästi tyytymättömämpiä terveyteensä kuin cisnuoret. Transnuorilla on myös enemmän masennus- ja ahdistusoireita.”

  https://www.tuni.fi/alustalehti/2016/01/12/miksi-masennus-syrjayttaa-nuoria-aikuisia-tyoelamasta/

  ”Masennus leviää länsimaissa epidemian kaltaisesti, joten se voi koskettaa jossain vaiheessa elämää ketä tahansa. Nuoret aikuiset ovat tässä yhteydessä erityisen haavoittuvia.

  https://thl.fi/fi/tutkimus-ja-kehittaminen/tutkimukset-ja-hankkeet/koronakriisin-vaikutukset-sukupuolten-tasa-arvoon-suomessa

  Päivitetty: 9.2.2021
  Kesto: 1.12.2020–31.5.2022 ”Koronakriisin vaikutukset sukupuolten tasa-arvoon Suomessa -hanke tarjoaa kipeästi kaivattua tutkittua tietoa koronapandemian ja siihen liittyvien politiikkatoimien lyhyt- ja pitkäkestoisista sukupuolenmukaisista vaikutuksista sekä vaikutuksista sukupuolten tasa-arvon tilaan Suomessa”

  1. Tämä on aivan varma asia tulevaisuudessa. Kuri suomalaisille lehmille tulee olemaan kova. Tulevaisuudessa ei ole olemassa enää minkäänlaista naisten valtaa. Naisten valta on tällaista hyvien aikojen teennäistä mielikuvitusvaltaa. Naisten kaataessa yhteiskunnan palaamme kuitenkin takaisin vahvojen miesten valtaan. Viha naisia ja naisten tekoja kohtaan tulee kuitenkin jatkumaan ikuisesti. Teitä ja tekojanne ei tulla koskaan unohtamaan.

   1. Se on ilmoitusluontoinen asia sitten kun se halutaan toteuttaa ja naiset ovat lopulta kuitenkin vain tyytyväisiä päätökseen. Ei saa kuitenkaan se naapurin eukkokaan äänestää. Samalla voidaan ottaa naiset pois työelämästä sotkemasta.

 15. Useimmat naiset saavat juuri mitä naiset ovat halunneet. Eivät naiset ole mitään tyhmiä. Monet haluavat tulla raiskatuiksi, avata rajat totaalisesti ja aivopestä lapset suvakismilla ja satanismilla.

  Naiset pitää saada helvetin kauas siitä päätöksenteosta mikä lapsille on parasta ja miten lapset pitää kasvattaa. Naiset ovat toki hoivaajia, mutta he ovat vajaaälyisiä ihmisiä joille pitää sanoa miesten toimesta miten lapset pitää kasvattaa ja mihin suuntaan yhteiskuntaa pitää viedä. Naiset eivät osaa ajatella mitään itse. Kaikki pitää sanoa heille erikseen.

  Äänioikeus heti pois naisilta. Tämä ei ole mitään vaikeaa. Ilman naisten ääniä suvakismi ja avoimet rajat, sekä satanismi eivät olisi mahdollisia edes nyt.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*