Marco de Wit 12 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra on yksi Suomen politiikan kaikista kovimpia rokotefanaatikkoja. Tämä on todella erikoista, koska persut ovat Suomen ylivoimaisesti rokotekriittisin puolue.

 

Kuvassa linkki Hesariin

 

 

Halla-aho ei kuitenkaan ollut tarpeeksi innokas rokotefanaatikko, koska hän ei ollut kovin innokas ottamaan kokeellisia injektioita. Vasta valtamedian ja Purran painostuksesta hän suostui ottamaan injektion. Luotto Halla-ahon rokotefanaattisuuteen oli kuitenkin jo mennyt, joten tästäkin syystä hänet vaihdettiin valtaeliitille suotuisampaan ja vieläkin innokkaampaan rokotefanaatikkoon, Riikka Purraan.

 

Purra oli nimittäin jo pitkään ollut rokotemafian agenttina Sitran hallituksessa. Ja tietysti kovalla palkalla. Sitrassa Purra on sitten ollut suunnittelemassa myös ihan uusia koronarokotekampanjoita, vaikka kyse ei ole perinteisistä pitkään testatuista rokotteista, vaan uusista kokeellisista mnra-injektioista.

 

Purra ei ole sanallakaan kritisoinut näiden kokeellisten injektioiden tuputtamista lapsille ja nuorille. Ei vaikka ne näyttävät synnyttävän mm. sydänlihastulehduksia varsinkin nuorille miehille ja pojille.

 

Purra on myös suojellut Sitran koronarokotekampanjoita varmistamalla, etteivät persut perustuslakivaliokunnassa sanallakaan kritisoineet natsipassin loukkaavan perustuslaillisia oikeuksia. Näin Purra myös varmisti kovapalkkaisen uran lääke- ja rokotemafian suojeluksessa, jos sattuu menettämään puheenjohtajan ja kansanedustajan paikkansa.

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

 

Tämäkään ei kuitenkaan ole riittänyt Purralle. Hän toimii rokotemafian agenttina myös muilla tavoin. Tämä on Purralle helppoa, koska hän oikeasti inhoaa rivipersujen rokotekriittisyyttä. Niinpä Purra ihan avoimesti alkoi haukkumaan rivipersuja valehteleviksi salaliittoteoreetikoiksi.

 

Riikka Purra: “Viranomaisten reagoitava rokotekriittisten valheisiin”

 

 

Mielenkiintoista asiassa on varsinkin se, että Purra piti harhaisena salaliittoteoriana nimenomaan suolaliuosteoriaa.

 

 

 

 

Miksi Purra pitää suolaliusteoriaa harhaisena ja jopa mielisairaana valheena? Teoriahan vaikuttaa täysin järkevältä. Sen mukaan valtaeliitti ja varsinkin rikkaat liikemiehet, filmitähdet ja huippu-urheilijat eivät halua riskeerata terveyttään ottamalla kokeellisia injektioita. Eikä varsinkaan useita kertoja vuodessa.

 

Valtaeliitin näkökulmasta olisi täysin loogista välttää kokeellisiin injektioihin kuuluvat riskit vähintäänkin viivyttämällä rokotteen ottamista, jotta ehtivät nähdä niiden vaikutukset massoissa.

 

Toisaalta he eivät kuitenkaan voi julkisesti sanoa viivyttävänsä rokotteen ottamista, koska tällöin he tuhoaisivat valtaeliitin rokotenarratiivin, jonka mukaan kokeelliset mnra-injektiot ovat täysin turvallisia. Niinpä valtaeliitin jäsenten kannattaa salaa ottaa suolaliuosta rokotteen sijasta. Näin he sitten saavat pisteet valtamedialta välttäen kuitenkin kokeellisen injektion riskit.

 

Varsinkin huippu-urheilijoiden kannattaa tehdä näin. Heille kaikki sairastumiset ovat todella vakava paikka, joka voi tuhota koko uran.

 

Päivän video: Salaliittoteoria

 

Niinpä valtaeliitin ja varsinkin huippu-urheilijoiden kannattaa ottaa suolaliuosta varsinkin, kun se olisi heille myös suhteellisen helppoa. Heillä on jo valmiiksi luotu systeemi eli omat luottohenkilöt, joilta saada esim. steroideja. Lisäksi huippu-urheilijoilla ja heidän rikkailla urheiluseuroilla on omat luottolääkärit ja luottohoitsut, jotka katsovat sormien läpi heidän dooppausta. Ei olisi vaikeaa saada joku luottohoitsu antamaan suolaliuosta.

 

Ai, mutta Riikka Purran mukaan sellainen ei nyt vaan kertakaikkiaan ole mahdollista. Salaliittoteoriat ovat mielisairaita. Sitä paitsi dooppausta harjoittavat vain Venäjän ja Kiinan urheilijat!

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

18 thoughts on “Riikka Purra: Väitteet suolaliuosta sisältävistä eliitin koronarokotteista on vaarallinen salaliittoteoria!

 1. Riikan suuttumiset ovat suorastaan hellyyttävän naiivi ja ilmeinen osoitus siitä, mitkä puheenaiheet osuvat eliittiä kipeään paikkaan. Kun Purra alkaa riehua ja nimitellä tai halventaa ihmisiä somessa, youtube-kommenteissa tai muissa lausunnoissa, voi lukija olla sataprosenttisen varma, että jokin isompi salaisuus uhkaa paljastua. Hyvä, että on näin helppolukuinen valehtelija näin keskeisessä asemassa.

 2. No mitä ne ”rokotteet” sisältää?

  Tällä hetkellä kaikki viittaa siihen, että ”rokotteet” ovat paskaa.

  Kuka edes haluaa ”koronapassia”?!! Hankkimalla tuollaisen asiakirjan todistat vain sen, että olet antanut piikittää itseesi paskaa!

 3. ”Purra on myös suojellut Sitran koronarokotekampanjoita varmistamalla, etteivät persut perustuslakivaliokunnassa sanallakaan kritisoineet natsipassin loukkaavan perustuslaillisia oikeuksia.”

  Natsipassin? PerusSionistit siis ovatkin kansallissosialisteja? Wau! Päivän hyvä uutinen! Nyt voinkin äänestää PS:ää!

  Ei kun, hetkinen… Siis passi on paha? Natsi on synonyymi pahalle? O.K. Sitten tämä meneekin mutkikkaammaksi. Suomi hävisi II maaimansodan eli paha (natsit) voittivat. Saksa oli Suomen puolella eli me olimme hyviä.

  Pankit ja lääkeyhtilöt ovat siis pahojen ja natsien vallassa. Tämä on hieman monimutkaista, mutta kyllä se kai siitä.

  1. Hyvä pointti, mutta kun se natsipassi-sana vaan uppoaa niin hyvin suvakeihin. Lisäksi pitää muistaa, etteivät natsit vastustaneet rokotehuijausta ja painostivat ihmisiä piikille, jotta saisivat enemmän merkintöjä rokotekorttiin. Kansallissosialistien pitäisi ottaa tästä vastuu ja korjata virheensä eikä käyttäytyä aivan kuin Hitler ei olisi koskaan ollut väärässä missään merkittävässä kysymyksessä.

   Näiden virheiden – kuten sosialismin ja autarkian – takia Barbarossain epäonnistui ja Saksa hävisi sodankin. Kiinassa kommunistit ovat myöntäneet, että markkinataloutta tarvitaan, joten miksei kansallissosialistit??

   1. Autarkia takasi riippumattomuuden eli sen, että ylipäänsä kyettiin taistelemaan vastaan. Kilpaileva taloussysteemi ja toisaalta muun maailman vihamielisyys suorastaan olisivat pakottaneet siihen. Autarkiat ovat menestyneet historian saatossa hyvin. Tosin Saksan asema oli silti haavoittuva, kun ei pystynyt tuottamaan raaka-aineita itse ym.

    1. Se juuri on se pointti. Autarkiat toimivat aina tehottomasti, mutta erityisen tehottomasti raaka-aineiltaan köyhässä korkan väestöntiheyden omaavassa maassa. Kuten Saksassa, jossa autarkiapolitiikka on seinähullua.

     1. Tosiasiassa esim. Saddamin Irak tai Kansallissosialistinen Saksa olivat autarkioita ja suuria menestystarinoita

 4. Koko aikahan toi maali liikkuu. Alku vuodesta oli tavoitteena korkea 80%n rokotekattavuus ja sitä pidettiin ihannetilana, jolloin kaikki on taas hyvin. Nyt kun se on virallisesti muka saavutettu ryöpsähtääkin taas korona-aalto ja kaikkien pitäis kirmata kiireen vilkkaa piikille..ja tietty koronapasseja jatketaan, sulkuja suunnitellaa ja ties mitä.

 5. Veikkaan etten ole yksin kun kirjoitan että jokainen saa minun puolesta vapaassa länsimaassa vetää mitä mömmöjä itse haluaa, eikä asia minulle kuulu.

  Se ei kuitenkaan missään tapauksessa tarkoita sitä että näitä kokeellisia mömmöjä vapaaehtoisesti narkkaavat rokotehörhöt voisivat pakottaa meitä muita seuraamaan itseään ja vetämään samoja mömmöjä.

  Asiahan on niin että kannan ylpeänä isoisiltäni perittyä miljoonien sukupolvien katkeamatonta geenien täydellistä ketjua tässä ajassa, eikä minulla ole mitään syytä ruveta näillä kokeellisilla geenimanipulaatomömmöillä loukkaamaan edesmenneitä sukupolvia ja mahdollisia tulevia jälkeläisiäni.

  Elikkä. Kannan ylpeänä ja kiitollisina perimäni virheettömäksi katsomani geenit kehdosta hautaan asti, kuten edeltäjänikin ovat aina tehneet, enkä ikinä, enkä missään tapauksessa, suostu arvokkaita perintögeenejäni millään tavalla häpeillen rokotteilla muokkaamaan.

  Jos meinaavat moisia kokeellisia geeninmuokkausmömmöjä minuun väkisin pistää niin katson sen sotatoimeksi ja siihen hommaan tulee olemaan tarjolla vain kuollut ruumiini ja siitä voidaan olla varmoja, kuten Antti Rokkakin totesi ettei minua koiranlailla tapeta.

  https://youtu.be/JQcdV4KIr4c?t=13

 6. Näen asian niin että tehdäänpä me täällä elämämme aikana mitä tahansa niin tämä ihmisen maanpäällinen elämä on jokatapauksessa lyhyt kuin perhosen lento eikä aikaakaan päädymme ajasta ikuisuuteen isoisiemme seuraan..

  Tekee pahaa ajatella sitä väistämätöntä isoisien kohtaamista ja kun minulta sitten tentataan perintögeenieni muokkaamistarpeesta. Voin jo valmiiksi kuvitella miten kiusallisesti asiaan siellä suhtaudutaan. Joku tietokoneohjelmia kyhännyt puoliksi autistinen sekopäänörttikö rikoskumppaneineenko osaa ”korjata” ja ”parantaa” nämä miljoonia sukupolvia luonnollisella tavalla kehittyneet geenini paremmin kuin äitiluontoko on ikinä osannut konsanaan?

  Pelkkä ajatus hävettää sen verran että veikkaan että hakeutuisin mieluummin vapaaehtoisesti suoraan syvimpään helvettiin silkasta häpeästä!

  1. Ei rokote geeneihin vaikuta. Eikä siellä ole siruja, metallia, loiselijöitä tai muutakaan mitä täällä väitetään. Samanlainen rokote kuin kurkkumätää tai poliota vastaan. Ainoa ero että vähemmän käytössä ollut. Samat geenivirheesi saat rauhassa siirtää eteenpäin mitä jo omaat.

 7. Aikanaan viranomaiset joutuivat puuttumaan valheisiin että maapallo olisi muka pyöreä, tällaisista väitteistä rankaistiin ankarasti. mitähän Riikka olisi sanonut jos olisi elänyt silloin ? laittanut mielipiteestä vankilaan ?

 8. Heidän rokotepullonsa ovat viekkaalla tavalla erilaisia. Eräissä rokotepulloissa on vain suolaliuosta, eräissä pienehkö määrä myrkkyä (esim. grafeenia tai muita nanopartikkeleita), eräissä hieman enemmän myrkkyä ja eräissä suoraan tappava määrä myrkkyä. He eivät voi kerralla alkaa murhata kaikkia, koska heidät saataisiin kiinni ja myrkyttäminen loppuisi. Siksi he etenevät vähittäin, askel askelelta. Siksi he julistavat aina uusia ”taudin puhkeamisia”, ”uusia variantteja” ja uusia välttämättömiä rokotuksia uusilla rokotteilla. Aluksi tappavia pulloja on vähän, seuraavalla kerralla hieman enemmän, seuraavalla vielä enemmän jne. jne. loputtomiin. Näin kaikki hallituksiin, terveysviranomaisiin ja rokotuksiin uskovat – siis valtaosa ihmiskunnasta – saadaan murhattua äärimmäisen helposti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*