Marco de Wit 13 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laittoman Lehden kommenttiosiossa on viime aikoina ollut kiivasta keskustelua suomalaisten ja venäläisten naisten eroista. Nyt yksi lukijoista antaa oman analyysinsä:

 

Venäläisessä kulttuureissa heimolla, suvulla, perheellä ja uskonnolla on usein paljon suurempi rooli kuin Suomessa. Kaikki ihmiset haluavat järjestystä ja vakautta tavalla tai toisella ja usein väkivalta, vahvat johtajat, uskonto ja perhesiteet ovat ne tavat joilla venäläisistä kulttuurissa haetaan luottamusta, statusta ja järjestystä. Heidän luontaisessa ympäristössään ihmiset voivat luottaa korkeintaan omaan perheeseensä ja sukuunsa. Oma suku on erittäin tärkeä venäläisille ja muille heimokulttuureille.

 

Venäläiset pitävätkin kaikkia suvun ulkopuolisia mahdollisina pettureita, loikkareina ja vihollisina. He ovat myös auktoriteettivastaisia ja melko kurittomia ihmisiä, jotka suhtautuvat hyvin epäillen myös omiin auktoriteetteihinsa, jotka voivat kääntyä heitä itseään vastaan ja vaihtaa puolta.

 

Venäläiset miehet ovat keskimäärin suomalaisia machompia, elävät vaarallisemmin ja nopeammin. Usein he markkinoivat geneettistä laatuaan uhkarohkeilla tempauksilla ja tempuilla, joissa miehille voi käydä todella huonosti ja joita suomalaiset voivat usein pitää typerinä. Venäläiset miehet ovat myös usein olleet äärimmäisen julmia, raakoja ja tunteettomia, jotka ovat tehneet suomalaisillekin brutaalia ja käsittämätöntä väkivaltaa.

 

Monet eivät kuitenkaan ymmärrä, että myös venäläiset naiset pitävät ja kiinnostuvat voimakkaista, kylmistä, julmista ja tunteettomista miehistä, usein esimerkiksi mafiamiehistä ja sotapäälliköitä. Tämä johtuu siitä, että epävakaassa ja vaarallisessa ympäristössä nämä miehet pystyvät todennäköisimmin pitämään naisen ja naisen lapset hengissä, sekä tällaiset miehet saavuttavat tällaisessa ympäristössä todennäköisimmin valtaa ja statusta. Sama tilanne on myös maailman kehitysmaissa, joissa naiset itse haluavat ja kiinnostuvat kaikkein julmimmista ja brutaaleimmista miehistä.

 

Alla olevalla videolla venäläiset naiset laulavatkin haluavansa vahvan miehen joka ei juokse karkuun, kuten Putin on.

 

Venäläinen parivalinta johtaa kuitenkin siihen, että venäläisistä yhteiskunnista tulee jatkossakin melko epävakaita ja matalan luottamuksen yhteiskuntia, joissa esiintyy paljon korruptiota, rikollisuutta, julmia johtajia jne, mutta ainakaan myöskään tavalliset venäläiset eivät sokeasti luota auktoriteetteihin ja valtamediaan tai liikkeellä oleviin tietoihin.

 

Tällä hetkellä monet venäläiset epäilevät myös venäläisissä piikeissä olevan jotain pahaa tai ainakin siru ja hyvin iso osa venäläisistä yrittää todella kovasti välttää myös venäläiset Sputnik-piikit.

 

Vaikka mm. iso osa venäläisistä kannattaa Putinia, he eivät ole uskollisia Putinille, vaan venäläiset tukevat Putinia joka tuo venäläisille vakautta, statusta ja valtaa. Hyvin nopeasti venäläiset saattavat loikata tukemaan jotain toista osapuolta, joka myös ajaa venäläisten etuja ja tuo heille valtaa ja statusta.

 

Samaan tapaan monet venäläiset ja ukrainalaiset tukivat monien juutalaisten johtamaan Neuvostoliittoa, koska se toi joillekin heistä valtaa ja statusta. Pian kuitenkin venäläiset ja ukrainalaiset muuttuivat juutalaisvastaisiksi, koska juutalaiset ovat venäläisille ja ukrainalaisille vain yksi heimo ja osa valtapeliä. Valtapelissä ei olla uskollisia muille heimoille ja osapuolille, vaan jokainen on potentiaalinen vihollinen, loikkari ja petturi.

 

Venäläiset ovat kuitenkin hyvässä tasapainossa nopean elämänhistorian ja hitaan elämänhistorian välillä. He eivät ole niin epäluuloisia ja raakoja kuin arabit tai afrikkalaiset, mutta eivät niin sinisilmäisiä ja pehmoja kuin Länsi-Eurooppalaiset. Suhteellisen hyvä tasapaino vallitsee myös sukupuolten välillä. Miehet saavat olla miehiä ja naiset naisia.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

23 thoughts on “Suosivatko venäläiset naiset miehisiä miehiä?

 1. Nynnyjä suomalaismiesten kannattaa ottaa itseään niskasta kiinni ja miehistyä jos haluavat venäläisen tai ukrainalaiset naisen. Eivät ala katselemaan mitään nynnyjä pelkurimiehiä.

  Toinen vaihtoehto on ottaa itseään niskasta kiinni ja miehistyä, sekä pistää suomalainen lehmä kuriin ja tukkia suu.

  Siinä on suomalaisille miehille kaksi vaihtoehtoa. Molemmat vaativat kuitenkin suomalaisten miesten miehistymistä.

 2. Suomalaisten naisten kannattaisi ottaa venäläisistä ja ukrainalaisista naisista mallia. Eivät myöskään lähde ulos ilman jonkinlaista naisellista laittautumista. Suomalaisia naisia ei voi verratakaan slaavinaisiin.

 3. Sota on ainoa vaihtoehto pysäyttää rikollinen kansanmurha. Jos et kannata sotaa rikollista kansanmurhaa vastaan, olet kansanpetturi.

 4. Antaa suomalaisten lehmien tehdä lapsia älykkäiden neekerien ja älykkäiden arabien kanssa ja suomalaiset miehet ottavat tilalle kunnon valkoisia naisia muualta. Ei tämä ole niin monimutkaista. Neekerit ja arabit kyllä varmasti pitävät huolta suomalaisista lehmistä ja tekevät heille todella älykkäitä ja upeita lapsia.

 5. Tulevaisuudessa rajat ovat auki hyville slaavinaisille. Kylmien suomalaisten huorien aika on ohi. Naisten kaataessa ja tuhotessa yhteiskunnan palaamme taas kovaan miesten valtaan ja miehet päättävät mistä valkoisia naisia otetaan ja kenen kanssa pariudutaan.

  Kuvitelkaa naiset tulevaisuus kuten kymmenet viime vuodet, mutta naisten johdon sijaan miehet tekevät samaa mitä te olette tehneet. Tosin emme tulevaisuudessa kohtele naisiamme yhtä paskasti kuin suomalaiset lehmät kohtelevat omia miehiään. Muualla maailmassa valkoiset naiset osaavat huolehtia miehistään. Olette valkoisten naisten pohjasakkaa suomalaiset naiset.

 6. Neuvostoliiton aika lienee pilannut nuo ihmiset perusteellisesi. Näyttää kaikissa ex-neukku maissa olevan sama eriskummallinen saamattomuus, kaikki on rempallaan ja mitään ei kannata laittaa miellyttäväksi. Ympäristö on tahallaan tehty rumaksi ja masentavaksi. Sitten ryypätään peruna vodkalla aivot pilalle ja söhelletään. Sana ryssä ja ryssiä kulkee käsi kädessä. Noiden pitäisi purkaa koko maan rakennuskanta, irrottaa ne ählämiosat itsenäisiksi, kieltää islam ja vaalia valkoista väestöä , kaikki muu on rikollista ja typerää

 7. Venäläiset miehet häviävät kuitenkin 6-0 muslimeille, islamisteille ja muille arabeille mitä naisten hallintaan tulee. Tämä ei kuitenkaan meidän naisiamme haittaa mikä on hauskaa huomata.

 8. Venäjä tarjoaa turvapaikkoja kristityille. Suomessa ja länsimaissa on menty totalitarismiin ja ihmisiä vainotaan. Edes ravintolaan ei pääse ilman passia nykyään. 007 on nykyään musta nainen ja Suomea johtaa akka lauma. Venäjällä sentään on järkeä ja muutaman vuoden päästä se ohittaa Saksan Euroopan isompana taloutena.

  1. Tästä taas nähdään suomalaisten ja länsimaalaisten valkoisten raukkamaisuus. Slaavimiehet sentään yrittävät taistella vastaan, mutta länsimaalaiset juoksevat itään karkuun hakemaan turvapaikkoja. Tälläkö ajattelitte sitten tehdä vaikutuksen venäläisiin naisiin?

 9. Jaahas.. Ei taasen Marcoliinille kelvannut, kun kritisoin Kremlistä saapuvia euroja. Mitäs ne kannattamasi sensuroinnin kriteerit oli? Uhkaukset, loukkaukset tai laittomuudet? Messiaanne julkaisee ja saarnaa mitä tahtoo ja vain hän päättää mikä on oikein vaikka väittääkin muuta vapaasta puheesta messuissaan. Onneksi venäläiset eurot kannustavat jatkamaan tätä ”lehden” pyörittämistä

  1. Olet jäänyt toistuvasti kiinni vihapuheesta! joten on selvää, että on aika sivistäytyä ja alat noudattamaan yhteisiä pelisääntöjä.

   Eli ketään ei loukata ja kunnioitat kaikkien jakamatonta ihmisarvoa, niin on mahdollista, että erittäin laadukkaan Laittoman Lehden johtoporras julkaisee vielä kommenttejasi!

   Osoita kunnioitusta!

 10. Suomen kaatuessa suomalaiset lehmät tullaan ohittamaan totaalisesti parisuhdemarkkinoilla. Ei kylmien, valittavien ja vaativien suomalaisten feministilehmien kanssa aleta pariutumaan.

 11. Tämä ylitsevuotava naisviha takakammarin poikien keskuudessa alkaa saamaan jo surkuhupaisia piirteitä. Mikäli ette kelpaa naisille niin vika ei ole heidän. He eivät vain ymmärrä millaisen saaliin he menettevätkään ylipainoisissa työttömissä miesoletetuissa joiden ainoa ihmiskontakti on Laittoman Lehden keskustelupalsta. Uhoamisen aikaan varmaan äiti valmistaa menestyneelle jälikasvulleen ruokaa keittiössä ja miettii kuinka voisi hanipupulleen kohteliaasti vihjata että neljissäkymmenissä olisi jo aika muuttaa kotoa.

  1. Kysy keneltä tahansa aivan normaalilta, kunnolliselta, sitoutumishaluiselta ja normaalin näköiseltä suomalaiselta mieheltä suomalaisista naisista, niin todennäköisesti on samaa mieltä. Erittäin iso osa suomalaisista miehistä on uskomattomia nynnyjä, raukkoja ja pelkureita, mutta vastaavasti suomalaisista naisistakin lähes kaikki ovat valkoisten naisten pohjasaastaa jotka tullaan vaihtamaan viimeistään yhteiskunnan kaatuessa.

 12. Yhteiskunnan kaatuessa kukaan ei jää oikeasti kaipaamaan suomalaisia naisia. Jokainen suomalainen nainen tullaan raiskaamaan, mutta naiset eivät itse vastaavasti tuo mitään neuvottelupöytään miesten kanssa, vaan halveksivat, haukkuvat, sylkevät suomalaisten miesten päälle. Mikään ei koskaan riitä ja ollaan aina helvetin ylimielisiä.

  Yhteiskunnan kaatuessa suomalaiset lehmät kuitenkin huomaavat, että kukaan ei heitä tarvitse ja heidät voidaan aivan hyvin vaihtaa. Antaa heidän tehdä lapsia älykkäiden neekerien, älykkäiden arabien ja älykkäiden turkkilaisten miesten kanssa.

 13. Slaavinaiset eivät katso sekuntiakaan jotain matuja. Suomalaiset naiset ovat luontaisia rotupettureita. Hyvin nopeasti 90-luvun jälkeen ulkoisesti kauniit, mutta sisältä rumat suomalaiset naiset alkoivat mennä matujen kainaloihin. Sama on nähty taas 2015-matuvyöryn jälkeen. Rotupettureita ei pidä suojella. Suomalaiset naiset ovat puolensa valinneet.

  Kunnollisilla, hyvillä, huolehtivilla ja normaalin näköisillä suomalaisilla miehillä ei ole mitään mahdollisuuksia pariutua suomalaisten naisten kanssa. Suomalaiset naiset ovat täydellistä roskaa jopa muihin valkoisiin naisiin verrattuna.

  Jopa monien valkoisten kansojen naiset ovat ihmetelleet mikä suomalaisissa naisissa on vialla kun vihaavat miehiään ja eivät pidä itsestään huolta.

 14. Jos suomalaiset huorat haluatte totaalisesti suututtaa suomalaiset miehet, niin pitävää vielä rajatkin kiinni suomalaisilta miehiltä, samalla kun rahtaatte tänne niitä miehiänne Turkista ja Ruotsin rajan kautta. Jossain vaiheessa mitta tulee lopulta täyteen.

  Älkääkä vaatiko ja pakottaako suomalaisia miehiä elättämään niitä teidän etelän lemmikkejänne. Sitähän te haluatte. Ette te huorat niitä etelän lemmikkejänne omilla rahoilla elätä, vaan suomalaisten miesten rahoilla!

 15. Naisten kaataessa yhteiskunnan, kristinuskon, perheet ja talouden, sekä kansanmurhatessa suomalaiset suomalaiset naiset raiskataan ja nääntyvät nälkään, sekä heistä tehdään islamistien ja jihadistien seksiorjia. Islamistit ja jihadistit ovat ehkä oikeassa siinä, että naiset ovat vajaaälyisiä ja eivät osaa ajatella järkevästi, vaan heille pitää aina sanoa kaikki erikseen.

 16. Useimmat suomalaiset naiset ovat koko ajan halunneet tulla islamistien ja jihadistien seksiorjiksi. Tähän he ovat koko ajan pyrkineet ja haukkuneet ja vähätellen koko ajan myös kunnollisia suomalaisia miehiä. Eivät he haluavat pariutua edes kunnollisten ja hyvien suomalaisten miesten kanssa.

  Useimpia suomalaisia naisia kiinnostaa vain kolmenlaiset miehet:

  – Hyvin rikkaat.
  – Komeat panomiehet.
  – Miehet jotka vetävät suomalaisia naisia turpaan ja kuristavat välillä.

  Tavallinen ja kunnollinen suomalainen mies ei ole mitään noista kolmesta, jolloin suomalaisia naisia ei kiinnosta suurin osa suomalaisista miehistä. Vastaavasti suomalaisten miesten pitää hyljeksiä rahan ja ulkonäön perässä juoksevat pinnalliset katuhuorat joilla ei ole mitään todellista annettavaa miehille, jotka ovat kylmiä, vihaavat, halveksivat, sylkevät suomalaisten miesten päälle, jotka ovat rotupettureita, jotka aivopesevät lapsemme suvakismiin, feminismiin ja satanismiin. Jotka ovat vain rahan ja ulkonäön perässä.

  Suurin osa suomalaisista naisista on todella kuvottavia naisia joista pitää pysyä erossa ja ottaa parempia kunnon valkoisia naisia muualta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*