10 thoughts on “Päivän video: Perkaus

 1. Vaikka suurin osa suomalaisista miehistä on uskomattomia nynnyjä ja pelkureita, niin voi olla, että joidenkin suomalaisten perkaaminen ja pakkopiikittäminen on terveydelle vaarallista.

 2. Perkaushan tarkoittaa suomustamista ja nylkemistä. Mutta pelin henki on kyllä tullut jo selväksi. Joidenkin harvojen suomalaisten nylkemiseen kannattaa varata runsaasti satanistikultisteja tai perkaaminen menee likaiseksi.

 3. Meidän pitää matkia juutalaisia joissakin asioissa, sillä juutalaisethan tekevät kaiken aina oikein. Ongelmat ratkeavat hyvin nopeasti kun matkitaan juutalaisia joissain asioissa.

 4. Huijaamisessa tärkeää on vetää niin överiksi, että jos huijaus paljastuu, niin kukaan ei usko kuitenkaan vaan ampuu viestintuojan. Brooklynin silta ja Eiffelin torni on oikeasti myyty joillekin huijauksena.

  En nyt sitten sano muuta kuin osoitan lukijan huomion todella yksi miljardista-sattumaan, joka löytyy Suomen hallituksesta: Sanna Marin on samannäköinen ja ikäinen kuin Ruotsin kuningashuoneseen nainut tosi-tv -näyttelijä Sofia Hellqvist, ja Maria Ohisalo on vastaavasti kuin Norjan vastaava sinne ulkopuolelta nainut Mette-Marit.

  Jos ottaa vaikka wikipediasta kaikkien neljän lapsuushistoria, on se kummallisen samanlainen. Sofia sekoili tv-paratiisihotellissa ja miestenlehdessä, Metestä en nyt muista mutta todella kummallisia ulkopuolisia lisäyksiä kuningashuoneisiin jotka aikoinaan aiheuttivat kriisejä tapahtuessaan. Mm Silvia poltti päreensä.

  En siis edes väitä mitään, mutta ihmettelen, mikä tällaisen yhteensattuman matemaattinen todennäköisyys on? Ikä, ulkonäkö, urien samankaltaisuus, sitten äkillinen tulo politiikkaan aivan puskista ja juuri ennen piikkikriisiä. Maailmassa on ihmellisiä asioita. Ai niin, sitten on se, että näiden aviomiehetkin ovat samannäköisiä- ja ikäisiä.. Hmm..

  Sinänsä näitten ajama suomalaisvihamielinen politiikka, varsinkin Ohisalon poliisin pamputtamaan käskeminen ennen 70 miljoonan verovarakaappaustaan on uutta näillä kulmilla. No, ei ehkä aivan uutta, mutta uudella tasolla.

  Minulle on ainakin selvää, että Marin on joka tapauksessa jonkun likaisen työn tekemiseen paikalleen ennen tätä asettama nukke, kun muistetaan miten Rinne sairastui ja ajettiin eroamaan Posti-väärinsanomisen takia. Nyt sitten saa piikittää kuin ei huomista olisi. Silmät pystyssä toljottava vastuunkantaja, joka kylläkin katoaa kuin aamukaste jos homma menee pieleen. Niin joo, tilasihan Marin kolmella tonnilla suklaapatukoita viisikkonsa aamukahveille, emännöi jotain ihme kakkosbileitä Kesärannassa ym.

 5. Hei Kalansilmä-Sanna,hyvää isänpäivää. Tai tuplaa,en tiedä mites noissa toisioperheissä niitä vietetään. Olisko joku tekoparta viritys jommalla kummalla tai kaikilla.Jopa Sonnalla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*