Marco de Wit 15 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tiettävästi ainoana mediana maailmassa Laiton Lehti on jo vuosien ajan yksityiskohtaisesti kertonut miten Israelin tiedustelupalvelu Mossad puolustaa valtaeliitin rahakonetta pyörittämällä eliitin pedofiilirinkiä. (Monet vaihtoehtomediat kyllä asiasta jonkin verran puhuvat, mutta eivät uskalla sanoa Israel-, Mossad- ja juutalainen-sanoja, vaikka kyse on selvästi Israelin operaatiosta.)

 

Tunnetuimmat pedoringin pyörittäjät olivat juutalaiset agentit Jeffrey Epstein ja Ghislaine Maxwell, joista Laiton Lehti julkaisi kaikista kattavimman tutkimuksen.

 

 

Epstein Pedo Scandal Mossad Timeline Map

 

Ikävä kyllä Epstein on vain yksi Mossadin monista pedoagenteista.

 

Juutalaislinkki? Epsteinin pedo-orgiasaari yhteydessä Pizzagateen?

 

 

Tähän pedofiilirinkiin on jo vuosikymmenien ajan kuulunut Amerikan valepresidentti Joe Biden, joka on pitkään tiedetty pedofiiliksi. Jopa hänen oma tyttärensä on valittanut Bidenin ahdistelleen häntä.

 

 

 

 

 

 

Nykyään Bidenin pedoilu on entistä selvempää. Puoliseniilinä hän ei pysty hillitsemään itseään edes kameran edessä. Niinpä hän ihan avoimesti JATKUVASTI lääppii pikkulapsia kuvottavalla tavalla.

 

Tämä ei todellakaan ole normaalia. Mietippä miten Biden käyttäytyy, kun kamerat eivät ole päällä.

 

 

 

 

Biden lääppii taas lapsia!

 

Nyt Biden on jälleen vauhdissa.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Valepresidentti Joe Biden pedoilee jälleen

  1. Valkoiset huorat tietoisesti äänestävät tietämäänsä pedofiilia Joe Bidenia. Voitte miettiä sitä. Onko naisilla myös jotain pedofiilifantasioita, vai mistä naisten fantasioissa on kyse? Eivät terveet valkoiset miehet äänestä ihmistä jos tietävät tämän olevan pedofiili, mutta valkoiset naiset äänestävät.

  2. Politikot taitaa tietää että kun tuo lapset Joe-sedän eteen niin pääsee sisäpiiriin. Lapsille on vermaankin kerrottu että setä lääppii vähän aikaa, haistelee hiukia ja silittelee niitä. Ja ehkä tekee pari ehdotustakin. Mutta että ei setä tee sitä tahallaan. Setä on vain vanha ja sekaisin.

    Vanhemmat tässä hyväksikäyttäjiä ovat.

  3. Joe Biden on testi ettää hyväksyvätkö yhdysvaltojen kansalaiset vaalipetoksilla valitun pedofiilin vai ei. Näyttävät hyväksyvän

  4. Kammottavaa on erityisesti, että Suomessa asia vsietaan. ****-Niinistö oli etunenässä julistamassa Bideniä muka USAn presidentiksi, vaikka tarkistuslaskentaakaan ei ollut vielä tehty. Kertoo kaiken oleellisen Suomen huostalapsikaupasta ja sortovallanpijistä.
    Onkohan tuo ”Woolzack” Britannian House of Lords? Sukupuista ei oikein löydy sennimisiä henkilöitä.
    Itse en ole halunnut puhua juutalaisista enkä Israelusta, kun nuo pedovore talmudosatanistit eivät kuitenkaan ole mitään oikeita juutalaisia, eikä vale-Israelin valevaltio ole legitiimi. Kyse ei ole mistään oikeasta Israelista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*