Marco de Wit 16 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti uskaltaa kertoa, että yhä pahemmaksi muuttuvan poliisivaltion takana on valeoppositio eli persut. Korona-aikana tämä on käynyt selväksi jo tyhmemmillekin, joskaan ei kukaan silti uskalla mitään sanoa. Paitsi Laiton Lehti.

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

 

Jos koronapassi ei vastusta perustuslaillisiin oikeuksiin vetoamalla, niin silloin portit poliisivaltioon ovat auki. Tämä on jo nähty Australiassa, jossa on jo pitkään ollut koronapoliisivaltio.

 

Miksei Australian kansa nouse ja ammu poliiseja?

 

 

Moni on kuitenkin ajatellut, ettei koronadiktatuuri voi saapua Eurooppaan.

 

No, mites kävikään? Itävalta on nyt käyttämässä erittäin kovia poliisivaltio-otteita.

 

Liittokansleri Alexander Schallenberg perusteli päätöstä sunnuntaina lehdistötilaisuudessa.

– Käytännössä olemme sanoneet kolmasosalle väestöstä: Ette poistu enää kotoanne tiettyjä poikkeuksia lukuunottamatta. Tämä tarkoittaa rokotettujen ja rokottamattomien välisten kontakien valtavaa vähenemistä.

 

Poliisin on määrä valvoa rajoitusten noudattamista julkisilla paikoilla suoritettavilla pistotarkastuksilla. Rajoitusten rikkomisesta seuraa 500 euron sakko. Poliisitarkastuksesta kieltäytymisestä seuraava sakko on 1450 euroa.

 

Onneksi Vapauspuolue pistää vastaan.

 

Itävallan parlamentin kolmanneksi suurin puolue, oikeistopopulistinen vapauspuolue FPÖ sekä sen puheenjohtaja Herbert Kickl ovat lietsoneet epäluuloa koronarokotteita kohtaan. Rokottamattomien koronasulkua Kickl on kutsunut ”koronafasismiksi”.

 

 

Kaiken tämän Yle sitten selitti alla olevassa omituisessa jutussa. Ensinnäkin Yle kutsuu poliisivaltiota ”kurin pitämiseksi”. Toiseksi kansikuva on bordellista. Onko logiikkana, ettei poliisivaltio ole pahasta, jos bordellikin kannattaa ”kovaa kuria”??

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun ja videoon

 

 

Twitterissäkin ihmetellään Ylen juttua.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Itävallassa poliisi hyökkäilee kadulla viattomien rokottamattomien kimppuun!

 1. Tuolta ottais jo piikin jos ei ole neiti kuten Marco ja täällä pörräävät useimmat. Keskittykää maahantunkeutujiin + levelin tunkeutuja joukkoon ja junnun mantaqan nuolentaan kun oikeudessa ovat. Junnu heitti rahat paskaan kun hullu on, ei muuten hulluja vastaan mitään kuten ei hulluttomiakaan, jotka eivät heitä rahoja matuihin.

  1. Mitäs draamaa (((Level)))-paksukaisella nyt on päällänsä? Itseäni ei kiinnosta mitä Milan Jaffa, Mahmud ja Mehmed puuhastelevat, mutta jos lihava poika on sössinyt asiansa, niin se kyllä kiinnostaa. Joko sitä jengineekerit kiristivät?

  2. Helsingin uuteen matujengien rikollisuteen pysystyy tutustumaan hyvin leveliläisten kautta. Ovat melkeinpä sen ytimessä mukana.

   1. Bob; Junnu mani otti ne levelin hienosto-osaan ja antoi täyshoidon, haki parkkipaikalta liivit päällä ja levelin jediti ym. mehmetit heitti ylävitosta kun ei ole kuin valkoisella ja rahamiehellä pelkoa tai oli nyt köyhähullupiruparka, kävivät uhkailemassa ensin junnun kämpillä seuraten ja sitä ennen tullen leveli-talon pihalle.

 2. Itävallassa saa piikitön mennä vain töihin tai lääkäriin? No, eipä tuo niin pahalta kuulosta. Saako kaupassa käydä ruokaostoksilla? Mitä jos salaa kävelee kaupungilla? Saako metsään mennä? Entä lenkille? Ei kai tuolla muualla ihmiset ole sellaisia vaippavauvoja kuten suomalaiset.

 3. Suomalaiset miehet ovat lähes kaikki semmoisia raukkamaisia pelkureita ja nynnyjä, että jäävät vapaaehtoisesti koteihinsa ja pyytävät vielä anteeksi olemassaoloaan. Suomalaiset naiset vielä haukkuvat ja vähättelevät siihen päälle, ettei yhtään rohkeammatkaan miehet uskaltaisi tehdä yhtään mitään. Vika on sekä nynnyissä , pelkurimaisissa ja säälittävissä suomalaisissa miehissä, että länsimaailman paskimmissa naisissa. Molemmilla on viimeinen aika ryhdistäytyä ja muuttua.

  1. Jos alkaa pullikoimaan niin kannattaa ensin ottaa armeija haltuun vaihtoehtoisesti voit itse perustaa ja varustaa armeijan. Muuten on ihan turha ryhtyä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*