5 thoughts on “Päivän video: Hyvät XYZ….

  1. Hyvät Feministit eli kaikki 29 eri seksuaalia, kaikkihan me olemme sairaita mutta miksi paremmat oikeudet kuten kelarahoista ja siivousavusta levelin vieras alapäätä vielä ainakaan leikkaamaton estrogeeni ”nainen” totesi. Sen verran harvinainen että puhui siitä ja ettei ole feministihullu.

  2. Suomessakin sallii noiden hullujen kuten koulukiusatun joka oli ylepaskan perjantaissa ottaa lärvän pilausjuttuja ainakin, vaikka joutunut sen takia pahoinpidellyksi kun antaa hullun tehdä moista. Pitäisi polttaa siinä ollut klinikka.

  3. Lääketieteessä on tullut myös tämä ongelmaksi, koska ei voida puhua enää naisten ja miesten taudeista. Lancet puhuu vapaasti suomeksi käännettynä nainen on ”ruumis jolla on v..tu”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*