Marco de Wit 16 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on kertonut totuuden siitä mitä persujen sisällä tapahtuu.

 

Niinpä Laiton Lehti on mm. kertonut kuinka Suomen EU:iin, natokumppanuuteen ja euroon vieneet Sauli Niinistö ja Paavo Lipponen lähettivät oikean kätensä, Matti Putkosen ottamaan persut globalistien haltuun äänestyskoneilla.

 

Matti Putkonen persujen sähköisen pj-äänestyksen takana? Miksei kukaan vastusta?

 

 

Osana tätä vallankaappausta Matti Putkonen on karkoittanut Laura Huhtasaaren ja Teuvo Hakkaraisen maanpakoon. Nähtävästi molempia kiristettiin tai uhattiin jollain tavalla, jotta he luopuisivat puolueen johtopaikoista ja lähtisivät kauas EU-parlamenttiin. (Näin kävi myös vihreissä Ville Niinistölle, kun hän hävisi puolueen sisäisen valtataistelun Ohisalolle ja muille äärifemakoille.)

 

Jotenkin Laura ja Teuvo on myös saatu pysymään hiljaa persujen luisumisesta Putkosen ja Purran johdolla yhä arvoliberaalimpaan ja globalistisempaan suuntaan.

 

Riikka Purran 12 takaporttia arvoliberalismiin ja globalismiin

 

 

Nyt Laura ja Teuvo ovat kuitenkin käymässä Suomessa ja osallistuivat Putkosen omaan ohjelmaan eli Työmiehen tuntiin. Tämä varmasti ärsytti jo lähtökohtaisestikin Lauraa ja Teuvoa. Missään muussa puolueessa ei ole omaa ”työmiestä” eli takapirua, jota ei ole valittu mihinkään asemaan, mutta joka silti nostaa huippupalkkaa sekä johtaa puoluetoimistoa ja puoluekokouksia. Ja kaiken kukkuraksi lähettää jopa omaa video-ohjelmaansa puolueen tiloista. Tämä on sitä perussuomalaista puoluedemokratiaa, joka on betonoitu Putkosen äänestyskoneilla.

 

Todisteet: Persujen Matti “Vapaaherra” Putkonen pomottaa persuja

 

 

Paavo Lipposen ja Timo Soinin entisenä oikeana kätenä Putkosella on valtava kokemus kaikenlaisten huijausoperaatioiden järjestämisessä. Putkonen on todellinen puoluenyrkki, joka ei kaihda törkeimpiäkään rikoksia. Varsinkin, kun Demla-tuomarit ovat aina hänen puolellaan.

 

Demla-tuomarit suojelevat persujen takapirua Matti “Vapaaherra” Putkosta

 

 

Huhujen mukaan Huhtasaari ja Putkonen eivät voi sietää toisiaan. Fakta on, että heitä on hyvin harvoin nähty yhdessä. Niinpä onkin mielenkiintoista seurata Putkosen ja Huhtasaaren välistä kemiaa alla olevassa Työmiehen Tuumaustunti-videossa.

 

Ensinnäkin Putkonen alussa pitää oman puheensa tavalliseen tyyliinsä (puolue)isännän elkein. Tämän jälkeen Teuvo ja Laura pitivät sitten omat puheensa. (Oliko Teuvo kenties pyydetty paikalle ylläpitämään rauhaa ja keventämään muuten niin kireää Putkosen ja Lauran välistä ilmapiiriä?)

 

Teuvon puhe oli sisällöllisesti erinomainen, mutta tyypilliseen tapaansa hän vain luki sen paperista. Teuvo ei edes yritä esiintyä. Eikö hän ole suostunut menemään ensimmäisellekään esiintymiskurssille?? Mepithän saavat niitä ilmaiseksi. Habitustakin voisi miettiä. Teuvohan näyttää siltä kuin hänet olisi revitty metsästä. (Tosin ehkä se on tarkoituskin eli haluaa ylläpitää ”kansan miehen” imagoa.)

 

 

Teuvo Hakkarainen

 

 

Lauran puhe oli kunnianhimoisempi, mutta meni silti metsään. Siis vaikka ulkoiset puitteet olivat loistavat. Lauran habitus oli todella hyvin valittu. Farkut menivät piiloon pöydän taakse ja takki oli juuri oikeanlainen synnyttäen suoranaisen symbioosin pitkien valkoisten hiusten kanssa. Valkoinen väri toimii Lauralla todella hyvin tehden jopa enkelimäisen vaikutelman. Lauran habitus on ihan maailmanluokkaa.

 

 

 

 

Lauran puheen sisältö oli kuitenkin liian monimutkainen. Hän ihan oikeasti yritti selittää asiat yksityiskohtia myöten eli sinänsä ihailtavasti, mutta sehän on ihan älytöntä. Ei ihmisten kiinnostus, aika ja äly riitä yksityiskohtaisten analyysien sisäistämiseen. Puheen tehtävänä on esittää selkeällä ja vetoavalla tavalla PÄÄPOINTIT eli esittää hyvikset ja pahikset. Jos joku haluaa tarkempaa tietoa, niin sitten hänelle voi tarjota jotain monisivuista analyysipaperia.

 

Laura kyllä ihailtavasti yritti esiintyä, käytti käsiään ja painotti tiettyjä sanoja, yms. eli piti oikean puheen. Siitä tuli kuitenkin sekava ja takkuileva, koska vetoavaa puhetta EI voi pitää monimutkaisesta analyysistä. Tämän takia Lauran piti toistuvasti katsoa alas paperiin ja yrittää muistaa lukuisia nippelipointteja. Näin hänen oli vaikea saada minkäänlaista puhepaloa aikaiseksi. Ehkä tämä selittää myös sen miksi Laura ei onnistunut edes katseyhteyden luomisessa katsojaan. Itse asiassa hänen silmänsä harhailivat usein katsoen välillä jopa lattiaan ja seiniin.

 

Vai oliko kameroita niin paljon, ettei Laura tiennyt mikä niistä kulloinkin kuvasi?? Onnistuiko persumedia Suomen Uutisten päätoimittaja Matias Turkkila jälleen sabotoimaan inhoamaansa Lauraa?

 

Suomen Uutisten päätoimittaja Matias Turkkila sensuroi persujen pj-kilpailun!

 

 

Lauran esiintymistä myös heikentää, että hänen tapanaan on seisoa vinossa ja vieläpä korostaa tätä pitämällä päätäänkin vinossa. Tämä fakta ei ole mitään saivartelua, vaan kyse on todella oudosta ilmiöstä. Jokainen esiintymiskonsultti opettaisi seisomaan ja pitämään päätään suorassa joitain yksittäisiä dramaattisia eleitä lukuunottamatta. Jatkuvassa heilumisessa ja pään toistuvassa vinossa pitämisessä ei ole mitään hyötyä, vaan katsojaakin alkaa pyörryttämään.

 

 

 

 

Laura varmasti tietää lievät esiintymisvirheensä, mutta ei välitä. Miksi? Koska hän todella ihailtavasti yrittää saada draivin eli vauhdin päälle. Hän yrittää spontaaniuden kautta saada puhepalon syttymään.

 

Parhaat puhujat vähät välittävät esiintymiskonsulteista, koska nämä vain yrittävät minimoida riskejä ja tekevät puheesta mekaanista. Pahimpana esimerkkinä puheenjohtajan paikan Lauralta varastanut Riikka Purra, jonka julkinen esiintyminen on aina erittäin harkittua ja riskitöntä, mutta väritöntä. (Ja suorastaan ärsyttävän narisevaa. Purran aina niin hengästynyt puhe myös vaikuttaa siltä kuin olisi juuri saamassa sydärin, mutta tämä on nähtävästi hänelle luontaista.)

 

Esiintymispeli: Ohisalo vs. Purra 8 – 4

 

 

Laura ei halua omaksua riskitöntä ja valjua puhetyyliä. Päinvastoin. Hän tietää, että parhaat puhujat vetävät palopuheita lonkalta ja sydämestään. Tämä on yleistä esim. uskonnollisissa tilaisuuksissa. Palopuheet ovatkin onnistuessaan erittäin tehokkaita. Hyvin harva poliitikko sellaista kuitenkaan uskaltaa yrittää. Laura uskaltaa jopa Putkosen tuumaustunnilla – tai juuri siksi – mutta syväanalyyttistä puhetta on vaikea saada roihahtamaan. Helposti tulee enemmän savua (heilumista, ääntä, jne.) kuin katsojia innostavaa paloa.

 

Laura ei kuitenkaan anna periksi. Ei voi muuta kuin ihailla, kuinka Laura uskaltaa käyttää maneereita, jotka kuuluvat uskonnolliseen hurmokseen. Tämä näkyy dramaattisesti Lauran puheessa esimerkiksi kohdassa 41 min. 30 sek. Itse asiassa tämä maneeri kestää USEAMMAN sekunnin. Katso, jos et usko.

 

Maneerissa ihmisten huomio keskitetään täysin puhujaan ja luodaan transsimainen tila. Puhuja ikäänkuin rukoilee ja pitää tietysti silmät kiinni. Tätä jatketaan pari sekuntia synnyttäen ikäänkuin kliimaksin, kun yhtäkkiä silmät avataan. Samalla hetkellä nostetaan kädet ulospäin ja sanotaan joku taikasana tai esim. Jumala pelasta meidät!

 

Laura käyttää tämän maagisen hetken nerokkaalla tavalla hyväksi sanomalla ensin hitaasti: EU:n keskeisin tavoite on… (silmät kiinni heiluttaa käsiään ja koko kehoaan) tämä kestää niin pitkään, että tyhmempikin tajuaa kyseessä olevan avainhetki. Sitten Laura yhtäkkiä avaa silmänsä ja sanoo: VALLAN KESKITTÄMINEN!

 

Näin Laura aivan loistavasti tiivistää EU:n demonisen pahuuden. (One ring to rule them all.) Sääli vaan, että se Suomen kielessä vaatii kömpelösti kaksi sanaa ja on muutenkin useimmille liian abstrakti käsite. (Ainakin kolmannes putosi jo kärryiltä) Varsinkin, kun Suomessa ei ole sentralisaation vastustamisen perinnettä. (Toinenkin kolmannes putosi.) Sitäkin ihailtavampaa on, että Laura yrittää saada ihmiset ymmärtämään ydinasian näillä maneereillaan.

 

 

 

 

Tähän dramaatiseen demonin identifioivaan loppuhuipennukseen Laura sitten lopetti puheensa, joskin loppusanoillaan antoi katselijoille vielä uskoa: ”Me emme anna periksi. Järki voittaa!” (Persuille kannattaisi mieluummin sanoa esim. Suomi voittaa!)

 

Laura on selvästi päättänyt opetella loistavaksi puhujaksi ja kansankiihottajaksi. Hän on tajunnut kuinka surkeita puhujia ovat kaikki muut suomalaiset poliitikot. Ehdottomasti hänen siis kannattaa panostaa palopuheiden opetteluun. Sääli vaan, ettei hänellä maanpaossa ole siihen juuri mahdollisuutta.

 

Tosin ei puhetaito auta, jos sisältö on väärä. Lauran puheen sisältö nimittäin hyväksyi kaikki vihreiden lähtökohdat. Laurakin on nyt sitten ilmastohätätilaan uskova ilmastouskovainen, joka vääntää vain vihreän poliisivaltion yksityiskohdista ja aikataulusta. Toisaalta Laurahan on vain nainen, jolla ei kirjaimellisesti ole munaa taistella vihreää aivopesua vastaan.

 

Siinä mielessä Laura on valtavasti huonompi kuin esimerkiksi Ossi Tiihonen, joka tosiaan tarvitaan eduskuntaan palauttamaan järki persuihin. (Tosin Tiihosen pitäisi luopua burgeroinnista, oppia puhumaan sekä saada kunnon herätys arvokonservatismiin tai Laura tulee pyyhkimään hänellä lattiaa. Ja aivan ansaitusti.)

 

 

Mielenkiintoisin kohta videossa oli loppukeskustelu. Siinä Putkonen yritti ottaa johtajan paikan, mutta Laura ei tähän suostunut! Tätä helpotti se, että Laura sai vastailla toimittajien kysymyksiin ja kirjaimellisesti pisti niille jauhot suuhun erinomaisilla vastauksillaan. Tosin jälleen Laura hämmensi sanomalla:

 

Lissabonin sopimuksessahan ei ole mainintaa tästä EU-oikeuden ensisijaisuudesta. Sen on EU-tuomioistuin itse linjannut – muistaakseni 64 – muistaakseni sinä vuonna. Jäsenmaathan eivät ole ratifioineet EU-oikeuden ensisijaisuutta. 

 

Ratifioineet? Ratifioineet mitä sopimusta? Tässä vaiheessa Putkonen nyki päätään hieman ylimielisenä. Nähtävästi hän tajusi, että Laura käytti hieman väärää sanaa. Eihän voi ratifioida, jos ei ole edes ehdotettu ja sovittu.

 

Toisaalta ei Laura sinänsä mitään väärin sanonut. Hän vain viittasi ratifiointi-sanalla siihen, etteivät EU-maat koskaan ole hyväksyneet EU-tuomioistuimen ensisijaisuutta. EU-tuomioistuin on vain epädemokraattisesti kaapannut vallan itselleen. Lauran pointti oli sinänsä erinomainen ja hiljensi toimittajan, joka ei muutenkaan tuntunut ymmärtävän mistään mitään. (Ovela suvakkitoimittaja olisi alkanut kiusaamaan Lauraa saivartelemalla sanavalinnoista.)

 

Putkonen ja Laura myös yhdessä huomauttivat, ettei EU:ta kiinnosta Espanjan poliittiset vangit ja Katalonian itsenäisyyden kannattajien oikeudet. Tähän Laura loistavasti vielä lisäsi, että EU:ssa toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset. Viimeistään tämä hiljensi ”EU:n oikeusvaltioperiaatteesta” jankkaavat toimittajat.

 

 

Nyt Laura oli jo niin hyvässä vauhdissa, ettei Teuvo halunnut vastata toimittajien kysymyksiin lainkaan, vaan antoi estraadin täysin Lauralle. Niinpä Laura antoi toimittajille lisää loistavia vastauksia. Näin hän pääsi jo niin kovaan vauhtiin, ettei malttanut olla näpäyttämättä pomoilevaa Putkosta. Kohdassa 48 minuuttia Laura hieman holhoavasti otti kiinni Putkosta kädestä ja sanoi:

 

Mattihan minulle sanoi: Laura, älä kiihkoile niin paljon.

Mutta minä välillä kiihkoilen ja välillä en.

 

Tähän Laura sitten hekotti päälle. Putkonen vain virnisti väkinäisesti eikä uskaltanut sanoa mitään.

 

 

 

 

Tosin aivan lopussa alkaen kohdassa 52 minuuttia 50 sekuntia Putkonen kosti tekemällä epäselväksi sen saako Laura ja Teuvo jo poistua kameran edestä vai ei. Putkonen jätti heidät ikäänkuin roikkumaan hirressä. Varsinkin Laura oli hämmentyneen oloinen siitä, että kuka seisoo missäkin ja voiko jo poistua paikalta. Putkonen vaan kylmästi pisti Lauran ja Teuvon seisomaan tumput suorana hölmön näköisinä samalla kun Putkonen itse otti ikäänkuin johtajan paikan. Vanha kettu – tai sika – Putkonen taatusti tiesi mitä teki.

 

Laura kuitenkin käänsi tilanteen voitoksi huumorilla ja hymyilyllä.

 

Onneksi on Suomessa edes yksi poliitikko, joka ei pelkää Putkosta: Laura Huhtasaari!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Video: Laura Huhtasaari vs. takapiru Matti ”Vapaaherra” Putkonen

 1. Oksettaa tällaiset limaiset CIA:n operaattorit ja kansanpetturit. Olit sitten miten itsekäs tahansa, niin miten voit myydä oman kansasi ja veresi rahasta?

 2. Marco on Lauraan verrattuna turha koronakoronakorona en mitään muuta pidä pahempaha-piikkineiti. Keskittykää olennaiseen, ootte yhtä syvältä kuin mvlehti, kuten Tiina Wiik sanoi ja 5g huuhaa nyky leveliä leila star wars hullua hyysäätte, kuten taas Junes Lokka sanoi. Monokulttuuri ja Vihapuhefm ainoa mitä jotenkin voi katsoa + Persuja, tosin tuo Laura oli kyllä niin teatraalinen että pelasti Hakkaraisen joka on sanonut ulosantinsa olevan ei tubettajan arvoinen, vaikka Hjallis houkutteli kun hänelläkin lukuvika ja tekee tubekanavaa rahoituksesta, jota Teuvo kertoi katsoneen oppien uutta. Sanoi muutenkin että tarvitsee olla vain homo jolla sulkapäässä, niin pääset tekemään mediaa joka paikkaan.

 3. Laura on pahin myyrä mikä persuihin on päässyt pesiytymään. Tai ei siis pesiytymään. Kun se liittyi puolueeseen se teki yhtä selväksi kuin Berneri omat halunsa. Berneri halusi ministeripaikan ja Laura EU-MEP:in paikan. Ja siksi Laura joutuu nöyristelemään. Ihmistä on helppo käskyttää kun sillä on haluja.

 4. Ovat nämä tuumaustunnit sellaista teatteria että tyhmemmänkin pitäisi hoksata. Vaan ei persuäänestäjä.

  Matti Putkonen on roolissaan kuin päväkotitäti konsanaan, ohjaten päivän ohjelmaa tai esitystä. Ympärillä olevat seuraavat keskellä (ei kameran sivusta kuten normipolitiikassa ja studioissa) seisovan Matin kaikkia ohjeita.

  Hakkarainen lukee kangertaen roolin vuorosanoja, Huhtasaari sujuvammin perässä.
  Hauskoja kohtia mm. kun Laura toteaakin että Putkonen esittikin jo vastauksenkin kysymyksen kanssa.
  Miksi Putkonen ylipäätään on siinä, käytännössä esittäen asioita, kantoja ja tulokulmia eduskuntapoliitikon roolissa on poikkeuksellisen kummallista. Eli käytännössä samaan aikaan seremoniamestari, puheenjohtaja, kansanedustaja ja toimittaja persustudiossa. Hmmm…hmmm…pistää miettimään.

  Putkonenhan toi esille ihan omaakin sanomaa.

  Sivurooleissa vielä M. Turkkila ja joku muu.
  Päiväkodin johtajan aamun avaus:
  ”Lapsoset kuulkaa, tänään meillä satutunni… anteeksi, tuumaustunnilla tämä ja tämä teema. Tehtävänänne on miettiä asiat näissä raameissa, olkaa hyvät. Ja muistakaa että hiilidioksidialarmismi on tosiasia, mutta meidän tulisi miettiä miten kannattaisi rotestoida niin, ettei meidän päiväkodin budjettia minimoida nollaan ihan ensimmäisten päiväkotien joukossa.

  Emme tule kuitenkaan tekemään päiväretkeä, sellaista tempausta missä tulee näkyvyyttä, vaan tämä on tällainen rutiiniharjoitus ihan meidän kesken jotta tiedätte miten hahmottaa asioita kotonanne. Puhukaa siis kotonanne ja keskenänne jotta voitte piireissänne keskenänne sitten tarpeen tullen pöyristellä. Eli twitterliidut esiin ja kivaa touhuamista kaikille.”

   1. Maroliini se jaksaa persuista itkeä. Vaikuttaa että puolueeseen ei ole pääsyä, koska järjevät ihmisethän vaikuttaisivat sisältäpäin. Etenkin noin suuri joukku mitä tekin olette niin helposti kaappaisitte vallan. Mestari nimikkeen tilanne vain messias ja messua pystyyn.

   2. Kiitos vain itsellesi Marco ja voimia tekemisiisi. Tämäkin artikkelisi oli hyvä. Teet todellakin sellaista työtä joka pistää pitkät aallokot liikkeelle.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*