Marco de Wit 16 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Moni on miettinyt uskaltaako VKK eli Valta Kuuluu Kansalle -puolue oikeasti haastaa persut ja muut puolueet. Uskaltaako se puhua kuinka vakava tilanne on niin monella tavalla?

 

Näyttää uskaltavan ainakin VKK:n varapuheenjohtaja Ilkka Tiainen.

 

Kaikesta tästä vaan rikosilmoituksia ja oikeusjuttuja. Tämä on nyt pakko tehdä. Lakimies Aki Nummelin sanoi hyvin, että jos sitä ei nyt tehdä, niin se antaa vaan uskoa tälle porukalle, että ne voi vaan vielä enemmän rikkoa meidän perustuslakia. Australiassa ei ole perustuslakia, mutta meillä se on, mutta se ei toimi ilman, että me käytetään sitä ja vaaditaan sitä.

Muistuttakaa jokaista viranomaista, jokaista rehtoria, jokaista avia, jokaista ylilääkäriä, jokaista kunnanvaltuutettua, jota olette äänestäneet siitä, että he ovat osallisina tässä hommassa. He ovat täysin osallisina siinä, että porukkaa kuolee näihin piikkeihin. He ovat hyväksyneet nämä päätökset. He ovat palkanneet nämä lääkärit, jotka siellä tekee nämä päätökset. Samoin nämä piikittävät hoitajat, ei heillä ole mitään tekosyytä.

Jos sä painat tämmöstä kokeellista myrkyllistä piikkiä, joka on todistetusti ja kiistattomasti haitallisempi kuin itse tauti, niin sulla ei ole mitään pakopaikkaa tai tekosyytä. Nyt pitää tehdä näille kaikille selväksi se, että he ovat vastuussa ja heidät tullaan saattamaan vastuuseen. Ja me tullaan se tekemään.

 

 

Normaalisti Laiton Lehti ei julkaise näitä FB-videoita teknisistä ongelmista johtuen, mutta klikkaamalla alla olevaa kuvaa pitäisi päästä FB-videoon.

 

 

Kuvassa linkki FB-videoon

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “VKK:n vpj. Ilkka Tiainen tykittää koronahuijareita

  1. Minkälainen ihminen pystyy myrkkypiikittämään vielä viattomia lapsia, en käsitä! Myrkkyhoitajat ovat ne jotka viime kädessä mahdollistavat tämän kansanmurhan. Jos jokainen kieltäytyisi, ei nuhanekku ja salminen saisi Suomea piikitettyäm salmisella ei ole edes piikityslupaa.

  2. ”Australiassa ei ole perustuslakia, mutta meillä se on, mutta se ei toimi ilman, että me käytetään sitä ja vaaditaan sitä.”

    Mitä? Eikö Suomessa perustuslaki ole käytössä? Eikö sitä siis valvo kukaan? :D Eli sama jos menisi kadulle rikkomaan ikkunoita ja varastamaan kaiken tarvitsemansa, niin kukaan ei puuttuisi asiaan? Tässä tilassako maamme nyt on? Jaa, no paha tuolle sitten kai mitään on tehdä, jos kukaan ei edes asiaa maassa valvo. Peli on selvästikin menetetty.

  3. En tiennytkään ettei Australiassa ole perustuslakia. Ilmankos siellä on niin helppo ollut tallata kaikki perusoikeudet.

  4. Toivottavasti VKK:n johtaja Ano Turtiainen lyö nyrkkiä pöytään ja istuttaa pettureita kiukaalla tulevassa eduskunnan pikkujouilussa!

  5. Marco, voisit myös kehottaa ihmisiä arvostelemaan passifirmojen sivuja esim. Googlen tähtisysteemillä 0-1tähtee, jos ei pääse edes sisälle.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*