Marco de Wit 17 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Syyttäjän ja ylikomissaari Jari Taposen mukaan matu-sana on rikollista vihapuhetta.

 

Miksikö? No, koska rajan yli tulevat turvapaikanhakijat eivät kuulemma ole väkivaltaisia. He vain valehtelevat ja huijaavat eivätkä käytä aseita. Niinpä heitä ei voi kutsua maahantunkeutujiksi.

 

Eli jos matulla ei ole rynnäkkökivääriä käsissä, niin hän ei ole matu, vaan viaton turvis.

 

No, ovatko nämä sitten vain lahjapakettien heittelijöitä?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Enimmäkseen rauhanomaisten lahjapakettien toimittaminen

 1. Matu : Maahantunkeutuja? Mitä väkivaltaa tarvitaan, kutsumatta ja väkisin tulivat tänne koko euroopan halki. En tiennyt että Taponen epäonnistuneen poliisin ohella joku linvistiikan asiantuntija joka kannattaa ihan oikeutaan asti kutsua todistamaan sanojen merkityksistä.

 2. Valtamediassa esiintyvät kärsivinä jotka eivät voi kävellä kun jalkapohjat auki ja ei kenkiä, kylmä eikä lämpimiä vaatteita.

 3. Tässä nähdään islamistien ajatusmalli. Ensin kaveri seisoo 10s naama näkyvissä. Sitten se peittää sen osittain ihan niinkuin kukaan ei tietäisi kuka se oli. Ja sitten se heittää kiven ja kävelee voittajana pois. Islamisteilla ja arabeillehan on tärkeää se kuka hyökkää ensin. Se saa pitää kunniansa. Siksi ne on niin arvaamattomia. Ne ei varota kuten valkoiset.

  No, kaveri käveli poispäin kädet pystyssä kuin voittajalla. Ei se silti saa pimperoa. Vettä saattaa tulla ja kylmä jatko.

 4. Jos syyttäjä ja tuomari ovat sitä mieltä, että matu on sotarikollinen sana, niin silloin he syyllistyvät poliittiseen vainoon, eli paljastuvat kommunisteiksi. Kaikki tietää, että matu on poliittinen termi.

  Jopa persujen Hakkarainen käytti matu-sanaa vaalimainoksissa, jotka oli teipattu hänen autonsa kylkeen!

  Taponen jäi kiinni kommunismista jo 2017 Suomi-Maidanin yhteydessä, jolloin Taponen käyttäytyi hyvin mielivaltaisesti ja suvakkimaisesti!

  Miksi Eurooppaan pitäisi päästää barbaarisesti käyttäytyviä ja usein serkkujensa kanssa parittelevia kurdeja? Tämä rajaselkkaus on tuonut hyvin ilmi kurdien impulssiivisuuden ja vihan valkoista Puolaa kohtaan. Ei ole mitään epäselvyyttä, etteikö nämä samaiset kurdit käyttäytyisi yhtä häikäilemättömästi myös suomalaisia kohtaan!

  Sitä paitsi kuka täyspäinen suomalainen edes käy kurdien kebabpizzerioissa tai partureissa? Hyi hyh yääk!!!
  Miksi kurdit eivät mene mielikuvitusvaltio Rovajaan rakentamaan elämäänsä?!! Eikö henkinen kapasiteetti riitä?!!

 5. Tämä Taponen on niin sekaisin ettei mitään sen sanomaa pidä ottaa vastaan. Munaton nillittäjä, voisi jopa joku sanoa tähän väliin. Taposen mukaan Euroopassa on islamistinen sharia-laki voimassa. Mutta mehän emme tätä allekirjoita? Käynnissä on sota ja rajan yli puskeva porukka on vihollinen. Kyseessä ei ole maahanmuutto tai siirtolaisuus, kun maahan tullaan ilman mitään dokumentteja, lupaa tai järkevää syytä. Tunkeutujat ammuttava rajalle — sen takia meillä on armeija. Tosin taposenkaltaiset reppanat kuvittelevat armeijan olevan laukunkantajia ja kassinhoitelijoita!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*