Marco de Wit 18 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

MKR-Suomi järjestö on julkaissut seuraavan tiedotteen, jossa tarjotaan apua lasten vanhemmille.

 

HÄTÄTIEDOTE KOSKIEN LASTEN COVID-19 -mRNA-ROKOTETTA JA LAPSIIN KOHDISTUVIA KORONARAJOITUKSIA

 

… Parents For Freedom on vapaaehtoisuuteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen perustuva sitoutumaton järjestö. Mukana on jo satoja vanhempia ja joukkomme kasvaa koko ajan. Tarjoamme vanhemmille tukiverkoston, jossa kaikki tulevat kuulluksi. Ryhmässä jaetaan tietoa, kokemuksia ja neuvoja erilaisiin tilanteisiin, joihin me vanhemmat lastemme kanssa törmäämme varhaiskasvatus-, koulu-, ja harrastusmaailmassa.

 

Seuraamme erittäin huolestuneina yhteiskuntamme kehityskulkua, voimaan tullutta rokotepassia ja sen selkeää suuntaa kohti alaikäisten lasten segregaatiota. Meidän vanhempien on puututtava selkeään kehitykseen, jossa lapset ja nuoret erotellaan kouluyhteisössä rokotettuihin ja rokottamattomiin ja asenteet ovat julmia ja syrjiviä rokottamattomia kohtaan. Kasvomaskiton oppilas taas nähdään terveys- ja turvallisuusriskinä oppimisympäristössä.

 

Parents For Freedom puolustaa yksilönvapauksia ja ihmisoikeuksia viimeiseen asti, ja niin kauan, kun viranomaiset ja päättäjät eivät sitä tee, me vanhemmat huolehdimme lastemme turvallisuudesta. …

 

Lue koko tiedote:

 

 

Kuvassa linkki MKR-Suomi sivustoon

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Parents For Freedom: HÄTÄTIEDOTE lasten vapauden ja terveyden puolesta

 1. Amerikan kohtalo: juutalaiset jopa pröystäilee kuinka he imevät jenkit tyhjiin ja tuhoavat sen!! Pääosa jenkeistä on vielä tyhmempiä kuin suomalaiset hololausti/korona uskovaiset lampaat!

  the global elite.. are in supra position over the 256 different nation states<=like a cloud over the lakes they sprinkle here and there as needed to keep the ponds full. They manage the nation states, within the nation state system(256 of them) with an iron glove by and thru the elected officials that they global Oligarch allow to get elected. Basically the elected government has become the slave drivers for the oligarch and the governed are the slaves.

  I think you have it wrong, in that the Oligarch have already moved everything out of the USA governed America..that counts, their problem is how to transition the reserve currency from the USD to the Yuan and they are working on that. How did they move every thing out ot America. The used the law making power of congress. the congress strengthened and lengthened the constitutional provision of a short time to many years. and renewable for ever..

  So how did these monopolies (copyrights and patents) make moving everything they Oligarchs owned in America out of USA governed America and to places where the profits were enhanced by no environmental concerns, no taxes and cheap labor?

  You see, these monopolies powers, were placed into GATT and other global treaties so that every government in the world has become a slave to the USA copyright and patent laws. These member of the trade treaty states, all had to criminalize(because of the treaties) the use of ideas, methods, software, manufacturing know how, biochemical and pharmaceuticals owned by one of the Oligarch or its corporations[<=the deep state].
  In other words, no one foreigner could run the factories without a license from the used to be USA based oligarchs. Additionally, the Oligarch got these foreign nations to build the factories, and then they licensed the methods needed to produce from the factories built by foreign governments, the goods that Americans were already buying in America <=these goods were now made in the foreign place], then they sold these foreign produced goods manufactured with American know how back to Americans making more profit than when the same were produced in USA governed America. Of course, this took American jobs away and destroyed the America advantage in knowledge, experience and production know-how that made America Great.
  The only thing left is ruined America that the deep state wants is reserve status for the Federal Reserve Currency. So when the deep state manages to destroy the USA as provider of the reserve currency for the world to trade goods and services in, then the oligarch, the power house monopoly owner corporations and the currency Americans enjoyed just for the printing will disappear. But there is a giant big problem hidden in that transaction. and it is that Americans will still owe the nation debt, and the Oligarch Deep state are increasing the national debt Americans owe each day, because those debts are financing their Deep State theft of what's left in America. When the reserve currency become the Yuan. their theft will be complete. They will no longer need America and so they will destroy America and make certain the USA remains weak among the other nations of the world.

  The problem of ignorance and complacence needs to be tackled. But how?

 2. Lasten vanhempien tulee kiinnittää huomiota myös siihen mitä kouluissa ja päiväkodeissa lapsille opetetaan. Onko niin että kouluissa eskarista lähtien on jo vuosikausia ja -kymmeniä ohjailtu lapsia ihan tarkoituksella vihaamaan kaikkea omaa ja Suomen kulttuuriperintöä, suomalaisuutta, Suomen historiaa ja itsenäisyyttä, omaa sukupuoltaan, valkoihoisuutta, kristillisyyttä, naisia ja miehiä äiteinä ja isinä, omaa olemassaoloa ja ties mitä kaikkea muuta.
  Koulujen opettajat ovat kai itsekin käyneet läpi saman mielenmuokkauksen ja opettavat nyt samaa vihaa uusille sukupolville. Kehitys näkyy laajalti kaikkialla, valtamediassa, kouluissa, viranhaltijoissa, poliisissa, kirkossa, armeijassa, eduskunnassa.

  1. Kokeellisella rokotteella ei saa pakkorokottaa. Jos olisi testattu ja hyvin toimiva rokote ja olisi oikea pandemia ja vielä vaarallinen, niin se olisi eri asia. Lääkäri joka ei tunne Nurnbergin sopimusta eikä muitakaan ihmisoikeuslakeja, on puoskari.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*